Kişilik & Karakter Evlenmek istediğiniz eş adayınız hangi özelliklere sahip olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evlilik düşünmeyenler yazmanıza gerek yok Evlenmek istediğiniz eş adayınız hangi özelliklere sahip olmalı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kafa dengim olmalı ruh eşim olsun yani karakter sahibi olsun ben bişey demeden bile gözlerimden beni anlasın 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. anlayışlı merhametli düşünceli akıllı mantıklı olgun sıcakkanlı güleryüzlü komik eğlenceli edepli biri olmalı 0 27 Yorumla Soran 1 yıl Aşko böyle diyip sonra burdaki kızlara yavşamanız da bi tuhaf he edepli diyorsun sen öyle misin Yorumla sedomania2 1 yıl değilim aşko itin çakalın önde gideniyim ben tehlikenin ta kendisiyim Yorumla Soran 1 yıl E biliyorum aşko da edepli kız istememe takıldım Yorumla sedomania2 1 yıl yapma yav Yorumla Soran 1 yıl Yaptım sedo Yorumla sedomania2 1 yıl alttaki yorumda yani ben demene bam güm gittik dkdkdkdkdkkd Yorumla Soran 1 yıl İroni yapıyorum canım mısın Yorumla sedomania2 1 yıl evet canınım dkdkdkkdkdk küfür ettiğini biliyorum merak etme :) Yorumla Soran 1 yıl Valla canım mısın dedim 😂😂😂 Yorumla sedomania2 1 yıl canın mıyım gerçekten ddkdkdkdkdkd Yorumla Soran 1 yıl Evet aşko 😂😂 Yorumla sedomania2 1 yıl yiiiaaağğhhh şapşik dkdkdkdkdkdk Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Burnunu ısırırım sus Yorumla sedomania2 1 yıl ıstır beni ham yap beni dkdkdkdkdkd Yorumla Soran 1 yıl Ahahaha 😂😂 Yorumla sedomania2 1 yıl https://www.youtube.com/shorts/6A9EGx_C2_E bana şu tarifeden uygula aşko :) Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl tamam balım Yorumla sedomania2 1 yıl bebeğimmm <3 dkdkdkdkdk Yorumla Soran 1 yıl Biraz ciddi ol aşkım ne bu ikide bir random atıyorsun Yorumla sedomania2 1 yıl aaaa üzdün ama şimdi Yorumla Soran 1 yıl Asıl sen üzdün benimle gönül eğlendiriyorsun 😒 Yorumla sedomania2 1 yıl yoo ne gönül eğlendirmesi sen canım diyince nikah tarihi bile aldım Yorumla Soran 1 yıl Ya ölürümmm Yorumla sedomania2 1 yıl ömrümmm Yorumla Soran 1 yıl Dur sana istek atiyim aşkımm Yorumla sedomania2 1 yıl at bebeğim Yorumla
tugrul3461 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Nefes alsın yeter 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 🙂 Yorumla tugrul3461 1 yıl Şaka be 😅 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Ne o zaman Yorumla tugrul3461 1 yıl Gel anlattım tamam 😀 Yorumla
vicdann_azabi Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl İyi kalpliHassasDuygusalYalnızMinyonAhlaklıDurust 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yani ben Yorumla vicdann_azabi 1 yıl Yaaa nasıl ulaşabilirim sana. mesaj hakkımda yok Yorumla Soran 1 yıl Yaşlısın Yorumla vicdann_azabi 1 yıl Yaaa offf bişey olmaz Yorumla vicdann_azabi 1 yıl Senden ônce ölurum iste mirasim sana kalir Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla vicdann_azabi 1 yıl Çocuğumuza iyi bak tamammi :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafa dengim olmalı ruh eşim olsun yani karakter sahibi olsun ben bişey demeden bile gözlerimden beni anlasın
anlayışlı merhametli düşünceli akıllı mantıklı olgun sıcakkanlı güleryüzlü komik eğlenceli edepli biri olmalı
Aşko böyle diyip sonra burdaki kızlara yavşamanız da bi tuhaf he edepli diyorsun sen öyle misin
değilim aşko itin çakalın önde gideniyim ben tehlikenin ta kendisiyim
E biliyorum aşko da edepli kız istememe takıldım
yapma yav
Yaptım sedo
alttaki yorumda yani ben demene bam güm gittik dkdkdkdkdkkd
İroni yapıyorum canım mısın
evet canınım dkdkdkkdkdk küfür ettiğini biliyorum merak etme :)
Valla canım mısın dedim 😂😂😂
canın mıyım gerçekten ddkdkdkdkdkd
Evet aşko 😂😂
yiiiaaağğhhh şapşik dkdkdkdkdkdk
😂😂 Burnunu ısırırım sus
ıstır beni ham yap beni dkdkdkdkdkd
Ahahaha 😂😂
https://www.youtube.com/shorts/6A9EGx_C2_E bana şu tarifeden uygula aşko :)
😂😂😂😂😂😂😂😂
tamam balım
bebeğimmm <3 dkdkdkdkdk
Biraz ciddi ol aşkım ne bu ikide bir random atıyorsun
aaaa üzdün ama şimdi
Asıl sen üzdün benimle gönül eğlendiriyorsun 😒
yoo ne gönül eğlendirmesi sen canım diyince nikah tarihi bile aldım
Ya ölürümmm
ömrümmm
Dur sana istek atiyim aşkımm
at bebeğim
Nefes alsın yeter