Kimse mesela bir kızın gözüne girmek için ona olan ilgisini belli etmek için strateji izlemiyor. Prenses olmuş hepsi.
Valla ben kimsenin peşinden kosmam 22 yaşında biri olarak. Aklı melekelerimi henüz kaybetmedim çok şükür
Kimse mesela bir kızın gözüne girmek için ona olan ilgisini belli etmek için strateji izlemiyor. Prenses olmuş hepsi.
Valla ben kimsenin peşinden kosmam 22 yaşında biri olarak. Aklı melekelerimi henüz kaybetmedim çok şükür
ne yaşadınız ne gördünüz bilmiyorum ama bahsettiğiniz kesimden değilim ayrıca insan kendine ilgi göstermeyene ilgi duymaz erkek olarak biz de kadınların paraya tapmasına gıcığız lafa gelince şöyle olsun böyle olsun diyorsunuz da e zor bir hayatın içinde aşkı yaşamaya gelince hepiniz caz yapıyorsunuz bende gerçek bir KADIN olduğunu düşünmüyorum
Parasız erkekle neyin aşkını yaşıycam be
evet siz omurgalı memeli türü olan kadınların para tapınakçısı olduğunu duymuştum evet
Hadi git soğanlı ekmek koktu burası
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında herkes yorgun, bir yandan da reddedilmekten çok korkuyor 🙃 O yüzden “umursamıyormuş” gibi yapma modası var. Senin “peşinden koşmam” tavrın da çok haklı bir savunma gibi duruyor. Ama denk gelirsen, ilgisini net ve saygılı gösteren birini seç; numara yapanları değil. Az ama öz erkek hâlâ var, sadece daha iyi saklanıyorlar 😌✨
Cevap
6Cevap
Yalnız bu kafayla tacizi körüklüyosunuz slkdfdisf farkında değilsiniz. Siz hayır diyince bazıları "Daha çok gayret et" olarak algılayıp naza çektiğinizi düşünüyo
Cilveli hayir demek var bir de ne alaka surat yapıp hayır demek var
Farkı anlamayıp taciz ediyolar işte
Evet öyle kalmadı pek çoğu o gelsin kafasindalar veya pes etmiş durumdalar. Ben gezerim tozarim evliliği napcam kafasindalar
Öyle insan evlenınce eve ekmek getirmez a. mk
Evet öyleleri uzak dursun evlilikten zaten. Yoksa somra mutsuz olup aldatiyolar
sen kadin oldunda onlar mi adam olmadi mk pirelerde kendilerini dewe görmeye baslamis
Göbekli katalak. sana erkek demeye bin şahit ister amca
Yemiyor kimse knk prenses mrenses numaralarını sal senin killi a. minin bahsi geçen mevzusuna göre kimse prenseste olmaz erkekte olmaz basıt bir 4m parçasısının milyarlarca seçeneğininde oldugu
Sktr git oe
Kimse ağzı, açlıktan kokan nıe erkeğe bakmaz hani. Güzelleme yapmayın ow
Oeee
Yok evet ama 200 100 bin lira maaşlı erkekler var umudunu kaybetme
Doktorlar aldatıyor a. mk
Aman boş ver dünyaya bir kere geldin sen rahat olmaya bak aldatsın aman ne olacak sanki aman boş ver
Aldatmayan mi kaldı Allah aşkına aman sende
Ay yok ya o zaman midem bulandı
Bulanir
Sende sevgili yaparsın evlenince ya da boşanırsin başkasıyla evlen sonra o da oyl çıkarsa sonra yine baskasiyla evlen ne olacak
koşma koş diyen mi var
Herkesin var bi şikayeti ama işi olduran yok
Ben is bitirici olmak istemiyorum.
Erkek dediğin sorgular yorumlar bana neden öyle dedi ama beni çağırmıştı falan diye overthinkler, bir sonraki adımı düşünür. Reddedilirse dersini çıkarır ve başka bir sefere şansını başka kişide dener
Ama öğrene öğrene yapar. Öyle. İnstada karşıma çıkan 263738 kişiye istek atayım hangisi daha iyi hissettirirse değil o işler
tamamda niye uğraşsın? biriyle tanışmaya çalış dışarda çoğunlukla sorun
Ozmn incel kalsın ne diyim a. mk
Gerçekten değer veren insan zaten hissettirir ama bunu bir savaş taktiği gibi yapmaz. Sen istiyorsun ki ben köşeme çekileyim paşalar gibi beklentilerim karşılansın karşıdaki de kapımda yatsın. Öyle bir dünya yok. Bir sonraki adımı düşüne düşüne yaşarsak hayat geçmez. Reddedilmeyi ders olarak görmek de senin kendini çok yukarıda konumlandırmanla alakalı. Belki de sadece vakit kaybısın diye düşünüp yolumuza bakıyoruzdur olamaz mı? İnstada herkese istek atanlarla bizi bir tutman da tamamen savunma mekanizması. Biz netiz işimize gücümüze ve huzurumuza bakarız. Kasmaya gerek yok yani...
Yine sildin işine gelmiyor dimi kibir abidesi hanım efendi bu yüzden evde kalıyorsunuz zaten
Sizde kadın olun
Anne değil
Ben kimseye annelik yapmadım ki
Yaşın kaç senin gelsene şöyle sen öteki tarafa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?