Beşer şaşar hepimiz hata yapabilir bir insanoğluyuz ancak yaptığım gözlemlere bakıyorum yeni nesil aşırı saygısız, küstah, kendini beğenmiş sanki insan üstü bir varlıkmış gibi görüyorlar kendilerini bunlar niye böyle hep bu internetin iyice hayatımıza girmesinden dolayı oldu bunlar
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Al birde burdan yak aynı seyden muzdaribim bir insan saygısız olacağına taş olsun o kadar hazetmiyorum ama nesil jenarasyon koptu geliyor
hep internetin yaygınlaşmasından dolayı oldu bunlar biz eskiden aile ne derse onu yapardık, iyi insanları örnek alırdık. Şimdi ki nesil ne aile dinliyor, ne büyük sadece internette gördüğü gibi sanıyor hayatı
Evet maalesef herkes bı kendi basina buyruk büyükler sayılmıyor hiç bişe sorulmuyor büyüklere herkes kendi başına buyruk nasıl düzelir bilemiyorum bu saatten sonra duzeleceginide sanmiyirum ama sende sevreni filtreyelebilirsin kendin gibi olan insanlarla bağlantı kurmayı tercih etmelisin yapicak başka bişe yok cunki
Zaten orası öyle o yüzden belirli bir yaşın altındakilerle fazla muhatap olmamaya çalışıyorum bazen kendi yaş grubumda bile öyle insanlar çıkıyor artık yakında 60 yaş üstü de böyle olursa şaşırmam artık yeni dünya düzeni bu olsa gerek tüm insanlara bir haller oluyor bunlar birde geleceğin annesi babası olacak çok yazık gerçekten nereye doğru gidiyor bu düzen
Bi halt bilmiyorlar herseyi bildiklerini sanıyorlar öyle olunca senin güttüğün koyun kadar benim çoban skmisligim var diyorum
Hiç sorma birde illa hep kendi dedikleri doğru, bizimkiler yanlış. Çocuğa doğrusunu anlatıyorum halen inat ediyor ''yok diyor sen yanlış biliyorsun'' artık bilerek mi yapıyor, zihinsel sıkıntıları mı var anlamadım gitti. illa yanlışta olsa kendi fikirlerini kabul ettirecekler, sürekli kendilerini kanıtlama çabası içerisindeler.
Öyle olunca birak yanlış yapsın yanlış bilsin rezil olduğu ile kalır bi laf vardir 1 musibet bin nasihattan iyidir diye yaşayıp gorsun
Vallahi billahi dediğin doğru madem tecrübe sahibi insanları dinlemiyorlar sürünsünler belki akılları başların gelir. Biz nasıl yaşayarak öğrendiysek, kendileri yaşayarak öğrensin
Aynen öyle bi ustam vardi derdi ki hayatta yaptigin hatalar sana tecrubeyi getirir aldigin nasihatler ise o hatayi yapmamayi öğretir dinlersen
güzel sözmüş valla okullarda tam duvara asılacak söz okuyup okuyup ders çıkarsınlar
Ama anlamazlar Şu an ki nesil okuduğunu anlamayan bir nesil yetişiyor cahilligin bence en üst seviye oldugu. En basit örnek burada antalyanin eyalet oldugunu sanan lise öğrencisi gördüm ya daha ne olabilir ki
İşte diyoruz hep bu internetten, telefonlardan kısaca teknolojinin gelişmesi insanı çok etkiledi özellikte de genç nesili zaten okumayı pek sevmeyen bir toplumduk iyice okumaktan uzaklaştırdı bu teknoloji. İnsanlar hazır bilgiye o kadar çok alışmış ki elinin altında internet var ona sormak yerine cevabın doğru olup olmadığını bile bilmediği insanlara danışıyor ne diyeyim yani nereye doğru gidiyor bu insanlık hep beraber yaşayarak göreceğiz
Katılıyorum aslında hiçbirinin kendini sevdiğini düşünmüyorum yazık yani üzülüyorum
hayır birde yaşları genç daha belki dünya görüşleri belki olgunlaşmamış olabilir diyorum ama sonradan aklıma bizim nesil geliyor biz onların yaşındayken böyle düşünmezdik bizim dünya görüşümüz bambaşka bir şeydi daha olgun düşünüyorduk
Çünkü biz öyle yetistirilmedik biz en başta yokluk gördük bunlar nasıl derler arpasi fazla gelmiş
Hata var hatacık var