Elbette! İdeal bir eş adayında aradığım en önemli özellik, karşılıklı saygı ve anlayış. Ailemin kızı olması haramlardan sakınması kalbi güzel olması namaz kılması
22.02.2024 Perşembe 19.00
Elbette! İdeal bir eş adayında aradığım en önemli özellik, karşılıklı saygı ve anlayış. Ailemin kızı olması haramlardan sakınması kalbi güzel olması namaz kılması
22.02.2024 Perşembe 19.00
İdeal 5 eş adayı'nda herkes arada özellik farklıdır ama insanlar her zaman konuya fiziksel görünüm cinsellik açısından yaklaşıyorlar ama unutmayın ki fiziksel görünüm yaşla beraber değişiyor hiçbir kimse aynı kalmıyor hayatta hayata Bir de bu açıdan baktığın zaman ne kalıyor kalp güzelliği Seni seven paylaşan bir eş oluyor hayatında bu çok önemli Güven terk eden samimi içten zor zaman da yanında olabilen seninle Ruhi anlamda paralel yürüyebilen kişiler önem arz ediyor sevgi ve saygı önem planda olmalı
Günümüzde kalmamış olsa da
@fesfs 🤗🤗
Amin ecmain🥰 ben bu sözleri çerçeve yapıp tablo olarak asacağım. Sizin gibi zarif hanımefendiden bu düşünceleri okumak inanılmaz mutlu etti beni. Sizin gibi naif hanımefendiler çoğaldıkça bu evren daha yaşanabilir olacak. Değerli ailenize teşekkür ediyorum sizin gibi böyle özel insanları topluma kazandırdıkları için. Hayırlı geceler 😊
Hayırlı geceler
🤗🤗
Rica ediyorum
Bana göre tamda ideal eş isterim.
Nasıl yani
Ideal dediğin karşılıklı anlayış dedin ya, birbirimizi sevgi saygı güven varken daha seviyeli ilişkiyi sürdürür. Yani ideal olarak aradığınız istediğim kişiyi nasipse olur. Ideal dedikleri aradığınız herkesin ideal görüşleri farklıdır.
Ama ben şu an hazır değilim daha sonra düşünürüm.
Anladım
Rica ediyorum
Cevap
7Cevap
Yaş olarak yakın yaşlarda birini tercih ederim, bana göre yüz güzelliği iç güzelliği kadar asla önemli değil. Sorunsuz bir uyum yakalanan ilişki tercih ederim.
Teşekkür ederim kardeşim ama güzelliğe hiç mı bakmazsın
Evet
Sadakat sevgi saygı anlayış
Ayrıca ben beraber Namaz kılıp Dua edeceğim birbirimizi kırmadan sohbet edeceğim Dilimi beraber araştıracağım kız hastası olmayan Adam gibi erkek diliyorum istiyorum 🤲❤
Maşallah sana Rabbim gönlüne göre versin
Cümlemize Aynı şekilde 🤲😊
🤗🤗
Yalandan uzak olması, cimri olmaması ve Allah korkusu olması
Haklısın
Sevgi saygı güven bide zengin yakışıklı olsun 🤣🤣
Güzel yemek yapsın, titiz olsun, oturmasını kalkmasını bilsin anlayışlı olsun.
Dürüst, kültürlü ve zeki olması.
gocaman memintolar
😂😂
kültür uyumu.
Bu gerçekten de çok önemli
Sadakat
Kafa denkliği
Dürüstlüğü
En İyi Cevaplar