Hayattan çok yoruldum?

20 yaşındayım 1.5 sene önce kaçarak evlendim ailemle barıştım 6 aylık evliyken hamile kaldım 45 gün önce doğurdum eşim hamile kalmadan önce çok iyi bir insandı aileme karşı olsun bana karşı olsun ama doğuma 3 ay kala değişti arkadaşları ailesi önde oldu hamileyken kavga ettik sinirden çocukta umrumxa değil sende dedi doğum yaptım kuzeni askere gitti aynı gün bana sordu gideyim diye git dedim ama gitmesini istemedim gitti annem gil geldi 10 gün kaldı yanımda ayrı şehirlerde oturuyoruz ailemle eşimle konuştum bende gideyim dedim daha 20 yaşındayım çocuk sarılık geçirdi yeni yeni geçiyordu ilk git dedi sonra gitme sonra 15 gün kal gel ama ben çocuğun 40 ini çıkarıp öyle gelmek istiyordum tamam dedi sonra ( kaynanam gille alt üst oturuyoz) ailesinin yanına çıktı gledi gitme dedi ablam çocuğa heves etmiş o kalcak 1 hafta 15 gün sonra git dedi tartıştım bizim ailenin de ilk torunu (ablam evli ama çocuğu olmuyor) babam görsun diye çok heves ettim kavga ettik beni itip içeri gitti bağırdı çağırdı bu çocuk burdan çıkarsa kan çıkar dedi silaha koştu ailemi evden kovdu gece gece kaynanam gil aşağı geldi onları gördü daha çok sesi çıktı kayinbabam ben seni böyle bilmiyordum diyip durdu ona da bağırdım ben taniyamamissin demekki buyum ben dedim sonra eşime bosancam ben yapamıyorum dedim siniri geçince pişman oldu sözde ailem evlerine döndü 4 gün görümcem bana bakicakti sözde onun da 2 çocuğu var akşam 12 de gelip 3 e kadar bakıyor geriisne bak bakıyordum bazen 6 da veriyordu sabah öğlen yemek hazırlayıp yiyip bulaşıkları yıkayıp yukarı çıkıyordu ailemin yanına geldim 15 günlükken ailem gelip aldı eşim az arıyordu çoğu zaman aramiyor sormuyordu çocuk umrunda değildi sanki hiç çocuğu görmek için cabalamiyor beni mutlu etmek için cabalamiyor eski konular hakkında konuşmak istiyorum ama o tartışmaya gerek yok diyip kaçıyordu aklı fikri av balık arkadaşları sülalesi napcam bilmiyorum boşanmak istiyorum ama ailemle de pek anlasamiyorum çocuğumu uzaklastirdilar benden annelik duygum hiç yok çocuğu sevmek istiyorum baban var ayıp biryere gidiyoruz annemin kucağında çocuk ağlıyor kucağıma alıyorum niye aldın uyuyordu sen gidince evine bu cocuga nasip bakicaksin diyor annem öz güvenim falan bitti çok yoruldum napcam bilmiyorum🥺

Hayattan çok yoruldum?