AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Evlenmek zorunda değilsin evlenince her şey tamam olacak diye bir kesinlik yok
Toplum sanki suç işlemisiz gibi bakıyorlar
Bakma topluma topluma ne toplumdan sana ne? Seni anlıyorum dik dur. Sen dik durdukça onlar senin hakkında yorum yapamaz olacaklar
28 yaşındayım. İleride böyle bir senaryo yaşarsam korkusu yüklendi bünyeme…
Yanlış düşünüyorsun evlilik nasip işi belki yakında biri gelir
Hayatın her an'ı, her yaşanılan, tüm yaşanmayan kader ve sınavdır.
Gökte nikah kıyılmadan yerde kıyılmaz derler nasip bu işler gerisi teferruat
Bunların başına gelmesinin bekar olmanla ilgisi yok. Ama evlenme konusuna gelince kader de diyebiliriz, tercih de. O senin davranışlarına bağlı.
Evlenememek insanın başına gelen en iyi şeydir.
Dırdır yok, kapris yok, zamanla nefret edecegin biri yok. Daha ne istersin ki
Hiçbir yoruma cevap verilmemiş :)) KS nin etkileşim için sorduğu alakasız sorulardan , gerçek değil.
31 yaşımdayım, daha hayatım boyunca hiç sevgilim bile olmadı.
Yanlış kişiyle evlenip hayatını zehir etmektense yalnızlık yeğdir.
Evlenseydin bunlar başına gelmezdi ne kadar komik bir cümle, belki doğru insan çıkmadı nasıl hemen biriyle evlenecek, 32 yaş da gayet genç nasıl yaşlı bunak oluyor
Evlilik tercih meselesi herkes evlenecek diye bir kural yok bu hayatta
Kaderdir tabii ama kendinde de kusur aramak lazım bazen
Sen bu yaştan sonra istesende evlenmezsin hanımabla seçici olursun artık.
Kader var evet. Önlemi almakta bizim görevimiz. :) O yüzden çabalamak gerek.
Her nasip vaktine esir…
Zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa…
Yanlış birisi olacağına, yalnız kalmak daha iyidir bence.
kendi kaderini kendin yazarsın evlenmek modern köleliktir
Her şey kader kısmet meselesi doğru kişi belki de karşına çıkmadı hayırlı kişiyi beklemek önemli
Bence kadar herkes evlecek değil haytta ama temiz bıir insan çıkarsa neden olmasın
Ben de boştayım, seveceğim ve sevileceğim biri olsun istiyorum🙂 takıntı yapmıyorum ama 😀
İleride hepiniz evde kalacaksınız hızlı yaşamanın cezası
Kendine gel şerefi olan biri denk gelir inşallah yaşında bir şey yok yaşa takılı kalma
Ablan kısmen haklı ama seni de anlıyorum. Seçici birisin bence. Gel benle evlen 😄
Kısmet. Kalp herzaman atıyor önemli olan ritmini değiştirmek.
E araştır karşındakini bir zahmet sen de bilmediğin denize dalma bir daha
Yaş geçince evlenmek zor olabiliyor çünkü detaycı oluyorsun
26 olacağım hiç sevgilim olmadı. hep platonik takıldım. artik olmamasına takılmıyorum ama insan sevilmek istiyor
Evlenmeden önce seçim, evlenip kimle evlendiğini gördükten sonra kaderdir bence senin kaderin güzel olacak.
İsteyenin olup sen istemediysen kusura bakma da kader degil bu enaylik oluyor biraz
Isinmadan hiç sevmeden nasıl birgun de gördüğüm biriyle evlenirdim
Öyle degil flört sevgili falan olmadın mi kimseyle olmussundur illa ki. Isınmadıysan kimseyi beğenmediğindendir. Biraz zorlasaydın keske kendini
Flört ettiklerim evlilik düşünmeyince ayrılmak zorunda kalıyordum.. benimle ciddi düşünmeyen kişilerle zaman kaybı yaşamak ta hoc değildi.. görücü gelenlerde kendilerine ailelerine hizmetçi arıyordu.. Bende insan değilmiyim bende mutlu olmayı kendime ait bir evde yaşamayı çocuk sahibi olmayı haketmedim mi.. baba evinde çekmediğim eziyet kalmadi birde kalkıp koca evinde eltiye kaynanaya görünceye mi köle olsaydım... yani hayat bu kadar acımasiz ken başıma gelen şeylerde evlenmemeyi bana kusur olarak buluyorlar.. kim istemez vaktinde evlenip mutlu olmayı.. o kadar çok kötü toplumda yaşıyorum ki sanki kaderimi ben belirliyorum gibi suçlu hissediyorum
Ne bileyim ya kimler evlenmiş de sen evlenemiyorsun o şaşırtıyor beni biraz. Dediklerinde haklısın ama kendi hayatına doğru düzgün yön verememiş olma ihtimalin cok yüksek. Ben eminim ki flört ile başlayıp sonu evlilikle biten iliskin de olabilirdi. Sen kestirip attın sanırım direk on yargılı davrandın gibi
Flört adı altında evlenmeden het türlü ilişki yaşamak isteyenleri tabikide kestirip atacağım..
Bu tercih meselesi iste bazıları bekarken yaşıyor yaşayacağını ama evleniyor. Birazda sans tabi. Ama şunu söylemek isterim ki bi kadın bakımlı eli ayağı düzgün bi kadın ise evlenir yanı
Mükemmeli aramaya devam edersen öyle bir şey yok.. Çok seçici olmak da iyi değil..
Evlenmek için geç değildir sana uygun biri vardır sadece olumsuz düşünme ve önüne bak. Bu sefer konuşurken evli bekar olduğuna biraz daha dikkat et. Nasibine inan güven bismillah söyle yola çık 🙂
O herifin karşına çıkması tamamen şans, kader evli olduğunu gizlemesi herifin şerefsizliği eğer bunu bilipte görüşmeye devam etseydin ozamanda senin karakterden sıkıntı olurdu
Karşına bir ton adam çıkmıştır ama sen seçmemişsindir. Yani evlenmemek senin seçimin oluyor
Valla ben de bulamıyorum yaş 29 olacak anlamadım
,, bende 30 oldum noluyoz ya bize
Bilmiyorum
Uyarsa tanışalım 😅
Kaderinde varmış belki o karşına çıkanlarla evlensen başka şeyler olacaktı mutsuz olacaktın. Bilemezsin kötü düşünme hayırlısını düşün hayırlı olsun.
Üzülme hayatına aldığın insanlardan kaynaklı kader kısmet değil inşallah karşına düzgün insanlar çıkar
Bence kader kismet. Hep evlenicem kafasinda oldum, yas 33 oldu hala evlenemedim. Demek ki nasip kismet. Simdi ki kafam olsa ilkine basardim nikahi :)
Geç evlenen çok var. Artık kimse erken evlenmiyor onu da geçtim demekki içine sinen biri ile tanışmamışsin.
32 yaşında bir birey çok seçici olur bu yüzden evlilik gibi bir düşünceniz varsa çok erken olmasa da erken yaşta evlenmelisiniz bence
Aynı sorun bende var gelene bi türlü ısınamıyorum😢😭
Nasibinde varsa evlenirsin boşuna dememişler nasipsiz dayak bile yenmez
Diğer kadın o kadar kalitesiz ki nerdeyse aldatılmayı hakediyor diyecektim. Sen duamı et Allah bir kapı açar elbet açmıyorsa da hakkımızdaki hayırlı olan odur belki
Üzme kendini elbet birisi çıkar karşına suçlama kendini
Herşeyi sorun ediyorsunuz siz kız milleti o yüzden oluyor bunlar kimseyi beğenmiyorsunuz herşeye takılıyorsunuz en ufak şeylere tahammülünüz yok genelde böylesiniz
Herşeyin hayırlısı arkadaşım
Allah iyilerle karşılaştırsın
Bu sorunu aşman düzenli bir ilişkiye başlaman kendini geliştirmende mümkün ve çok kolay
Bi ye yerden sonra insan secici oluyo
Adam seni seçmiş kim yaşlı olduğu belli😂
Elinizden geldiğince evlenmemeye çalışın
Seçimlerimiz kaderimizi belirler.
Belki de kendi ihmalsizligin
İsteseydin olurdu ne kaderi
Hayir kesinlikle sahislan alakali
Evliliğe bu kadar anlam yüklemek saçma bence.
Aynen kaderdir bende senin gibiyim merak etme
Güne başlarken kahve mi tercih edersiniz çay mı?
Kader değil kibirdir egodur
Üzüldüm lan boş ver takma kafana üzülmene değmez
Evettt en guzeli ozgurluk bnce