Kaynanam, özel konularımıza girmeye çalışıyor ve gidip herkese söylemiş. Ne yapmalıyım?

Öncelikle kendisi biraz dar kafalı yani hakarwt etmek için söylemiyorum. Ters tepki vermeye çalışsam fenalık geçiriyo böyle bayılıyo bi keresinde sen neden karışıyosun benim işime dedim diye düştü bayıldı herkese bu kız bayılttı beni dedi şok oldum. Neyseki herkes bana inanıyor.

Alt katımızda oturuyor. Gelip bana dediği şey ne biliyor musunuz? Sen oğluma kadınlığını yapabiliyor musun. Neden dedim bi yanlışını mı gördün. Ne yanlışı olacak benim oğlum namusuna sadıktır ben seni soruyorum kadınlığını yapıyomusun gece senden memnunmu ne yapıyon oğlumu aldık sana hiçbir şeyde gözü klmasın diyo ay şok oldum sustum gittim mutfağa yemek hazırladım gelmiş yanıma yine soruyor ne biçim soru bu ya dedim gitmiş bütün herkese ya şaka gibi komşulara heralde bu oğlumu memnun edemiyo sordum cevap vermiyo demiş komşum söyledi ay çok utanıyorum boşanma sebebi kocama söyledim güldü aldırma diyo annemlere söylesem net boşatırlar beni artık bu kadından bana dar geldi nefes alamıyorum ya oğluda anne kuzusu of napsam sizce söylesem mi?
Güncellemeler
+1 yıl
5 gün oldu. Eşimle asla temasa geçmiyorum. Konuşmuyorum kendisi ile annesinin bu yaptığına güldüğü için. Ses kaydıda aldım konuşmalarımızı. Boşanma davası açıcam arkadaşlar. Komşu ile telefon kayıtlarımızda var annesinede mahkemede dava açıcam. Kimse benim namusuma özelime laf edemez.
Kaynanam, özel konularımıza girmeye çalışıyor ve gidip herkese söylemiş. Ne yapmalıyım?