Bunlara SAKIN oy vermeyin Allah belalarını versin gelmiş soylu denilen sel felaketinden ailelere 5000 bin vericez diyor lan 5000 e bir koltuk bile gelmez Allah belanızı versin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Suriyelilerden arta kalanlari veriyorlardır. Öncelikli vatandaş onlar çünkü. Nasıl övünüyorlardi yok 50 milyar dolar yok 70 milyar dolar harcadık suriyelilere diye. Okadar parayı bu ülke insanına harcasalardi ortada yoksul aç evsiz kalmazdi. Alkislayin ey vatandaş 5000 tl veriyormuş artık dışarıda onunla 1 hafta karninizi doyurur sonra yine aç kalırsınız.
İşte kendi vatandaşna yapmadıklarını onlara yapıyorlar gelmişler alay eder gibi beş bin diyorlar
İyide senin aklın arada sırada mı geliyor sen devlete kaç para ödedinki sel olduğunda kurtarsınlar seni diye
Suriyeliler kac para odedi ki 70 milyar dolar harcadık diye övünüyorlardi? Babasının parasından mi harcadı Suriyelilere?
@herakliuus ağzına sağlık güzel insan sizin gibiler çoğalsın
Bu ülkenin vatandaşı pazarda artık toplarken çöpe atılanlari toplarken suriyelilere 70 milyar dolar harcadık diye övünün akıldan yoksunlar. Cevap ver suriyeliler kac para ödedi de 70 milyar dolar harcandı onlara?
Ne yapacan evinizi yenilecek sizin
Ebeni yenilicek 5000e
tamam şöyle ebeni yenilesim
Iq un tek rakamlı galiba
Ebeni yeniletiriz merak etme
@Asimtn haklsiinnn☺️hiç cevap verme bunlara taşa laf anlatsan anlar mı anlamaz ama bunlarin beyni yok işte yani
Siz nasıl canım ne yapacak evine su bastı diye gelip evinizi yenilesim canım canım konuşmayın temel ihtiyaclari karşılamıştı sağlar onun dışında gelip size mobilya filan almaz kimse
Bunlar oy kullanıyor bir de
Ya sg yardım etmişmiş
@Asimtn katılıyorum beyinsizler beyin yaşları sorgulansn öyle oy versinler
Kızma sakin ol bayram bayram
Hak ediyorlar
Ya olsun sinirlendiğinde ne değişiyor sanki
İnsanlara acıyorum sadece
Öyle tabi biizimde içimiz gidiyor ama napalım elimizden geleni yapacağız
Yapıcaz inşallah
Azimlisin ☺️ yaşınız kaç
Teşekkürler 26🙏🙏
Yaşın tamda ideal tuttuğunu koparacak güçtesin gerçekten 😎
Çok teşekkür ederim 🙏 Allah'ın izniyle
Kes be
At kafalı at gözlüğünle yobazliga devam et
Kime anlamadım
Apklı sürümlere
Akp onlardan başka bu ülkeye zarar vermiş bir parti yok Suriyelilere yapmadıkları yardım kalmadı adamlar dükkan araba her şey aldı kendi vatandaşi sel altinda kaldı 5000 vercez diyorlar
Apk bu ülkeden defolup gitsin başka şey istemiyorum bir de başındaki adam da cezasını çeksin
@Asimtn ağzına sağlık insllah tez zamanda gider inşallah
Ülkede hala savunanlar destekleyenler var ağlayıp kendimi vurasım geliyor millet kendini bıçaklayanı kendi celladını neden sever :( Çok üzülüyorum halimize... Mutlu oldum böyle düşündüğün için de
@Asimtn görmüyor musun yorumlarda hepsi yobaz hepsi minik beyinli bunlar gibi dengesizler veriyor maalesef çıkarları var o sayede atanıyorlar puansız ama Allah hepsinin belasını versin
@Asimtn bende mutlu oldum sizin gibi insanlar çoğalsın 🙏