Merhabalar. Sizden bir konuda yardım istiyorum lütfen bana akıl verin.. Canım eşim ve ben yıllardır beraberdik sonunda da severek aşık bir şekilde evlendik ve çok mutluyuz. Ama bir sorunumuz var ki o da eşimin annesi. Ben her zaman saygıda kusur etmemek için elimden geleni yaptım, iyi davrandım olmadı, güzel yaklaştım olmadı, iyi gelin olayım dedim yine olmadı. Kayınvalidem ne beni ne de eşimin abisinin karısını sevmiyor. Oğullarını kıskanıyor gelinlerinden. Eltim de melek gibi kadın, ikimiz de saygısızlık yapmıyoruz hep iyi davranıyoruz ama kadın bizi sevmiyor bir türlü. Ya yaptığımız yemeğe kusur bulur, yemek yaparım eşime der ki “ben yapayım oğlum sen benim yaptığımdan ye benimkini daha çok seversin”. Zaten biz evlendikten sonra bizimle aynı şehre taşındı. Eşimi benim yanımda hep öpüyor sarılıyor canım oğlum diyor. Elbette oğlunu sevecek, ama bunları bana nispet olsun diye yapıyor biliyorum. Arkamdan dedikodumu da yapıyor diğer kişilere. Eşim de annesine babasına düşkün, farkına varmıyor kayınvalidemin beni sevmediğini ya da özel hayatımıza müdahalede bulunduğunu. Zaten kayınvalidem de çaktırmıyor eşime. Ben ne yapayım? Bunca zaman iyilik yapıp saf olduğum için kendime mi kızayım? Eşim annesinin aramıza girmeye çalıştığını farketmiyor diye ona mı kızayım? Ne yapayım ben nerelere gideyim artık çok bunaldım çok mutsuzum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok ama ne yapmamanız gerektiğini söylemeliyim; eşinize sakın annesini kötülemeyin. Annesine düşkün olan eşinizin aslında size daha çok uzaklaşmasına sebep olursunuz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış anlama canım ama bunun çözümü yok. Ben de yaşadım tecrübeyle sabit. Ha sonunda al oğlunu başına çal dedim boşadım o ayrı. Şimdi herşeyine kulp taktiği, beğenmediği, burun kıvırdığı, oğluna şikayet ettiği gelini yok artık. Allah daha beterini başına musallat etti. Kotu gelin nasıl olurmuş gör bak sen dedi 😊Bu durumda orta yolu bulmak, dengeyi sağlamak eşine düşüyor canım. Ne annesini ezicek ne seni ezdirecek. Eger esin dengeyi sağlarsa kimse kimseye ne haksızlık yapabilir ne saygısızlık edebilir.
20 Yorumla
Sen de yüzüne laf sok eşin olmadan esin bir şey derse ben öyle bir şey demedim dersin. Birebir yaklaş kiskandirma hiç gereği yok. Uyar sert uyar hem de baya sert konuş yalnızken kadınla tavrın belli olsun. Esin yanındayken normal kadına hizmet ederken eşine belli etmeden gözünün içine bak ve sen de onun dedikodusunu yap. Çaren yok canin sıkılmış yapman gerek
01 Yorumla
+1 yılNefret ediyorum böyle kaynanalardan ya siz nasıl annesiniz ya. Farzet ki senin kızında elin evinde insafsız kansız. Valla gülüm susmaktan başka çare yok, gidip valideyi eşine şikayet etmeni de tavsiye etmem bunu validen ile yüz yüze konuşman iyi olacaktır derdi ne yani? Yıl 2020 hala aynı şeyleri duyuyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılbir şey diyeyim mi, yıl 2020 değil 2100 olacak biz yine bunları duyacağız. ne bu erkek analarının oğlum sevdası ben anlamıyorum. insan oğlu mutsuz olsun ister mi? Kendi kızına toz kondurmaz ama 2 gelinini yerden yere vurur
- +1 yıl
Dur sana yapsın kızı varsa kızı çeker kızı yoksa kendi çeker allah büyüktür sen yeterki doğru ol.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
28Cevap
Abla takma. Kudursun hatta onun taktiğini ona karşı kullan biliyorum mide bulandırıcı olacak ama ay annem güzel annem canım annem falan tarzinda davran hatta yemek konusunda de ki anne sen daha guzel yaparsın oglunda hem senin yemegini özlemiştir bende cok begeniyorum en iyi sen yaparsin ben beceremem de o yapsin niye kendini yoruyorsun ki en güzel yemeği yapsan bile yorum yapacak insan için. Ben bilmeli olmak her zaman en iyisidir böyle insanlara karşı. Sen daha iyi bilirsin de ona yik gec. Her şeyi ona sor onun dediğine göre yap neyi elinden almaya çalışıyorsa yık ustune gitsin yahuuu sana da zaman kalır otur manikurunu pedikurunu yap hatta kocanla daha çok zaman geçir ne kadar az yorulursan o kadar iyi senin için hem mental olarak hem fiziki olarak. Taktik kasicaksin biraz yapicak bir şey yok
32 Yorumla
Soran+1 yılgörüşmek bile istemiyorum artık beni kendinden o kadar soğuttu ki.
+1 yılsürekli anaları tarafından pohpohlanmış türk erkekleri bunu anlayamaz. malesef türk kadınları özellikle anadolu kadınları erkek çocuklarını şehzade gibi yetiştirir. bir dediğini iki etmez. aynı ailedeki kız çocukları ikinci sınıf muamele görür. hatta bu kız çocuklarının da erkek çocuklarına hizmet etmesi beklenir. doğal olarak el bebek gül bebek yetiştirdikleri bu oğullarına kimseyi yakıştıramazlar ve gelinle yarışa girerler. gelinle kendini kıyaslar. oğlu tarafından tercih edilmeyi bekler falan. oğlunu geline karşı doldurur. çevremde bizzat gördüğüm kaynanalar var böyle. tabi pohpohlanmaya alışmış ve best of gibi yetiştirilmiş erkek kişisi bunu anlayamaz bile. gelinin abarttığını annesini istemediğini düşünür. çünkü annesine gittiğinde annesi yine onu övecek sevecektir. böyle biri nasıl kötü olabilir ki diye düşünecektir. erkeklerin en sevdiği şey kanımca övülmektir.
23 Yorumla
Soran+1 yılaynı dediğiniz gibi bir kayınvalidem var gerçekten. benimle resmen yarışa gidiyor koca kadın yahu. hayır şeytanlık yapsam anlayacağım, benim oğlunu çalmak gibi bir niyetim yok annesisin sonuçta ben niye aranıza girmek isteyeyim manyak mıyım? ama böyle davranışları yüzünden hiç istemiyorum görüşmek. halbuki böyle yapmasa, güzelce geçinip gitsek ne iyi olur? neden böyle yapıyor bu kadın nedennn!!! tatile gitme planı yaptık eşimle, ben de geleyim üçümüz gidelim demiş eşime?
- +1 yıl
Kardeşim senin durumun çok kötü bana mesaj at halledelim bu durumu
- +1 yıl
Erkek bu 🤣🤣
+1 yılKaynananla iyi anlaşmaya çalış. Kocana da durumu izah et ama lütfen kelimelerini dikkatli seç eşinin kalbi kırılmasin ve sana kızmasın. Aklıma sinsi seyler geliyor sksksk bak ama eşine bunları sanki bu seni cok uzuyor gibi -ki aslinda oyle- anlat. Sonucu merak ediyorum sksksks
14 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca kaynanan narsist biri olabilir dikkat et sksksks
Soran+1 yılZaten iyi anlaşmaya çalışıyorum, en başından beri benden hazetmediğini bildiğimden normalde iyi biriysem ona karşı ultra iyi davranıyorum ama yooook yaranamıyorum yine de.. eşime söylesem de değişen bir şey olmayacak, ya annen ya ben mi diyeyim
- +1 yıl
Hayır çok üzüldüğünü belirt yani
- +1 yıl
Ama diyim sana psikolojik olarak narsist birine benziyor. Narsist kaynanalar böyle davranır.
Durumu kocana otur açıkla yani farkındadır ama rahatsız olduğumu katlanamadigini dile getir. Baktın hala önemsemiyor ve seni geçiştiriyor o zaman sende ayrılmakla tehdit et. Bu bildiğin psikolojin baskı ve hakkı yok. Ya annesine haddini bildireceksin ya da kocana ayar çekip annesiyle konuşmasını sağlayacaksın.
31 Yorumla
Soran+1 yıleşimin üzülmesini asla istemem. annesine gereken cevapları veriyor ama kadın yılmak nedir bilmiyor, sonuçta annesi diye her ne kadar ağzının payını verse de kadın devam ediyor sürekli
Gizli Üye(36-45)+1 yılFark ediyordur tabii ki ama ne yapsin? Sen yine cizgini koru, biraz da gozunu ac. Yemegini kotulediginde ise gayet saf sekilde "Annecigim; benim de canim su tatliyi cekiyor ama sizin kadar guzel yapamam diye cekiniyorum. Yapsaniz da yesek" de. Bunu muhakkak kocanin yaninda ve annesine dokunarak yap (ozellikle de omzuna) Asil husus; gayet modern ve kayinvalidenin hic bilmedigi bir tatli olmasi sececegin tatlinin. Tuzlu ya da eksi yemek isteme, masumane ve araniz isinsin niyetini gostermek icin tatli olmali. Krem karamel mesela. Sonra da kayinvalidenin yuzune gulumse ictenlikle ve halini keyifle izle. ☺
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSakin esine soyle diyenlere bakma. Burada soyle diyen erkeklerin esleri, anneleri hakkinda yorum yapsa aslan kesilir! Politik ol biraz. Inceden laf giydir; aciktan degil. El etek de opme herkesin evdeki konumu baska. Dedikodu yapiyor agabeyimin sevgilisi de hatta uyardik birkac kere ama baktim devam ediyor en sonunda bugun komsuya inerken "Kulagimizi fazla yakma bari" deyip guldum. Isi hep sakaya bagla.
Soran+1 yılartık ne diyeyim ne yapayim bilmiyorum. tatile gitme planları yapmıştık eşimle. ben yokken eşime “ben de sizle geleyim üçümüz giderim oğlumla gitmek isterim ben de” demiş? gerçekten ağzım açık kalıyor
Cevap sahibi+1 yılSen bastan iletisimi kesip uzaklasmakla onu korkutmussun. Gelmesini sen iste, yavuz hirsiz ol ev sahibini bastir. Masraflari da ona kitle 😂 Seni sevmediginden degil; tum anneler ogullari icin boyledir. Yakin davran hatta biksin artik ilginden. Surekli evine davet et kocanin yaninda, sen de her gun ara onu. Bak goreceksin o bikacak. Kek yap gotur, misafiri geldi mi hizmet et pervane ol. Kotulese bile insanlar senden kaynaklanmadigini anlayip ona karsi duracaktir. Stratejik ol biraz. Bir de ortak bir cekistirme kisisi bul. Ikinizin de cekistirmekten zevk alacagi biri muhakkak vardir. Dedikodu kotu evet, ama kayinvalide en cok kendisinin nefret ettigini cekistiren gelini sever.
Öncelikle bu kaynanaları anlayamıyorum oğlunuzun seviyorsunuz tamamda iyide bu adam ömrünü senlemi geçirecek kendi hayatıda var heleki oğlunu gelininden kıskanmak ayrı bir seviye ne olurdu gelinlerinizle anne kız gibi olsaydınız sana tavsiyem kaynanan yaşlıdır muhtemelen biraz idare et bu zamana kadar sabır göstererek Allahın gözüne iyi bir kul olarak girmişsindir şurda bikaç sene yüzünden birbirinizi kırmayın kocanada durumu nazikçe anlat en iyi çözümü o bulur diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBoş insan başkaları ile uğraşır. İşi gücü olan insan uğraşmaz. Genellikle gelişmemiş, kadınların evde durduğu, ataerkil sistemli yerlerde bu olaylar çok görülüyor. Böyle bir şeyi Avrupalı tanıdıklarımdan duymadım. Herkes işinde gücünde. Demek ki kaynanan boş bir insan.
21 Yorumla
Soran+1 yılne diyeyim..
Annen nerde senin? Çağır anneleri uzak memleketteyseler 1 hafta kalsınlar. Annene anlat durumu bence. Siz ne yapardınız diye sormadın için kaynamaya napcamı söyleyemem. Cadalozsa cadaloz olmayı bilirim. Sen annecin misafir et. Kendin çağır eşine gelmek istediler de anneleri de ayarlarsın.
07 Yorumla
Soran+1 yılkayınvalidemin beni üzdüğünü anneme söylesem ortalık karışır, ondan bir şey diyemiyorum anneme
Soran+1 yıltürkiyenin öbür ucunda yaşıyordu sonra taşındı bizimle aynı yere geldi ama aynı evde yaşamıyoruz eşim zaten istemez öyle bir şeyi şu an bir zorunluluk yok beraber yaşamamız için der.
Soran+1 yıleşimle romantik bir tatil planı yapmıştık annesine söylemiş ne dese beğenirsiniz? ben de geleyim üçümüz gidelim demiş? hiç nerede nasıl davranması gerektiğini bilmiyor bu kadın
Soran+1 yılşaka gibi şaka
+1 yılKardesim esinle konusmalisin ama kirmadan yanlis sekilde degil guzellikle anlat.. Bizde de tam tersi annem cok iyi mulayim bir kadin esim saygisizlik yapiyor annem o ne isterse yapiyor sigarasina kadar bile aliyor ama bazen ses bile yukseltiyor iki uc defa guzellikle uyardim olmadi bu gidisle ayrilirim zor yani bu isler
05 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimden ayrılmak istemiyorum kesinlikle. Aramızda çok şükür hiçbir sorun yok, ama bu gidişle annesi yüzünden sorunlarımız olacak. Eşimi arada bırakmak istemiyorum ya da “ya annen ya ben” gibi bir seçim yaptırmak istemiyorum ona. Annesi o kadın, sil anneni diyemem asla ona. Anlatsam çekiniyorum yanlış anlar mı acaba diye. Yanlış anlamasa bile onun da elinden bir şey gelmeyecek hem.. çok mutsuzum
- +1 yıl
Zaten sorun esinde degil peki kayinvalidenle konustun mu hic neden boyle yapiyorsun diye
Soran+1 yılkonuşamam ki. beni eşime şikayet eder
Soran+1 yılben yokken eşime dedikodumu yapıyor arkamdan duydum, senin bu karın yemek yapmayı bilmiyor vs vs diyor her şeyimi eleştiriyor
- +1 yıl
O zaman acimayacaksin kardesim sana acimayana.. O kötuyse eltinle bir olup siz de ona kotuluk yapin uzerine gidin çığrından cikarin agiz birligi yapin sonra dunyaya bir defa geliyorsunuz iyilikten anlamiyorsa kotuluk yapacaksin
Bak ben yasadim bunu esim bana soykediginde sadece annemi izledim ve yaptigi hatalari hepsini annemin yuzune soyledim ve bir daha olmadi rica et esinden annesini gozlemlesin sen kadinsin kusura bakma kimse kole olmak icin evlenmiyor kimse evladini sevdi diye annesiylele babasiylada evlenmiyor SAYGI sart ama sevmemek sevmek cok onemli degil herkes haddini bilmeli.
11 Yorumla
+1 yılSen saygını bozma görmezden gelen eşin de anneainin bir sözüyle sana bir şey yapcak bir adama benzemiyo illaki farkeder ve farketmiyosada söyle bunu ama tatlı tatlı hayatım annen benden pek hoşlanmıyo gibi hissediyorum sence öyle mi sen daha iyi tanırsın falan ve bundan sonra o da dikkat etmeye başlar annesinin hareketlerine
10 YorumlaKendi tecrübemi anlattığım, belki nasıl ya diyeceksin zor biraz ama ona gerçekten annenmiş gibi yaklaşırsan... gerçekten hem kendinde hemde onda farklı bir şeyler oluyor... yemeklerini öv yarışa girme.. oğlunu öpüyorsa yanında... annecim uyku doğurdun de sende anneni öp mesela... içten ve samimi davranırsan inanki utanır halinden ve seni gerçekten kızı gibi görmeye başlar🤷🏻♀️ seninki kadar olmamada bizde yaşadık bu durumları erkekler herzaman ana kuzusudur yapcak bisey yok😁😘
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünya kuruldu kurulalı bir kaynana muhabbeti gidiyor.. kim başlattı ise baya bir günah zinciri onu bekliyor. Geline eziyet, o ölüyor sonra gelin kaynana oluyor o ne gördümse kaynanadan aynısı geline... sende çok çekiyosun ilerde sen yapma asla gelinine bitsin şu kader..
03 Yorumla
Soran+1 yılasla yapmam
Cevap sahibi+1 yılişte budur.. iftar yapıcam ama söz sana yorum yapıcam
Cevap sahibi+1 yılbak kardeşim öncelikle eltinle sana Allah Halil İbrahim sabrı versin.. Ne yazık ki kayınvalideler istiyorlar ki kendi gönlüne göre gelinler.. Ama bilmiyorlar ki onlarda bir anne kuzusu ve senin can dediğine yaren olmuş öz kızın kadar sevmen gereken birileri.. İşte kayınvalidelerin hem çocuklarını anlamsız kıskanmaları birde ailede baskın durumda olmaları işi mahvediyor ne yazık ki. Sende onu öz annen gibi görüyordun belki düne kadar ama yaptığı hareketlerle dilinde annem yerine kaynanam kelimesine dönüşüyor değil mi? sorunuzda olduğu gibi :)) Arada kayınvalidenize zaman zaman konuyu bilmenize rağmen anne şu işi şöyle yapsam nasıl daha iyi olur nede olsa benden kat kat tecrübelisin tarzı yaklaşımlarla tepkisine bir bak önemsendiğini hissedip daha iyi davranmaya başlarsa anlaki sorunu önemsenmemesi. baktın formül işe yarıyor bu sefer çek eşini gözlemle zaman zaman annesine biliyorum anne yaa edası ile bir şey derse annem haklı diye annenden yana ol tatlı bir cümlen ile hem eşini kazan hem annesini.. kızım yaman ol taktik denicen (fırıldak ol demiyorum asla hiç sevilmeyenlerdir onlar) mecburen evlilik böyle dönüyor çoğu ailelerde.
Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. Çok özür diliyorum abla evli değilim ama neden böyle davrandığını kadına Sordun mu madem istemiyorsun en başta niye engel olmadın desene Ne ilginç bir kaynaymış o yaw
04 Yorumla
Soran+1 yıloğlunu kıskanıyor benden. ki ben böyle bir kadınken kıskanıyor siz düşünün. eğer ben de şeytan olsam, oğlunu ondan kopartmaya çalışsam daha neler yapacaktı kim bilir!
Soran+1 yıltaşınamayız ikimizin de işi yüzünden İstanbul'da kalmak zorundayız, kadın kalktı türkiyenin öbür ucundan ben oğluma yakın olmak istiyorum diye taşındı dibimize.
Eşinle aran iyi mi? Bir sorun yok, annesinin dolduruşuna gelmiyorsa problem etme derim. Görme, duyma, konuşma.
14 Yorumla
Soran+1 yılaramız iyi şükür, alttan alıyorum her şeyi
- +1 yıl
Doğru olanı yapıyorsun. Saygısızlık hakaret yoksa varsın ignelesin. Sen görmedikçe takmadikca vazgeçer. Eşinin gözünde de daha değerli olursun. Ve tavsiyem 3. kişilerle paylaşıp kafanı karistirmalarina izin verme. İster istemez etkilenirsin. Bütün iş sende bitiyor. Biraz idare etcen ☺️
Soran+1 yılçocuğumuz olunca bu yaptığı hareketler gider diye umut ederdim ama, eltime yaptıklarını görünce o umudumu kestim
Çözüm uzak yerde oturmak başka yolu yok benim hayatımda bu sorunun tek çözülme şekli uzaklık mesafe davranış vs ile zor bol sus suyyuna git anca
02 Yorumla
Soran+1 yılmalesef uzağa taşınamıyoruz
+1 yılYazı çok uzun okuyamadım ama gerekte yok bence eğer eşin senin yanında sana güveniyor seni tutuyorsa boşver gitsin nasılsa kapını kapatıp eşinle kalacaksın
00 YorumlaHep kaynana sıkıntısı mı çekiyor şu gelinler elinde kanıt falan varsa ispatla ya da direkt kocana söyle rahatsız olduğundan taşının
12 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten çekiyoruz.
+1 yılBence sen kendi ilişkine odaklanmalısın ve kayınvalideni olabildiğince aranızdan uzak tut
21 Yorumla
Soran+1 yılnasıl uzak tutayım canımın içi :( kadın türkiyenin öbür ucundan taşındı diyorum sana sırf oğluna yakın olmak için
+1 yılEşinle konuşarak mesafeyi adım adım açmalısın. Ne düşman olacaksın ne de dost
01 Yorumla
Soran+1 yılmesafeyi nasıl açayım. eşim annesine de düşkün çok
E o zaman sev ve diğer gelin kaynananızın kuyusunu kazın dcbhjsv
02 Yorumla
Soran+1 yılolmaz öyle şey nasıl yapayım. eşimin annesi
+1 yılbu kaynanalar ne istiyo gelinlerden ya hiç çözemiyorum gerçkten de
02 Yorumla
Soran+1 yılBir anlasam ne istediklerini. Hiç bilmiyorum gerçekten. Ben bu kadar iyi davranırken o bana niye kötü davranıyor?
- +1 yıl
gerçekten insan korkmuyor değil ya nasıl insanlarla karşılaşıcaz benim çevremde de hiç iyi kaynana görmedim
+1 yılDe kaynanaa kaynanaaa arkamdan beste yapacağına gel önümde düet yapalım
01 Yorumla
Soran+1 yılbir gün beni dövecek diye korkuyorum valla öyle dersem atlar üstüme
yani bir erkek olarak söylüyorum anneler erkek çocuklarına çok fazla düşkün oluyo burda sen biraz kayınvalidenin suyuna git he de geç yani zaten kayınvaliden seni severse çok fazla tantana olucğını sanmıyorum eşinlede sorun yaşamazsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekrar taşının en iyisi bu o kadından uzaklasin rahat vermez
12 Yorumla
Soran+1 yıltaşınamayız eşimin de benim de işim gereği İstanbul da kalmak zorundayız
Cevap sahibi+1 yılDİNSIZIN HAKKINDAN IMANSIZ GELIR SANA KÖTÜ OLANA SEN DAHA KÖTÜ OL BU DÜNYA IYILERIN DEGIL IYI OYNAYANLARIN DUNYASI
benim şahsi fikrim eşinle konuş baktın olmuyor boşa ne kimsenin bakıcısısın nede kimseye kendini kanıtlamak zorundasın evlenince herşeyin değişiyor gururun kalsın bari
00 Yorumla
+1 yılYa ölmesini beklersin ya da resti çekersin ya sabır ya da inceldiği yerden kopsun
02 Yorumla- +1 yıl
Ben resti çektim 😂😂
- +1 yıl
Helal olsun
Bence boz aranı gitsin daha ne sen onun suratını gör ne de o senin Yanık kaynana
02 Yorumla
Soran+1 yılbozamam nasıl bozayım? eşim için katlanıyorum hepsine
+1 yılEşini seviyorsan katlanmak zorundasin çünkü hiç bir erkek annesinden vaz gecmez
00 Yorumla
+1 yılKafasına terlik fırlat şekerim😻
02 Yorumla
Soran+1 yılçıldırma kız yapılır mı öyle şey
- +1 yıl
Ay yapılır valla
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaynana kazana atılmalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılahahahhajshahahahaha allah affetsin güldüm
- +1 yıl
Amin
Soran+1 yılallah korusun
Bence ne olursa olsun eşinle konuyu paylasmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılpaylaşsam ne değişecek, zaten o da biliyor artık
Soran+1 yıleşimle çok mutluyuz neden boşanayım
+1 yılkaynanaya mesafe koy.
13 Yorumla
Soran+1 yılkoymak mümkün mü sizce
- +1 yıl
mümkün. kocana da trip at.
Soran+1 yılyapamam ki
+1 yılAllah yardımcınız olsun inşallah işiniz zor
00 Yorumla
+1 yılkaynanayı acilen yatırın
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin kuralı bu yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılUmursama baska ne diim
10 YorumlaKaynananın bacağını kır😂
00 YorumlaTakma bence eğer ters düşersen daha kötü olur.
10 Yorumla@refleks22 dun ne demiştim en iyisi bekarlik
01 YorumlaEşin kimden yana?
12 Yorumla
Soran+1 yılbenden
+1 yılzeka ile alt etmelisin çaktırmadan
00 Yorumla
+1 yılAçıkça konuş sorununu
00 YorumlaAgzina s.. bir güzel acıma
01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz öyle şey
+1 yılİlişkinizi inceleyelim mii aile yapınızı
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılDava aç.
02 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı değil..
- +1 yıl
Gayet mantıklı.
rahat birajsin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılbırakmıyor hiç..
yeter bir rahat bırakın insanları
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke bıraksa
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinle samimi şekilde konuş bunu.
10 YorumlaTavrını koy hayır demeyi bil
00 Yorumla
+1 yılKocana söyle.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılEşinden yardım iste.
01 Yorumla
Soran+1 yılisteyemem ki
Başka bir eve çık.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. eşine durumu anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizinle acil konuşmam lazm önemli
00 YorumlaYaparlar kanks
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnereli kocan
00 Yorumla
+1 yılAh bu kaynanalar
10 Yorumla
+1 yılah su gelinler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaynananı uyar.
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni eşime şikayet eder
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kaynanam arkamdan dedikodumu yapıyor ve aramıza girmeye çalışıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler