Ben de ciddiyim arabalardan anlarım elektronik hariç ama mekaniklerinden anlarım. Akü söküp takarım, takviye yaparım, şarj ve marş dinamolarını söküp takarım, radyatör intercol söküp takarım, diferansiyel şanzıman söküp takarım daha bir çok özellikle ağır vasıta da. Yıllardan beri araç üstünde olunca malum mecburen öğrenmek zorundasın 😂😂 senin arabanın genelde ne arızası oluyor 😂
Valla onu tamircide deri, 45 yıllık bu işteyim ilkez sansiman dağıtan kadin sen geldin dedi 🤣yaa nebileyim iki den üçe atarken tik etti çevre yolunda kaldım öyle, ama ondan önce debriyaj da takılma vardı onemsemedim hata benim.
Muhtemelen debriyaj yağı bitti önce genelde o yüzden takılır. Yağsız yağsız kullanmaya devam edince şanzımanı indirdin 😂😂 olsun tamirciler ne yiyecek 😂
😄muhtemelen. Ama uzun zamandır kafam rahattı da, egzostan ses geliyor, haftaici bir gostericem, ya bizim burası afet bölgesi ya yollar hep demir vs, yollar da tümsek vs, yıkım oluyor yollar kapalı oluyor, mesala, taşlı kötü yollar dan okula ya da eve gidiyorsun hep araçlara zarar yani, dikkatli kullansan bile, biseyler oluyor, tekerine bisey batıyor, felan
Cıvatalar gevşemiştir onun dediğin gibi kaymak gibi yol olmadığı için mecburen takatuka şekilde gidiliyor. Benim bir gece ezgost bağlantı yeri koptu aşağı sarktı ulan napıcam derken çıkarttım kemeri bağladım öyle eve gittim. Sabah da sanayiye 😂😂
En İyi Cevaplar