Toplum kategorisine şeetiriveer bi zahmet😉😅meyşi beaucoup (bokuuuu)🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤭😂😂😂
*okunuş şekli ben napim😁
Diyelim ki doğru kişiyi buldun ve evlendin... her şey düzelecekmi? Öz içinde senin düşünmene sebep asıl gerçek sorunu yok etmediğin sürece o arzu ettiğin mutluluğu bulabilecekmisin? Tabi yaptığın evliliğin içinde aşk, bol para ve daha ne dilersen var... ? Yaralar nasıl yok olacak ve hafifleyecek?
#günaydın #goodmorning #sabahelhayır #hellowednesday #çarşambayıselaldı...🎶🎵
Evlendikten sonra her şey düzelecek diyip bu yalancikmak açıkçası saçma. Daha çok bu tarzda şeyler daha çok sorumluluk ve bazı şeyler ister. Bazı insanların doğru kişiyi bulsa bile sorumluluk ve o bazı şeyler o kişinin karşılayacağı şeyler olmuyor. Tabiki insanın kaldıramayacağı şeyler insana yük etmez yaradan lakin. Bu düşünceden önce insan kendisini tastik etmesi lazım gerçek anlamda yapabilir miyim diye
Evlenmeden önce zaten düzgün olması lazım her şeyin yani insan evlenmekten mutluluk beklememeli.. evlenmeden önce hayatı düzensizse evlendikten sonra da aynısı olur.. önemli olan kendini mutlu etmektir
Evlilik kader kısmet. Kimse kötü olsun diye evlenmez.
Şartlar en iyiysiyse ve bebek gibi sevildiğin ilişkide mutlu oluyorsun, en önemlisi de anlaşılıyor olmak..
Cevap
11Cevap
Günaydın canısı insan doğru kişiyi bulduktan sonra her şey çok daha iyi olacaktır. İlla ki mutlu günleri olacak mutsuz kavgalı günleri de olacaktır. Ama işin en güzel yanı sarılacak birinin her daim seninle olmasıdır.
Evlilik=kumar
Ve kumar masasinda oldugun surece hep kazanamazsin...
Gunaydin sabahci kahvesinin mudavimi kolay gelsin💐💐💐
Evet aşık olduğun insanla evlenirsen hayatın yarı yükü omuzlardan kalkıyor, evlilik içinde doğal olan sorunlar elbette olacak, önemli olan sevdiğinle elele verip bunlara karşı durmak ve en güzel yoldan çözüme ulaşmaktır.
Evlenirsem büyük ihtimalle eski bekar günlerimi özlerim, ben yönetilmeyi sevmiyorum.
Evlilik hiç bir haltın devası değildir, nikahta da keramet falan yoktur. Evlilik sadece yasal olarak üremenin aracıdır.
Su an kotu giden bir hayatim yok cok sukur ama dogri kisi ile yapilirsa daha guzel olabilir. Her seyi duzeltmez belki ama daha katlanilabilir, tolere edilebilir olabilir sayet samimi, icten sevgi ve saygi var ise.
Eğer doğru kişiyi bulabilirsem düzeleceğine inanıyorum.
İnanma ile olacak bir şey değil. Her şey güzel de olabilir daha da boha sarabilir.
Evlilik hiç bir sorunun çözümü değil alsine yeni sorunlar demek.
Evlenmeden düzene koymak daha sağlıklı sanki
Düzlen var düzelmeyen var.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?