dinleyenlerin beyni yanıyor :D dinleyip ne anladığınızı söyler misiniz :D video altta
— saçmasapan. mp4 (@sacmasapanmp4) February 21, 2024
dinleyenlerin beyni yanıyor :D dinleyip ne anladığınızı söyler misiniz :D video altta
— saçmasapan. mp4 (@sacmasapanmp4) February 21, 2024
Ben siki bir muge takipcisiyim bu ahraz kiz almanyada yasiyor amerikada bibadamla sevgili oluyor ve adamin anasi ölum dosegindeyken kiz tr geliyor kiziyla beraber ama adma evli cocuklu oldugunu dememis sozde buna kesinlikle inanmiyorum her neyse adamin anasi oluyor sonra bu kiz 52 gun boyunda tr adamla ailesinin yaninda kaliyor almanyadan bu karinin kocasi cocugumu goremiyorum nevra yok kizimla 50 gundur diyor o sira kiz tv baglaniyor babamla huseyin evrak sahtekarligi yapiyor bunlarin hepsi yalan huseyin benim kuzenim diyor kizinada kiz kardesim diyor buna herkese inandiriyor sonra kanala geliyor parmak eşlesmesinde esinmi nevra oldugu cikacakti ama tr kimligi olmadigindan var aslinda ama alyanyada cikarilmis tc kimligi ve parmak izi yok kiz en sonra dna ornegi vercem diyor ne cesaret anasina teyzem der falan filan iste yalan oldugunu sonradan diyor cunku kactigi adam daha once dul iki cocuklu bir kadini kabul etmedikleri icin boyle bir yalana devam etmisler
Olayın içeriğini bilmiyorum. Fakat bu tarz programlar insanların yanlış yaptıkları şeyleri ortaya çıkararak yanlış yapılan şeylerin insanların gözünde normalleştirilmesini sağlıyor. Güya iyi bir şey yapılıyor zannediliyor.
Cevap
21Cevap
anlamadım.
Açıp okumadım ama bizim toplumun akraba aile ilişkileri kadar leş bir aile ilişkisi başka yerde yok. Birisi kaynından hoşlanır, birisi kaynanasına yürür, diğeri baldız baldan tatlıdır der hayal kurar, diğeri yengesine hallenir, mide bulandırıcı ensest olaylar.
Ben bu olaya bakmıştım biraz, aslında karışık değil. Bu kız çocuğunu alarak eşinin yanından başka bir adama kaçıyor. Adama da kendi bebeğinin, kardeşi olduğunu ve aslında bekar olduğunu söyleyip onu kandırıyor. Programda eşiyle çocuğuyla olan fotoğraflar gösteriliyor ve kendisi olmadığını photoshop olduğunu söylüyor. :D
Evli kadın adamın tekiyle kaçmış. Kınamıyorum ne gelir başımıza bilemeyiz. Ayni senaryo adama kaçmış. Yanında bebeği de var kaçtığı adam bekar kadın istiyor diye. Bebegi ani bir kararla bu bebek kardeşim diye tanıtıyor. Sonra ailesi TV vs çıkınca kocası. Yalan söylüyorlar o benim kuzenim kocam değil ailem zorla ona vermek istiyor vs diye yalan söylüyor. Yani kız bir yalan atmış sonunu düşünmeden. Devam ettirmeye çalıştı en son itiraf etti
Kim kime dum duma..
Erva olmuş Esin
Sare olmuş Kardeş
Anne olmuş Teyze
Koca olmuş Kuzen
Necmettin aslen amerikalı 🤣
Ablası aşirete bağlı Cariye
Bizim kafalar ekran önünde Çorba olma yolunda 😅
Valla anlamadım ama kız yalan söylediğini itiraf etti , evli olduğu halde başka bir adama kaçmış , Türkiye de buluşmuşlar en çok kocasına ve dünyalar güzeli bebeğe üzüldüm.
Hiç izlemedim olayı bilmiyorum şuanda da videoyu açıp izleme gereği duymuyorum Akraba evliliği zırvasıdır maymundan evrimleşmeyi unutmuşlar bunlar
benim en son dark dizisini izlediğimdeki beyin yanmasını
kim kimin neyi oluyor durumunu çözemememi şuanda da yaşıyorum :D
sanırım bu insanlar bi çeşit hafıza kaybı yaşamışlar ve o yüzden kimin kim olduğu belli değil
kadının ismi erva ama sonradan esinim diyor :D
Anadolunun köy ve kasabalarında sexin her türlüsü yapılırken, kimin, kimi yaptığı belli değil.
Bir de biz sehirdekilere marjinal derler.
Bunu izliyorum kız sanırım kaçtığı kişiye yapan söylediği için rol yapıyor kendi benliğini iknar ediyor tuhaf garip bir kız
Yalan
Kadın sürekli gülüyor yalan söylerken bariz ortada. Aşırı sinir bozucu
Videodan bi cacık anlamadım ama kız yalan söylüyo net hareketlerinden belli
Aaa izleyecektim ama unuttum. Bugün yemek yaparken bi açıp bakayım çözerim
Yalan söylediğini itiraf etti iş çözüldü 😂😂
Çocuk o kadar tatlı ki hadi adamı bıraktın o minik bebişi nasıl bıraktın be🥺
İzledim bunu ama hiç bişey anlamadım :D Kafam allak bullak oldu
Bunların hepsi kurgu parayla senaryo yazıyorlar oynuyorlar reyting para için
Ben en son diğerinin bacanağı çıkacağım diye izlemeyi bıraktım
Izlemiyorum gerkesiz umrumda değil insanların dertleri elimden bişey gelmiyorsa gerek de yok
Kızın psikolojik sorunları var işte o güzelim bebeğe yazık
Kadın yalan söylediğini itiraf etmişti en son şükür
Ayy bunu bugün bende izledim. Ama bir şey anlamadım bu kim.. Erva mi değil mi🙄🤔
Videoyu izlediğim zaman ben kimin çocuğuyum onu unuttum mk
Yıllardır izlemem Sinan olayından sonra film koptu bende
Var yok var yok ah be sinan 😅🤣🤣🤣
@reginedevil 😂😂
Böyle tipleri özenle seçiyorlar program tutsun diye yoksa ben Müge olsam tohumunuza para mı saydım gidin başımdan ulen derim 😂
Valla ilk video ya baktım çorba oldu zaten gerek yok dedim kapattım
Guzel ulkemiz. Ulke komple s2s sokus kazazedesi mk.
Bak şimdi kadın o adamla olmak için deli numarası yapıyor bir nevi kendi ailesini reddediyor. O kıza üzüldüm aw bu kadar tatlı bir kız bırakılır mi
Kadın yalan söylemiş herkese
hci bisey anlamadim sacma sapan olaylar
Eski sevgilimi gördüm sjjsjs
Allahım ya Rabbim 🤣🤣
dinlemedim ama haklılar bence
Sanırım bu kız benim torunum 🤣
Kız yalan söylemiş işte
Müge hanım bu işi çözer
Dedikoduya meraklı olmasanız olmuyor mu
Kendi kendimin büyükbabasıyım 😅😅
Benimde bi tanidigim boyle
Öff banane mügeden aw