Kafamda mı kuruyorum ne peşindeler bunlar?

Arkadaşlar merhaba, ben evliyim ablam var bekar ablam evlenmeyi istemiyor hep istemeye gelirler ama reddeder kendi kararı bir şey diyemem ama erkeklerle çok iyi anlaşır yani boncuk bırakır ama yüz vermez gibisinden nasıl anlatayım bilemedim biri gelip ister ağızlarına sıçar ama birkaç gün sonra da msjlaşırlar knşurlar şahsen ben olsam engel atarım her neyse eşimle ablam git gide samimi olmaya başladılar ablam tesettürlü normalde ama eşimle oraya gittiğimizde mutfağa geçmiş şortla oturuyordu eşim 1 saat dışarı çıktı üstünü giysin de öyle girmek için mutfağa tişört falan giyer ama içi hep belli olur amacı ne bilmiyorum yine de kötü düşünmek istemem birkaç gün önce ablam ile bir konuda kavga ettik eşim de beni savundu benim için bir ton laf söyledi hal etmişti çünkü demin eşimin tlfine baktım kavgadan önce knştukları msjlar vardı yine çok samimiler espriler falan eşim pp ni değiş yıllardır bu var demiş ablam fotoğraf atmış sen seç demiş ben kararsız kaldım demiş eşim de 1 2 foto atmış bunlarda çok güzel çıkmışsın demiş ablam yok çok çirkinim demiş eşim manyak mısın çok güzel çıkmışsın falan demiş açıkcası biraz zoruma gitti yani ablam olabilir ama biraz fazla samimi değil mi bunlar annem gile gittiğimizde oturma odasında otururuz ablamla eşim hep mutfağa giderler balkona giderler eşime gel diyorum biraz geç geliyor ama sonra yine gidiyor eşime açıkcası çok güveniyorum herkes yanılabilir ama yanılmak istemiyorum ablamın hareketlerinden şüpheliyim acaba etkilemeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamıyorum
Kafamda mı kuruyorum ne peşindeler bunlar?