Merhaba. Bir hafta önce canım annem vefat etti. Bu ss teki arkadaslar benim yıllardır en yakın arkadaslarım her seyde beraberdik. Annemin cenazesini haber ettim bana böyle tepki verdiler. Bende gruptan cıktım. Dün hic bisey olmamıs gibi beni ekleyip böyle konusmuslar. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Biri 15 dk uzakta diğeri 1 saat uxakta bir yerde yasıyor…. Benim canım annem gitmeden evvel bile sormuştu bunları. Nasıl affedicem ben
Başın sağ olsun. Böyle önemli bir şeyde bu şekilde tepki vermeleri çok saçma olmuş. Senin yazdığın şeyin yanında konuştuklarına bak. Aranın kötü olduğu biri bile vicdan sahibiyse teselli edecek şeyler söyler. Dostu bırak arkadaş bile olmaz bunlardan
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bunlardan sana bir fayda gelmez arkadaşım. Olabildiğince böyle saçma sapan kişiliklerden senin o değerli vaktini hiçe sayanlardan uzak dur.
Benim en yakın arkadaşlarım. 17 yıllık. Her şeylerinde vardım. Ne demek gelmek zorunda değiller? Olaya realist bakıcam soğukkanlı olucam diye saçmalama… başına gelmesin ama gelirse o an yanında nasıl herkesi arıyorsun hissini tadarsın.
Gelmek zorunda değil ve gelmemiş Bu kadar basit Sen onu en yakın arkadaş görüyorsun, belli ki o seni en yakın arkadaşı görmüyor Görse gelirdi
Soran
+1 yıl
Ozaman öyle diyeceksin. Burdaki sorun benim en yakın arkadaşım olmadıklarını anlamam. Annemin ekmeğini yiyipte cenazesine gelmek zorunda değiller demek ahmaklığın ta kendisi
Ahmak sensin lan Gelmiş mi? Gelmemiş Gelmek zorunda mı? Değil Mecbur mu? Değil Gtünü de yırtsan gelmemiş Sen istediğin kadar gelmek zorunda diye ağla zırla. GEL ME MİŞ