Sen kimsin ki Elit erkek bulacaksın?
kendisi NARSİST , EGOLU , KİBİRLİ , UKALA , ŞIMARIK , kendini PRENSES sanan tipler TANIŞMAYA KONUŞMAYA KARŞISINDAKİ ERKEKLE İNSAN GİBİ İLETİŞİM KURMAYA HİÇBİR ÇABASI OLMAYANLAR yalnız kalmaya mahkum kadınlardır. Aşk sevgi pizza değildir ! Pizzayı bile SEN sipariş edersin bir çaban olur ve öyle o pizza kapına gelir !!!Şuaraya bak ELİT erkek MİŞ :-))) Sen ELİTİN ne olduğu kendin biliyormusun?
Elit = normalden ÜSTÜN , ÜST SINIF , halkın ÜZERİNDE ZENGİN vs vs gibi anlamlara gelen bir tanımlaama :-) Sen bu sitede bile takılmakla zaten ELit asla olamayacağını gösteriyorsun ve gelir birde bu sitede hakın içinde ELİT arıyorum diyorsun :-)
EVET elit beyler bulmak mı istiyorsun , Tin+der'a gir orada yaz ELİT beyler arıyorum diye telefonun yaz :-) yok telefonla uğraşamam diyorsan sokağa çık SAĞA dön.. dümdüz git orada bir restoran göreceksin orada otur bekle ELİT beyler önünde EL pençe sıraya girip boyun büküp senin onları seçip tasma takmanı bekleyecekler :-)) Hayaller böyle sanırım :-)
Vaaaayy arkadaş bu ülkede KAYIŞ kopmuş artık !!! Sizler nasıl insanlarsınz?
Hangi uzaydan geldiniz? sizlerle bırak evlenmeyi sevmeyi aşkı vs vs arkadaş bile olunmaz :-)) TRİPLERE EGOYA BAKSEN :-)) ŞAKA GİBİ... KOMEDİ FİLMİ14 Yorumla- +1 yıl
@Aafro-dit ne o senin mi zoruna gitti BOMBOŞ insan z-kuşağı tip :-) sen piyangodan mı çıktın
- +1 yıl
Buarada gülme eğlence biyana, tinNder'a da kaliteli saygın iş adamı banker vs Elit erkekler giriyor şaka değil gerçek.. o yüzden espiryle karışık yazdım , bakarsın ciddi ciddi oradan aradın Elit erkeği bulursun? kim bilir ama öncelikle seni tanımak isteyecektir orası kesin , kimsin nesin diye ..
İnternette bi kopukluk oldu tekrar yazıyorum..
En İyi Cevaplar
Biz de bulamiyoruz, kalmamis.
Kendini elit zanneden ama bad vibe veren erkegimsiler var. Mesela guleryuzlu olunca kadinlar ona iyi davranmak zorundaymis gibi bi kafadalar. Eger guleryuz gostermezsen sana bad vibe vermeye kalkiyolar.
Ben senin varligina zarar vermiyosam sen de bana veremezsinm kaldi ki birini mimar yapmistim zamaninda hala kendisi ac ve arsiz kopekler gibi davraniyo, insan yapamadik onu.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılara çevrene bak
00 Yorumla Herkes artılarına göre bazı özelliklerden mahrum kalır. Kolay ilgi gören birisinin duyarlı olmasını bekleyemezsin. Kültürlü birisinin eğlenceli şakacı olmasını, zengin yavşanılan birisinin egoist olmamasını, özgüvenli birisinin kıskanç olmasını, güzel birisinin sağlam psikolojisi olmasını, terbiyeli birisinin empati kurabilmesini bekleyemezsin. Eksiklerimizi azaltırız, kendimizi geliştiririz ama bunlar hep bizden güzel birşeyler götürür. Bazı şeyler normalleşir, ve başkalarının yaşadıklarına, hissettiklerine anlam veremeyiz. O yüzden iradeli ve anlayışlı kalarak bizden eksilenlerin farkında olmamız gerekiyor, gaflete düşmememiz gerekiyor. Peki sen bu kayıpların ne kadar farkında olan ve hangi özelliklere daha yatkın bir erkek düşünüyorsun? Çünkü duyarlı, yakışıklı, ülke sahibi, herkesi düşünen, cesur, terbiyeli, güçlü bir prensin bile dayanılmaz bir eksiği vardır, ya cehalet ya s*laklık.
30 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinde bulamazsın hepsi kenar , mahalle v4r0şu sorsan hepsi iyi elittir ama 5 para etmezler y4l4ncı yzsüzün tekidir hepsi. Hangisini denersen dene hepsi 3 ay hatta 3 aya bile kalmadan gerçek yüzlerini ortaya serer. 2 dakka konu tartış bi süre sonra sana hakaret etmeye 3ziklemeye çalışmaya başlar.
51 Yorumla- +1 yıl
öyle güzel konuşmuşsun ki yazının alnından öpesim geldi
Gizli Üye(25-29)+1 yılElit erkek istiyorsan sende elit olmalısın, kaliteli olmalısın. Sen elit bir erkeğe ne verebilirsin? Bu yüzden kendini asilleştirmen gerekir. Düşüncelerin, niyetlerini ve ruhunu temiz ve asil tutmalısın. Duyması hoş olmayabilir ancak benzeri benzerini çeker. Önce kendini değiştir, kendi iç dünyanı zenginleştir, kendini elit yap sonrasında yolda yürürken bile karşılaşırsın, uğraşmana gerek bile kalmaz. Önemli olan kendi iç dünyanı değiştirmek, zenginleştirmek.
619 Yorumla- +1 yıl
elit erkek Türkiye'de olmaz hele türk hiç olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@SoyPerfecto var sadece sizin karşınıza çıkmıyor, şahsen sık sık görüyorum, dediğim gibi dış dünyanız iç dünyanızın yansıması, önce içinizde elit olun ki sizede öyle erkek çıksın.
- +1 yıl
bana çıkıyor da türk değil işte onlar
- +1 yıl
safsata yapma boş boş
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn İnanmadığın için çekmemesi gayet normal. Ne kadınların iç dünyasını bilmiyorsunuz, gerçekten kaliteli bir erkek için sizde kaliteli olmalısınız, ruhunuz haraketleriniz asil olmalı ve haraketlerinizle aksini doğrulamış oldunuz. Teşekkür ederim
- +1 yıl
kız değil bu
Cevap sahibi+1 yıl@SoyPerfecto Gerçekten bu dünyaya bu kadar dar ve imkansızlıklar dürbünü ile bakmayın, erkekler gibi içiniz boş konuşuyorsunuz, kalite yok, derinlik yok biraz içinizi zenginleştirseniz hayatınızdan daha tatmin olursunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn bu kıtlık nereden geliyor, ben şahsen tanıştım ve bir kişi ile değil bir çok kişiyi tanıdım sahiden kaliteli erkekler var, siz kendinizi kaliteleştirmeden mahalle ağzı ile konuşarak hiç bir derin argüman sunmadan elitten bahsediyoruz, şu anda elit bir insanla ayrı dünyalardasınız, estetik filmler izleyerek, kaliteli kitaplar okuyarak kendinizi geliştirerek iç dünyanızı genişletebilirsiniz.
- +1 yıl
elitliği film izlemek sanmakta baya ucuzmuş ya
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Gül rengi gözlükleriniz çıkarmak bana düşmez
- +1 yıl
Sen hayal mi kuruyorsun acaba. Kim mahalle ağzıyla konuşmuş sen herhalde. Karşındaki insanı tanımadan boooş boooş yargılar yapmışsın. Elitmişte tanımışta. Ülkede elit erkek yok senin elit sandığın erkek paralidir parayla seni tavlamiştir. Eminim elitliğide makyaj estetik sanıyorsundur.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Sizi desteklemediğimi düşünüyorsunuz ama aslında dürüst olarak size iyilik yapıyorum, elbette her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz ama bazen kendi iç dünyamıza bakmamız gerekir. Umarım kendi iç dünyanıza göre istediğiniz insanlar karşınıza çıkar <3
- +1 yıl
aman takma hiç
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Elit erkek bulunması zordur iyi kalpli dürüst namuslu sevdiğine değer veren bir insan benim hayatımda hiç sevgilim olmadı ve tanıdığım bir insana karşı da hiç kaba davranmadım ben her zaman iyi birisiyim, ve asla kötü biri olmadım
Kızlar nedense hep böyle erkeklere şans veriyor sonra da pişman oluyorlar sizi seveni kabul edin peşinde koşanı, ben çok kez reddedildim ama aşktan asla umudumu kesmedim olacak görücü usulü evlilik ile olacak20 Yorumla
+1 yılHer şey önce, elit erkeği hak etmen lazım. Yani senin de elit olabilmen lazım. Bu durumda, nasıl bulabilirsin?
1. Dans kursları baya pahalı olup buraya gelen erkekler elit olabiliyor
2. Kurumsal firmaya işe girip kendini iyice göstermelisin
3. Pahalı kafelerde takılmalısın
4. Lüks spor yerlerine gitmelisin. Aklımda olanlar bunlar. Bu yerlerde takılan kadınlar, elit erkeği hak ediyorsa ; muhakkak düşürüyor10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızlar soruyora takılıyormuş
Kendine k-elit-e erkek arıyormuş
Benden k-elit-e erkek olur mu?
Hiç olur mu Seyfettin abi 😉
https://www.youtube.com/embed/ZT1hgILSdIw00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Elit erkek" terimi, genellikle özellikle belirli bir alanda veya toplumda üstün kabul edilen, yüksek statüye veya başarıya sahip olan erkekleri ifade eder. Bu terim, genellikle zenginlik, güç, eğitim, liderlik veya fiziksel çekicilik gibi özelliklerle ilişkilendirilir. "elit erkek" terimi, farklı kişiler ve bağlamlar için farklı anlamlar taşıyabilir ve genellikle kişinin görüş açısına ve değer yargılarına bağlı olarak değişir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSergi salonlarında, konserlerde, kitapçılarda bulursun. Elitten kasıt zengin olması değilse tabii. Görgü, adap bilen, rafine zevkleri olan erkeklere gece kulüplerinde, barlarda pek rastlamazsın.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen o frekansta titreşirsen aynı frekanstaki bir erkek seni bulur. sen görgü ve nezaket kurallarından haberdar mısın mesela? zarafet nedir? nasıl zarif olunur? bunları öğrenip hayatına uyguladığında aynı frekansta bir erkeği kendine çekersin..
10 Yorumla
+1 yılBen önce karşı tarafa değilde kendine bakman gerketiğini düşünüyorum. Yani sen elit misin , kibarmısın? Ayrıca kendi sınırların olması gerek bence sen sınırlarını çizersen çevrende ona göre insanlar olur. İlişki yaşadığın insanlar da öyle olur
20 Yorumla
+1 yılNey.
40 Yorumla
+1 yılKız alt tarafı bir soru sormuş bizim ezik erkek milleti hemen hakaret etmiş yapabildiğiniz tek şey bu bacım haklı BU ERKEK MİLLETİ ASLA ELİT DEĞİL ASLA DA OLMADI OLMAYACAK
22 Yorumla- +1 yıl
@_Emre___
- +1 yıl
Al bir de şuna bak. Komedi
+1 yılAyyy ay ayy kahkaha attım vallahi 😂😂😂 bahçeli gibi konuştun yaa çok komiksin ama iç sesimizsin resmen evet o adamlar o güzel atlara binip gittiler bulamazin guzum
00 YorumlaElit erkek kendini kasan erkektir hiç önermem illa bulcaksan da iş adamı biri böyşe olur bide sanatla ilgilenenler tiyatrocular falan onların ortamına ordanda özel alanına girerek yavaş yavaş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı. Öyle bir erkek bulamazsın sanirim. Buna emin değilim ama benim fikrime före millet zaten gergin ve erkekler eskiden beri kaba insanlar. Kibar erkek görmedim
01 Yorumla- +1 yıl
kibar erkeğe değer vermiyorsunuz ki
Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Yanlis yerde ariyorsun demek ki. Zaten her erkek elittir bu kadina baglidir. Nasil davranilirsa o sekilde karsilik gorur istisnalar ne yazik ki olabilir.
00 Yorumla
+1 yılAşkım yanlış anlama da burada olmayacağı kesin 😂😂 bir resim sergisinde, tiyatroda, müzik dinletisi de, orkestrada vs vs olur.
10 Yorumla
+1 yılElit erkekleri pısırık diye elinizin tersiyle itip. Serseri tiplerle gezip tozdunuz, size elit erkek yok
11 Yorumla
+1 yılKanka önce elit görünür sonra zırto çıkar yani Türkiye'de zor biraz
20 Yorumla
+1 yılBen de sahiplenici kaba ama bana karşı değil. Korumacı kıskanç seven sevdiğini hissettiren bir adam isterdim elit olması umrumda değil 🥺
10 Yorumla
+1 yılvarda yaşı çok gelir sana :) senin yaşındakiler genelde kültürsüz eğitimsiz ve deneyimsiz o yüzden kabalarla uğraşırsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. elir bir beyefendi için acele etmenize gerek yok. Her olta sallanayada kapılma kafi. seni en çok anlayan birini bulmalısın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılsen elıt istemiyosun kılıbık istiyosun elıt bile olsa erkek kızdıgında ya da sinirlendiginde kalbı kırıldıgında sertlesir cünki tabiyatı böyle
00 Yorumla
+1 yılÇok var neden bana denk gelmiyor diye sormalısın kendine. Sen neden kaba erkekleri kendine çekiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılOnu bilmiyorum ama normalde kaba olan bir insan benimle olunca elit bir insana dönüşüyor galiba bu birazda seninle ilgili aşkım
00 YorumlaSende ne istediğini bilmiyorsun ki elit erkek nedir önce aldatmayanin sana saygı dünyanın bul da öp başına köy derim valaha zor o aradığın
00 Yorumla
+1 yılÇEvrende elit yoksa sen de elit olmayabilirsin veya elitlerin dikkatini çekmiyor olabilirsin :D
00 YorumlaBenimde tercihim Efendi ve Kibar erkek. Fazla baskın erkeklere saygı duyamıyorum içten içe itiyor beni
00 Yorumla
+1 yılElit dediğin zengin sanırım onlar snaa bakmaz boşa srama
07 Yorumla
Soran+1 yılElitlikden zenginliği nasıl bagdaştırdın? Okumuş beyefendi kısıtlamayan yan yanayken özgür bir şekilde eğlenebilecegim sanatkar kitap okuyan vs vs ve sen bunların içinden ZENGİNLİĞİ nasıl cıkardınnnn
- +1 yıl
Okumak için para lazım kisaitlammamak için para lazım eğlenmek için para lazım sanat için para lazım kitpa kutupaneden çözer
Soran+1 yılZenginlikten kastın orta düzeyli biri ise evet ortaduzeyki kendini geliştirebilecek kadar zengin senin zenginlikten kastın villa çocukları olmalı
- +1 yıl
Zengin yani senin dediklerin varlıklı guruba girer
Soran+1 yılVarlıklıya giriyorsa bende varlıklıyım demektir sen ne iş yapıyorsun istediklerini alamıyormusunda bu açıdan bakıyorsun
- +1 yıl
Ben bodrolu çalışanım sana başarılar dilerim
Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Türkiyede elitizm yok zaten olsa olsa Ali Koç flndır ne bileyim
11 Yorumla- +1 yıl
senin burcun ne nirvanada mı yaşıyorsun hayatı
Şarap nasıl içilir diye sor bir erkeğe, şarap kültürünü biliyorsa elittir
11 Yorumla
+1 yılElit erkek bende isterim de.. ben elit degilim sorun bu 😁
10 Yorumla
+1 yılTüm elit erkeklerin içinde birer Tatar Ramazan vardir.
10 YorumlaKimsenin alnında etiket yok ben elitim ben takozum diye :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılElit erkek seni neden istesin mesela elit kadın olacak ne özelliğin var
00 Yorumla
+1 yılBeyini olan bulamıyorum bende nerdeler acaba
00 Yorumla
+1 yıl"Elit erkek nasıl olur?" u öğrendiğinde :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aramayla bulmak zor. Umarım tesadüf eseri karşına çıkar
00 YorumlaHiç sorma red yinece küüfüre başlıyor karektersiz cahiler işte
00 Yorumla
+1 yılİnlerinde takılıyorlar. Kokuşmuş insanoğlundan kaçarlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılElit aile
Elit ortam
Memleketin yüzde 99 u fakir. Bu gelmiş elit diyor.00 Yorumla Elit erkek bulup istediğini mi yaptıracaksın anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElit ne arasın bu ülkede, neredeyse hepsi koca göbekli kel birde ana kuzusu çıkar Hah tamam işte. En iyisi hepsinden uzak durmak bunlar en kötü de deyip beğenmedikleri kadını bile hak etmiyor
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@FiqHtShoT hepsi demedim zaten ama bir iki kişi çıksa da geneli bağlamaz, o bir iki de denizdeki kum tanesi denk gelene aşkolsun 😏
Cevap sahibi+1 yıl@FiqHtShoT yaş doğru mu, öyle ise yaşıtlarının hak edenine denk gelesin öyle zor ki bu denizdeki kim tanesine düzgün birinin denk gelmesi
Cevap sahibi+1 yıl@FiqHtShoT görücü de olabilir ama çok tavsiye etmiyorum. İki iyinin denk gelmesi şans ya da kader ama işte o biraz zor kısmet artık
Elit bir kadın isen bulman normal olur ama bu kendinde yoksa bir zahmet bulama
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. Ya elit dedikleri tipleri pasif bulan, sıkıcı bulan hayatına toksik insanı en baştan bile bile sokan insanların gelip elit erkek kalmamış piyasada demesi çok ironik geliyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesela sen ne kadar elitsin ve ne kadar elit ortamlarda vakit geçiriyorsun?
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuraya böyle bi soru sorma çoğu ezik ve kuduruyorlar sonra 🤣
20 Yorumla
+1 yılelit erkek arayışında olan bayanlar öncelikle kendine elit erkek nedir diye sormalıdır eğer gerçekten aradıkları erkek elit bir erkek ise onu esenler kanatçı ibo'da perşembe akşamları 17:43 sularında bulabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAvcı amazon dişi içgüdülerinden ötürü incitip ağlatmak için elit erkek arıyorsun ama farkında değilsin tüm mesele bundan ibaret...
11 Yorumla- +1 yıl
Bıdı bıdı bıdı bıdı 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulunca kıymetini bilecek misin?
Aramaya odaklı değil bulduğunda ne yapacağına odaklı ol…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElit erkek zenginlikle olmaz. Kültürlü olmasıyla ve konuşmasıyla elit görünür. Hareketleri ve giyimiyle bile belli olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım ama evlendim. Artık sadece sohbet ve soru cevaplıyorum 🤭
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılElit erkek öğretmen, savcı, öğretim üyesi, avukat vs. meslekleri olanlardır.
19 Yorumla- +1 yıl
bul beni
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo seni neden bulayım?
- +1 yıl
belki kafandaki ideal elit erkeğe uygunum. yaş kaç ama senin üni falan mı okuyorsun
Cevap sahibi+1 yılÜni okumuyorum mezun oldum
Cevap sahibi+1 yılMeslek ne?
- +1 yıl
hangi bölüm. çalışıyor musun? evliliği ne zaman düşünüyorsun mesela?
- +1 yıl
biraz akademisyen biraz uzmanlık alanındayım ikisi bir arada. senin bölüm ne?
Cevap sahibi+1 yılSınıf öğretmeni
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulabilirsen yabancı erkek bul onların en paspalı bile daha kaliteli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen elit olsan zaten bu soruyu sorma gereğinde duymazdın 😂
00 Yorumla
+1 yılBazı kaba davrananlar bilerekten yapıyor kadınların hoşuna gittikleri için iyi davranmak hoş davranmak ilgili olmak her erkeğin içinde olmuyor maalesef dostum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElit olmak ayrı bir seviye sen kaliteli erkek arıyorsun yani beni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpazarda satılıyor bebeğim 3 kilo 100 lira oradan al hem ucuza gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElit sende bir şeyler bulamaz ise hep öküzler gelir şansına
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var
Cevap sahibi+1 yılSana her gelene sen neden evet diyorsun bu nasıl elitlik? Elitlik eğitimli olur beynini kullanır
Cevap sahibi+1 yılSen benim kim olduğumu biliyor musun da yorum yapıyorsun? Benim bebeklikten bu tarafa hayatım profesyonel fotoğrafçılık reklam ve medya da geçti. Benim ilk çıplak gördüğüm kadınlar kimdi biliyor musun? Deniz Pulaş Merve İldeniz Defne Samyeli Neşe Erberk. Babamın bir çekiminde. Sonra Pınar Altuğ falan da oldu. Ben gıda ve işletme mezunuyum. Senin gibilerle işim olmaz
Cevap sahibi+1 yılS lan seni muhatap aldığıma pişman oldum zaten
Cevap sahibi+1 yılSen bana kadın görsen dibi düşer dedin ben senin hayal edemeyeceğin dünyalarda yaşadım paçoz
- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat