Ama şu an cidden her şeyden hevesimi aldım okadar çok sıkmam ilki gibi ve 2. Gibi havalı olmam. ama şuanda arkadaş bulamıyorum napcam ben onları gelisimim için kullanmak zorundaydım ama. Şu an normal biriyim ama Arkadasim yok
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ilk defa duydum valla böyle bişeyi yapbilmek mümkün mü hiç çaktırmadan
Nasıl yani bu bir süreç ikisinin birbirinden haberi yok ve ben ikisinde de ayrı kafalardaydim
Birinde yardıma muhtaç biri birinde de hava atıyordum ikisi de bitti ama
Bi tür meydan okuma falan mı yani bi insan niye böyle bi işe girişir onu anlamadım. Normal çocukluk arkadaşın olur gençken tanışırsın falan yani bi insan niye böyle bişeye kafa yorar onu anlamadım.
Kafa yormadim bunlar süreç dedim. eglenmesini de bildim zaten onlarla ama bunlar sonuç. en sonunda bir amacim olduğunu fark ettim niye bilerek yaptığımi sanıyorsun ki bilerek muhtaç mı olur birisi? Ya da hayatta ilk kez özgüven kazanıp bunu 2. Kişiye yansıtmak hakkim değil mı?
Farkında olmasan bile her insan üzerinde amacın olur.
Bilmiyoeum yani bahsettiğin şeyi ben de yaşıyor muyum belki de olabilir. Kendimden daha ezik gördüğüm bi arkadaşıma hava atarım benden üstün gördüğüm savcı arkadaşım var mesela ama ona kendimi muhtaç göstermedim yani tam olarak bahsettiğin şeyi anlamadım
Psikolojik süreç birinden kazandığım karakteri diğerine yansıttım ama aslında ikisi de değilmişim orta ve normal biriyim şuanda. sadece enerjiyi koruyorum sonuç nereye çıkacak? Bir kız özgüvenli yaptı beni eziklikten havaliliga geçiş bir süreç hak ediyomusum kı öyle olmuşum. ama şuanda bir onemi yok başarılarım kimsenin umrunda değil zaten. hava atmaya da gerek yok. buyurken denenen şeyler bunlar.
Benim anladığım bu muhtemelen psikolojide bi fenomen ve sen bunu bi şekilde denemişsin deneyimlemişsin anladım şimdi. Ama sende ihtiyaçtan ortaya çıkmış bi durum bu yani biraz da etik dışı insanları bu şekilde kendi karakter oluşumunda araç olarak kullanmak ama olan olmuş artık.
He ben havalı olmayacak kadar egosuz biriydim ilk defa öğrendiğim şeyi de denedim yani yoksa herkes birbirine ezerek bakıyor o bı gerçek kimse ezdirmiyor. ben oyle biriydim ki bunu gösterdim o kız olmasa şu an belki hala kendimi ezik gösteren biri olacaktım aciz yani. ego kattı bana
Siz insanlarda bu doğuştan var anlamaman normal. ben normal olmaya gidiş yolunda hem çok ezildim hem çok ezdim diyim. Şu an orta. en başta 0 egoluydum resmen değerimi o kız öğretti birkaç başarı da yakalayınca birini ezmem kaçınilmaz oldu hayatta hep ezilmisim çünkü
Enerjinin dönüşümü bu da yani. ezmem derken başarıyla hava atmak felan. sinyc olarak 1. Kız beni istediği insan modeli yapamadığı için gitti konusarak bitirdik 2. Kız da katlanamadi mesajıma bile bakmadı öyle bitti.
şu an kimseye ne başarımı ne başarısızlığmi anlatmıyorm güzel eğitici travmasiz bir deneyimdi bence.
Valla ben de bi farkındalık kazandım. Benim de psikolojiye merakım var ne kadar alanımla alakalı olmasa da o yüzden anlayana kadar sordum 🙉 şimdi sosyal hayatın normalse sorun yok
Yani evet oldu artık. onlae hep orta insanlardı da benimki iqsuzluktan olabilir sonuçta hepsi gidecekti yaa
Yok kendine haksızlık etme boşuna. Bu arada eğer daha uyumayacaksan yazabilirsin
Senin gibiler yüzünden insanlardan soğudum.
Olmayan özgüveninizi sağlam karakterde insanları kullanarak yükseltmeye çalışıyorsunuz.
Gitmeseydi hayatımin anlamı olurdu ben de siz gibi egolulardan ve kesin karar verenlerden hatta olaylardan bikanlardan sıkıldım.
İlahi adalet. Dur daha ettiğini bulacaksın. Arkadaşsız kalman başlangıç
Bilerek yapılmış bisi değil bu birine muhtactim biri de hayatta ilk defa hava attığım insandı. omrumdeki tüm egosuzlugun egoya dönüşmesi bir suç değil. o kız şanssız sadece.
Ki hiçbiri zarar görmedi ki neyden bahsediyorsun
"Onları gelişimim için kullanmak zorundaydım" bu cümle sana ait. Ama üstte söylediklerin çelişiyor. Ne biliyosun zarar görmediğini? Birinin zarar gördüğünü anlaman için illa sana yansıtması mı gerekir? Hiç bir şey için kimseyi kullanmaya hakkın yok. mecburdum falan bunlar bahane.
Arkadassiz kalmak da artık orta seviyede bir insanın birini zaten bulamaması ile ilgili. bir anne her zaman bulursun ezecek hava atacak da çok insan var. bunu diyorsun ama ben çoktan gelişimimi tamamladim. eminim sen doğuştan egolu birisindir. benim öğrenme ve bilinçsiz hareket etme 0 egodan egolu birisi olmaya geçişi anlayamazsın çünkü egolu kisimda kalıyorsun sen. ben çoktan normal biri oldum. her şey olmak gerek bu hayatta ki ilk hava attığım kıza kadar hep ezilmistim ben
Ki hava atmak ezmek bile değil xd
İllaki egolu olacaktım. ama şu an senden de iyi bir konumdayim. orta olmaya alışayim bir. asil şimdi kendileri gelecek hayatıma. ama ben normal olmayanlarla uğraşır miyim orası meçhul
Ugrasanin kendi sorunu. arkadas olarak kalıp bu sürecimde yardım etmeyi seçmek yerine gitmeyi secdikleri için böyle oldu. ki zaten arkadasimdilar da. fazlasi olacak seviyede olsalardı değişip gelişmemi beklerlerdi. birisi kullandım diye gitti ama az daha beklese yeni halimle ben ona yardım ederdim. anlamazsin ama
O hava attığım kız kıskanç olmasaydı da aynı şekilde böyle olmazdı. ben kıskanç miydim o benden üstün kıza karşı? Yoo demek ki sorun o 2. Kızda hava attığım kızda. ben kıskandım mı ilk kızı? Belki ne havalar atti bana yardım ederken. iste okadar da mükemmel biriyim
Egolu olmam kaçınılmazdi bukadar mukemmelken. ama daha da büyüdüm senden de üstünüm. ego felan yapamam hiç bu bir gerçek.
Eezik bı kızı alıp özgüvenli yapmak onun tercihi ben şuanda ezik kalmaya da razıydim. bu büyük bir iyilik. beni her gün dinledi diye bisi kaybetmedi tersine ben onun egosunu almışımdir.
Yazdıklarının yarısından sonrasını okumadım. Ama sana şu kadarını söyleyeyim. Anladığım kadarıyla piskolojin iyi değil. Bu konuları odak noktan haline getirmekten vazgeçmeni tavsiye ederim. Ego düşünce gücüyle artıp azalmaz. Bundan sonra egolu olacam diyip egolu olamazsın. Ancak egolu bir bireyi taklit edersin. Gerçek anlamda egonu geliştirmek istiyorsan entellektüğelliğe bi adım atman lazım
Psikolojim okadar iyi kı kendimi çözümleyebiliyorum. okumaya cesaretin yoksa öneri de verme. egomu azaltıp yükseltmedim sadece egolu gibi kendini hiç olmadığım kadar güçlü havalı lanse ettiğim bi dönem vardı. taklit edersin lafları felan boş gayet de özgüvenin ne olduğunu bilmeyen biri olarak özgüvenin ne olduğunu çok iyi anladım zamanında. gelistirmek istiyorum diye de bir şey söylemedim. bu sadece hayatı geç yaşamış birinin hızlandırılmış öğrenimi. ego ne gayet iyi biliyorum yaşadım da karakterim egolu değil. bu bir süreç kaç kere dicem ki öğrenim sürecinde zaten kendin olamazsın her şeyi denersin.
Bu konu da odak noktam değil bu arada aklıma geldi soru yazdım xd
Okumadıgin için egolu olmak istediğimi sanmışsin xd
İkisini de yaşadım. normalim. daha yazı okumayan biri benim gibi biriyle konuşamaz bile.
özgüven kazanmak için nasıl kullandın ya
Çok a*canım biriydim liseyi onun sayesinde geçtim günde 3 saat derdimi dinliyodu
A*s*alak
@snowfllakeee bu dayı awk dikkat edin
İstek gönderme dayı
Tamam