Aldatıldıktan sonra hayatım?

Yaşım 29 şuanda. Lisede bir kıza aşık olmuştum oda beni seviyordu sonra üniversiteyi beraber okudu tabi sevgiliyiz sonra iş hayatı benim askerlik filan derken 7. yılında ilişkinin aldatıldılğımı öğrendim yakın bir arkadaşımla beni aldatmış bunu ise çok yakın olduğum bir arkadaşım söylemişti bana bunu içimde sakladım kimseye söyleyemedim ama yediremedimde beni aldattığını kendi gözlerimlede gördüm en sonunda ikisinide hayatımdan çıkardım ruh gibiydim o zamanlar hala seviyordum ama benim için bitmişti silmem gerekiyordu defalarca aradı yalvardı hep red ettim. Ailem bile barışmak için ikna etmeye çalıştı onlarlada aram bozuldu tanıdığımız birisini kızıydı aynı yerde büyümüştük çünkü erkek kardeşimle tamamen düşman olduk aldattığı erkek kardeşimin çok yakın arkadaşıydı tek aramızın iyi olduğu kişi kız kardeşimdi. Bu olaylardan sonra yurtdışına gittim iletişimi hepsiyle kestim sadece kız kardeşimle görüşüyorum tabi kimse bilmiyor bu durumu. Amerika'ya yerleştim burada bir kızla tanıştım çok güzeldi 2 yıl sevgili olduk sonra evlendik birde kızımız var 2 yaşında şu an. Kardeşim beni 3 kez ziyarete geldi arkadaşlarıyla yurtdışına çıkma bahanesiyle onada eşimin kardeşi aşık olmuş benden numarasını filan istemişti hatta. Eşimle aramızda çok iyi mutluyuz ve aileside beni seviyor. Maaşım da iyi rahat geçiniyoruz istediklerimizi yapıyoruz. Bizim oraya dönecek olursak kız çok pişman olmuş haylada öyle psikolojisi bozulmuş ama umrumda değil. Aldattığı filanda erkek kardeşimle takılıyor utanmadan kız kardeşim söyledi. Geçenlerde ise beni annem aradı yalvardı numaramı kız kardeşimin telefonuna bakarak bulmuş asla gitmem ama kız kardeşimde bir kez gel dedi. Tabi annem babam filan daha benim evli çocuklu biri olduğumu bilmiyor. şu an İstanbul'a geldik 2 gün oldu, eve gidicem çocuk ve eşimle beraber aslında geldiğimiz gün gidecektim ama erteledim 6 yıl aradan sonra aslında hiç bir şey hissetmiyorum ama gerginim. Birde maalesef onuda göreceğim. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Güncellemeler
+1 yıl
Ailemle görüştüm açıkçası çok bir şey hissetmedim onlar çocuğu ve eşimi görünce çok şaşırdılar. Erkek kardeşime gelirsek onla konuşmadım umrumda bile değil ve o evet onuda gördüm çocuğum yanımdayken şaşırdı çökmüş kötüydü durumu ama kendi buldu kendi etti yanıma geldi tebrik filan etti kötüydü durumu toparlayamamış soğuk davrandım ona aynı yerde olduğumuzdan hergün görmek zorunda kalıyorum. 1 ay daha burada kalacağım
Aldatıldıktan sonra hayatım?