Kaynanam arkamdan dedikodumu yapıyor ve aramıza girmeye çalışıyor. Ne yapmalıyım?

Merhabalar. Sizden bir konuda yardım istiyorum lütfen bana akıl verin.. Canım eşim ve ben yıllardır beraberdik sonunda da severek aşık bir şekilde evlendik ve çok mutluyuz. Ama bir sorunumuz var ki o da eşimin annesi. Ben her zaman saygıda kusur etmemek için elimden geleni yaptım, iyi davrandım olmadı, güzel yaklaştım olmadı, iyi gelin olayım dedim yine olmadı. Kayınvalidem ne beni ne de eşimin abisinin karısını sevmiyor. Oğullarını kıskanıyor gelinlerinden. Eltim de melek gibi kadın, ikimiz de saygısızlık yapmıyoruz hep iyi davranıyoruz ama kadın bizi sevmiyor bir türlü. Ya yaptığımız yemeğe kusur bulur, yemek yaparım eşime der ki “ben yapayım oğlum sen benim yaptığımdan ye benimkini daha çok seversin”. Zaten biz evlendikten sonra bizimle aynı şehre taşındı. Eşimi benim yanımda hep öpüyor sarılıyor canım oğlum diyor. Elbette oğlunu sevecek, ama bunları bana nispet olsun diye yapıyor biliyorum. Arkamdan dedikodumu da yapıyor diğer kişilere. Eşim de annesine babasına düşkün, farkına varmıyor kayınvalidemin beni sevmediğini ya da özel hayatımıza müdahalede bulunduğunu. Zaten kayınvalidem de çaktırmıyor eşime. Ben ne yapayım? Bunca zaman iyilik yapıp saf olduğum için kendime mi kızayım? Eşim annesinin aramıza girmeye çalıştığını farketmiyor diye ona mı kızayım? Ne yapayım ben nerelere gideyim artık çok bunaldım çok mutsuzum
Kaynanam arkamdan dedikodumu yapıyor ve aramıza girmeye çalışıyor. Ne yapmalıyım?