Güncellemeler
+1 yıl
Eşim sonunda alışmaya başladı özürde diledi şu an mutluyuz.
ama eşim ne diyecek bilmiyorum. Benim çok güzel bir kadın olduğumu söyler herkes ama ben sadece eşimin görmesini istiyorum ama eşim dinen zayıf seküler birisi kabul edecek mi bilmiyorum ama kesinlikle tesettüre girmek istiyorum. Sizce kabul eder mi ve alışabilir mi tesettürlü halime çünkü yarın işten geldiğinde beni evde tesettürlü görecek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bence once soyle ona. Şok olmasin. Istemezse bunun dinin geregi oldugunu ve bu konuda onun fikrinin allahinin emrini gecemeyecegini soyle ve noktayi koy. Hic tartismaya da girme.
Dinen çok zayıf kendisi
Sanirim problem cikaracak. Ama Allaha buyrugu daha onemli hem kendinde cok istiyorsun. Vazgecme bence. Umarim fazla soze gerek kalmadan kabul eder
Kesinlikle kapanacağım istemezse bile ama onuda çok seviyorum boşanmak filan istemez dimi benden
Eger sana saygi duyuyorsa ve seviyorsa asla bosanmak istemez. Keske esin dini yonden kuvvetli olsaydi. Boyle birini secseydin. Ama gonul iste dimi. Neyse tabii sevdigin kisiyle evli olmakta onemli.
Ona soylemeden once dualar oku Allaha el acip dua et. Birde ne olursa olsun ne derse desin kavga etme sakin.
Moralim bozuldu bana ben senle gezemem artık dışarda diyor
Neee. Simdi soyledin mi bile
Evet
Bunu dedikten sonra salona gitti yatmaya.
Neee yatagi mi ayiriyor. Esin kusura bakma ama beni bile sinirlendirdi. Ama olsun. Sen yinede kavga etme. Hemende vazgecme. Nede olsa evlisiniz. Hep boyle olacal degil ya. Elbet yanina gelecektir
Yanına gittim çağırdım git başımdan diyor şu an yatakta oturuyorum tek bıraktı beni üzülüyorum.
Bir sey sorucam. Senin kocan dinen zayif mi yoksa dine karsi mi
Dinen zayıf biri
Gereksiz mi buluyor tesetturu
Heralde ve çevresindeki tüm kadınlar açık hepsi ama ben tesettüre girecem ona garip geliyor büyük ihtimalle
Sen tesettürlümüsün peki
Degilim
Ailen ne der tesetture
Bizim ailemizde herkes açık iki kardeşim tesettürlü evlendikleri çocuklar muhafazakardı zaten onlarda uyum sağlamak için tesettüre girdiler ve çok memnun olduklarını söylüyorlar kocam zaten onların ailelerine soğuk biraz
Hmmm zor durum seninki. Ben piyano dersi aliyorum. Oradaki insanlara tesetturu kabul ettiremezsin cunku cevresinde gormemisler. Allah kolaylik versin sana. Anlatmak istersen yaz bana. Ama yarin konusabiliz anca uyuya agim cunku
Hayırlı geceler
Bugün kapandım eşimi akşam bekliyorum umarım ters bir şey demez
ise gitmemiş arkadaşıyla arkadaşına yemeğe davet edilmiş bende edilmişim ama bana hasta gelemez demiş kendisi. Arkadaşının eşi aradı geçmiş olsun diye şok oldum
Neden gizlisin yine. Dun takip istegi yollamistim
Kabul ettim
Yazabilirsin
Evliyim ve eşim bu teklifle gelse hoşıma giderdi. Ama eşin şimdi diyecek ki işte seninle şu şu mekanlara gidemem vs. Der mi sence
Evet öyle dedi yani benimle dışarıda dolaşma filan dedi beraber filan gezeyelim dedi.
Tahmin ettiğim üzere… peki kaç yıllık evlisin
6 yıl oldu
Bu konu evlilik öncesi konuşulmamıştır hiç dimi
Yok bı yıldır aklımdaydı
Aşağıdaki yorumlaşmalarınızı okudum. Olayı daha iyi anladım. Eşinin tepkisi de çok kırıcı olmuş. Bu kadae sert tepki verilmemeliydi. Güxel düşünce bence. Dediğini yapan bi tip misin peki
Kapanacağım bugün o eve gelmeden benden soğurmu çünkü ben çok seviyorum onu
Kapanıyosun diye soğursa sana yazık etmiş olur. Ama gönlünü de hoş edersin. 6 yıldır tanıyosun eşini
Eşim benden soğuyacak büyük ihtimalle ama yapacağım bir şey yok fikrini değiştirmez o çünkü biliyorum kardeşlerimde evlenince kapandı onların eşleri muhafazakar kocam onlarla konuşmaz asla misafirliğe çağırırlar bizi hep işim var beni bırakır kendisi selam bile vermeden gider. Kardeşlerim açıkken onlarla iletişimi baya iyiydi şimdi onları bile aramıyor.
Oooo sizin durum baya ciddi. Adam resmen tepkili yaaa. Peki severek mi evlendiniz
Evet ikimizde çok seviyorduk
Dine o mu uzaklaştı sen mi yakınlaştın peki
Ben yakınlaştım
Boşanır mı sence?
Boşanmaz diye düşünüyorum ama çok mesafeli olur bana ama boşanmaz
Bi tercih durumundasın şu an
Tesettüre giriyorum bu kesin artık
Peki. Doğru olan da bence bu. Çocuğa yansımasın ama bu gerginliğiniz
ise gitmemiş arkadaşıyla arkadaşına yemeğe davet edilmiş bende edilmişim ama bana hasta gelemez demiş kendisi. Arkadaşının eşi aradı geçmiş olsun diye şok oldum
Ama bu kadarı çok fazla yaa. Bi adam sevdiğine bunu yapamaz biliyo musun
Bilmiyorum ya ağladım yani o derece telefonuda açmadı
Az önce ben aradı beni giyimine karışamam saygı duyuyorum ama bana çok ters dedi
Saygı duyan ama sevgi göstermeyen bir eş olacak sanırım. Aslında ne kadar şanslı bi koca
Gece geldi eve konuşmadık iyi geceler dedi öptü birde yanımda yattı
öpmesi bile güzel bence şu an, düzelcek gibi sanki
Beraber kahvaltı yaptık öptü beni öyle çıktı evden alışıyor heralde inşallah alışır.
Allah el yüz ayak dışında örtün diyor, sen eşim ne der derdindesin. Eşin mi kabirde hesaba çekecek seni
Ama benden soğurmu ondan korkuyorum salonda yattı kapanacağımı söyleyince
İnsanoğlu öyle bir varlık ki zamanla herşeye alışıyor. Bir soğuk yapar iki soğuk yapar bakar ki senin vazgeçeceğin yok niyetin ciddi. Mecburen alışmak zorunda kalır.
Boşanmak istemez dimi öyle olursa toparlayamam kendimi
Böyle derse kâfir olma durumu doğabilir. Bu da nikahın düşmesine sebep olabilir. Bu yüzden de eşinle zina etmiş olursun artık. Bu konuyu bilgisi yüksek bir bayan hocaya anlat derim.
aci... Allah eaine hidayet versin, bosanmaya bile hakkin var bu durumda dinen, oyle biliyorum. Rabbim kalbinde ki muhru kaldirsin eşinin, sende vazgecme, gerekirse repkini sert koy. Bu benim hakkim de, ben sana yine acilirim evde ama lutfen bu guzelligim sadece sana ozel olsun, Allah in rizasindan yoksun etme beni filan desen...
Kaynak: annelertoplandik.com/.../tesetture-girmek-istiyorum-kocam-izin-vermiyor
https://youtu.be/0m1pUo3e0ow?si=Ybo5KCjoJqXGrPAw
Tesettür çirkinliği örtmek ya da çirkinlik olarak görüyorsanız çok yanlış bir emirdir ve Allah'a isyanın olduğu yerde kula itaat edilmez
Zaten çirkin değilim güzelim ve bu güzelliğimi sadece kocam görsün istiyorum
Anladım da kocan izin vermezse gibi bir şey okudum sanki
İzin vermiyor değil yanımda gözükmeni istemiyorum dedi
Yani isyiyorsan kapan ama ben bir yere filan gidince yanımda olma diyor.
Şimdi o eşin olacak kişiye bir şey derdim de neyse terbiye mi bozmak istemiyorum
Çokta seviyorum birde eve gelince tesettürlü görecek beni
Umarım alışır yoksa baya üzüleceğim gibi
Ben sustum konuşursam kırıcı olabilirim eşiniz ile ilgili
Selâm ve dua ile kalın
Gelişmeleri yazarım teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Eşim alışmaktan korkuyormuş öyle dedi ilk başta yatakları ayrıca boşanmaya kadar gidecek sanmıştım ama iki gün içinde alıştı kabul etti beni tesettürlü halimle
Allah hakkıyla taşımayı nasip etsin Kuzum
Sağolun teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim bu tesettürü bir de salih amel ile süslerseniz ne güzel olur
bunun ona karşımaya hakkı yok
istemiyorsa en yakın çıkıştan devam :)
Kapanırsan benle dışarıda gezmek ve yanımda olmak filan isteme dedi.
niyetini belli etmiş o
dertleşmek istersen yazabilrsin bu konularda ben çok hassasım
Yazarım müsait olunca
okey beklerim
Verdiğin karara saygı duymayacaksa neden eşin ki tabiki arkanda durması lazım
Sekülerse Özgür bırakacak saygı duyacak kadar seküler olsun 😄
Kapan istiyorsan dedi ama benle gezme yanımda dolaşma diyor.
İçkili ortamları kast etmiştir ki normal… izin vermiş sonuçta…
Bilmiyorum yaa benden soğurmu
Soğumaz herhalde evde açıksın zaten …
Eşim benden soğuyacak büyük ihtimalle ama yapacağım bir şey yok fikrini değiştirmez o çünkü biliyorum kardeşlerimde evlenince kapandı onların eşleri muhafazakar kocam onlarla konuşmaz asla misafirliğe çağırırlar bizi hep işim var beni bırakır kendisi selam bile vermeden gider. Kardeşlerim açıkken onlarla iletişimi baya iyiydi şimdi onları bile aramıyor. Banada aynısı yaparsa diye korkuyorum ve onu kaybetmek istemiyorum çünkü çok seviyorum
Yaşlarınız kaç bilmiyorum… çok yeni Uğur demikol diye bit komedyenin hayatını anlattı biri…. Ona bir bakın meşhur komdyen
Doğu Demirkol olması lazımdı
Örtünmek güzel bir şey özellikle bu devirde açıklığı özgürlük sanan bir hir toplumda yaşıyoruz sizin kararınız kocanızın iradenize saygı duymasını gerektiğini düşünüyorum
Ben kapanıyorum eşim istemese bile artık ne olacak bilmiyorum kendisi salonda yattı bunu söyledikten sonra kapanırsan dışarıda yanımda gezme dedi
çok mu ters bakıyor
Evet yani öyle yanımda bile yatmadı söyledikten sonra
öyleleri de varmış
Ön yargılı. kız kardeşlerim kapandılar ikiside muhafazakar adamla evlendiler. Onlarla direkt konuşmuyor kocalarıyla filan kardeşlerimlede kapandıktan sonra konuşmayı bıraktı
sence hanginizin
kocaları daha düzgün
Ne anlamda yani kocam sanki ayrıştırıcı gibi onlar öyle değil onun dışında birde onlar muhafazakar benim kocam dinen zayıf biri. Kardeşlerimin kocalarının aileleri benim eşimden hiç hoslanmadilar mesela küpe taktığı ve dövmesi olduğu için.
dövme iğrençliktir
bunu sana diyeyim
Benim adım yazıyor dövmede sadece 1 tane var
ehh
dövme en berbat şey
Alışır alışır neden alismasin
Benle gezme yanımda filan durma dedi. Kısacası kapalı olacaksan yanımda gözükmeni istemiyorum dedi geceede salonda yattı
Ama Allah'ın kanunu bu de
Dinen zayıf birisi ama
Gerçekten istiyorsan eşini ikna edebilirsin
Ben kapanıyorum bugün ama eşim benle konuşmuyor kahvaltı yapmdadan gitmiş birde normalde her gün kahvaltıyı ailecen beraber yapariz
Konuştun mu? Kapanıp mı çıktın karşısına. Evde onun için açık olacağını, dışarda kapanacağını biliyor mu? Bu aşamaları da anlatmalısın
Kapanacağımı söyledim gece. benle gezme yanımda filan gözükme dedi ama bugün tesettüre gideceğim
Alışkın değildir. Kırıp dökmeden geçiş yapabilirsiniz
Konuşmuyor benle
Biraz zaman tanıyın birbirinize. Ama kırıp dökmeden konuşabilmelisiniz.
Umarım ikna olur beni böyle kabul etmesini istiyorum
Başaracağına eminim. Ama sonucu da merak ederim.
Bakalım bugün eve gelince tesettürlü olacağım ne tepki verecek
Evde baş başayken tesettürlü olmayacağını biliyor değil mi?
evde de tesettürlü olmayı düşünüyorum
evde yabancı kimse yokken tesettürlü olman fazlasıyla abartılı olur. Tesettür namahremlere karşı olur. Eşin ve çocuklarınla normal giyimli olmalısın.
Ama o dışarıda benle gezme dedi ben eşimle niye gezemiyecem dışarıda o benim kocam sonunda benden utanmaması lazım.
Dışarda gezmek ayrı. Senin evde kapalı olman ayrı. Onun için dedim evde onun yanında açık olacağını bilmesi gerekir diye
Ama o beni dışarıda istemiyor
Eşim benden soğuyacak büyük ihtimalle ama yapacağım bir şey yok fikrini değiştirmez o çünkü biliyorum kardeşlerimde evlenince kapandı onların eşleri muhafazakar kocam onlarla konuşmaz asla misafirliğe çağırırlar bizi hep işim var beni bırakır kendisi selam bile vermeden gider. Kardeşlerim açıkken onlarla iletişimi baya iyiydi şimdi onları bile aramıyor. Bana da aynısını yapar mı
eşisin sana aynısını yapmaz. ama istemediğini her zaman belli eder. Kardeşlerinin durumu ayrı. Alışırsa seni ister dışarda da eşisin sonuçta. evde normal olmalısın ama
Düşüncem şu an tesettüre girdim zaten. Akşam görmesini istiyorum beni böyle
onu görsün. akşamın belli bir süresini o şekilde de kal yanında. ama sonra tekrar normal günlük haline dön
Öyle yapacağım
Doğrusunu yaparsın
Az önce aradı arkadaşı ile iş toplantısı varmış geç gelecekmiş bende güzel bir yemek yapıp başbaşa yemek istiyorum onunla konuşup ikna ederim
çok iyi düşünmüşsün
Vay ş... . geldi mi eve. arkadaşının eşine ne dedin
Belli etmemeye çalıştım az önce beni aradı özür diledi giyimiyene karışamam senin hakkın sadece bana çok ters geldi dedi.
Bu iyi gelişme. Geldi ve konuştunuz mu?
Konuşmadı ama iyi geceler dedi öptü yanımda yattı
kabullenmiş işte. Öpüp uyuduysa tamamdır
öyle mi bende öyle düşündüm Sabah çıkarken evden yine öptü beraber yaptık bugün kahvaltıyı
aynen öyle. tebrik ederim. istediğin oldu işte :)
Birazdan yemeğe çıkaracak alışmaya çalışıyor
Çoook iyi. Harika, süperr
Afiyet olsun
mutlulukların sürekli olsun. ne güzel. adına sevindirici bir durum
Eşim alışmaktan korkuyormuş öyle dedi ilk başta yatakları ayrıca boşanmaya kadar gidecek sanmıştım ama iki gün içinde alıştı kabul etti beni tesettürlü halimle
sana söylemiştim. açıkla kabullenir diye
Onu sevdiğin için yaptığını söylersin
Öyle diyorum anlamıyor ama yinede tesettüre gireceğim doğru olanda bu zaten diye düşünüyorum
Önce konuş şoka girmesin
Konuştum az önce bana benle dolaşma yanımda gözükmeni istemem dedi dışarıda
Vay kardeşim
Namussuz
ne yapabilirim yarın beni tesettürlü görecek çünkü
Ertele kocanın rızası önemli üstünde söz hakkına sahip çünkü
Ama tesettürlü halimi çok sevdim kocam istemese bile kararıma saygı duymalı yarın kapanıyorum inşallah
Sen bilirsin baci hakkında hayırlısı olsun
İnşallah
İyi iyi
Anlayışlı biriyse bir şey dememesi gerekir.
dinen zayıf boşanmak istemez umarım çünkü çok seviyorum
Yok canım o kadar da değildir herhalde.
Bilemiyorum birazdan konuşacağım
Allah Allah ne enteresan insanlar var ya.
Yatağı ayırdı salona gitti
Yuh artık gerçekten
maalesef evi terk etmez umarım kapanınca benle gezme filan dedi dışarıda yanımda olma dedi
Kocan ne derse o olmalı kabul etmezse giremezsin
kesinlikle tesettüre gireceğim alışması lazım.
Yani size saygı göstermesi lazım
öyle olması lazım ama istemezse ne yapacağım
kararına sayı duyar alışırda
Bir şeyi denemeden bilemezsiniz
Tesettüre kesinlikle girecem
Dene bakalım tepkisi ne olacak belki o da beğenir
yani yarın kesin karşısına tesettürlü çıkacam
Moralim bozuldu bana ben senle gezemem artık dışarda diyor maalesef
Ciddi misin
Evet böyle diyor
Salonda yattı dün sabahta kahvaltı yapmadan gitmiş beraber yeriz normalde
Çok kırılmış demek ki sana
Kapandım artık
Geri dönüşü yok diyorsun yani
Evet
işe gitmemiş arkadaşıyla arkadaşına yemeğe davet edilmiş bende edilmişim ama bana hasta gelemez demiş kendisi. Arkadaşının eşi aradı geçmiş olsun diye şok oldum
Baya ağır geçiyor desene
Az önce ben aradı beni giyimine karışamam saygı duyuyorum ama bana çok ters dedi
Peki napmayı düşünüyorsun
Gece geldi eve konuşmadık iyi geceler dedi öptü birde yanımda yattı
Ne güzel işte
Beraber kahvaltı yaptık gitmeden yine öptü beni eskisi gibi alışır umarım
Alışır inşallah
Birazdan yemeğe çıkaracak alışmaya çalışıyor
Alışır bence
girr.. esin kim oluyo.
Girecem bugün tesettüre konuşmuyoruz şu an
umarim gonlunce olur Allah kabul etsin
İnşallah
Gir o zaman ikna et eşini
ikna edememekten korkuyorum
kabul eder bence
umarım ama bilmiyorum kendisi benle dışarıda gezme filan dedi yanımda olma dedi dışarıda
Danış ona
Benle gezme ve dolaşma diyor salonda yattı birde
kimseyi dinleme
Kapanıyorum bugün kocam benle konuşmuyor ama
kapanmak
senin güzelliğinedir
Konuşmaz benle büyük ihtimalle
neden
Kapanınca benle gezme dışarıda dolaşma dedi.
onu stt ettt
yaşın kaç
30
bundan ötesi olmaz
neden ters bakıyor
Alışık değil yaşam tarzına uymuyor
sen bekarken nasıl
yaşam tarzın wardı..
senle gururlanması
lazımken..
Bekarken açıktım rahat bir insandım ama bir zaman sonra rahatsızlık vermeye başladı başladı şimdide tesettüre girme kararı verdim.
en hayırlısı
eşinle uyumunuz nasıl
sana değer veriyor mu
Seviyor beni bayada uyumluyuz ama bana karşı çok soğuk davrandı dün yatağı ayırdı
ahaa ciddi msn
Evet dün salonda yattı
Eşim benden soğuyacak büyük ihtimalle ama yapacağım bir şey yok fikrini değiştirmez o çünkü biliyorum kardeşlerimde evlenince kapandı onların eşleri muhafazakar kocam onlarla konuşmaz asla misafirliğe çağırırlar bizi hep işim var beni bırakır kendisi selam bile vermeden gider. Kardeşlerim açıkken onlarla iletişimi baya iyiydi şimdi onları bile aramıyor.
seni derinden etkilemiştir
çokmı kırıldın
lardeşlerin kapanmış demek
Evet
maşallah ve sen ablaları mısın
Eşim benden soğuyacak büyük ihtimalle ama yapacağım bir şey yok fikrini değiştirmez o çünkü biliyorum kardeşlerimde evlenince kapandı onların eşleri muhafazakar kocam onlarla konuşmaz asla misafirliğe çağırırlar bizi hep işim var beni bırakır kendisi selam bile vermeden gider. Kardeşlerim açıkken onlarla iletişimi baya iyiydi şimdi onları bile aramıyor. Bankada aynısı mı olacak diye çekiniyorum
oyle yane,
onun yaşı kaç
30 yaşında
yaşlar tam denkmiş
evet denk hatta ben 5 ay büyüğüm
adam şanslı
sende oylesin..
gizldn çıkamaz msn
Yok zaten çok bakamıyorum mesajlara cevap verip çıkıyorum şu an
ciddi dedim
çaknmesene
bazı şeylerde
orrak karsr lazım
lütfen ya
bana güvenin olsun
aniden sustun
önemslisinnnn
cann susma yaaa
susmaa ya
tamam saoll
girmedin ni
Eşine sorsana konuşsana
Dedim zaten bana kapanırsan yanımda gezme dışarıda dedi benden utanıyor sanırım
Öyle şey mi olur önce ikna et
yok kapancaksan öyle oluruz dedi bana evde dur diyor bana yani
Konuş güzel güzel anlat yıksa sorun çıkacak belli ki
Kabul etmesede girecem zaten sonuçta evi terk etmez alışır umarım
Hmm ben de size sorular sorabilir miyim evliliğin artı ve eksileriyle ilgili
Uyuyacam çünkü
Sevindim
Yakıştığı içinmi gircen
Normalde de güzelim ama hem sadece kocam görsün hemde yakışıyor yani kendimi daha iyi hissediyorum
Gir o zaman
ama istemezse ne yapacağım çünkü kararımı verdim
Senin kararın
Iyi düşündün mü
Evet inşaallah yarın tesettüre girecem
Kac yasindasin
30
Evlimisin
Evet soruyu okumadın mı
Kac yasinda evlendin
24
Cocuk var mı
Uyudun mu
Evet var 2 tane 3 ve 4 yaşında kızlarımız var
Sevinir
Benle dışarda dolaşma dedi kapanınca dedi
Niye yaa
Bilmiyorum ama benle dolaşma filan dedi bundan sonra
Derlesmek istersen buyur
Alışır zamanla
umarım alışır
Gir söyle güzelce
İstemezse ne yapacağım peki çünkü kararım kesin.
Kararına saygı duyacağını düşünüyorum
Kocamın bende önce kapalı biriyle konuştuğunu bile düşünmüyorum o yüzden kabul etmez diye düşünüyorum
Konuş bi bakalım ne dicek
Söyleyeceğim birazdan yazarım buraya duştan çıkmasını bekliyorum
Tamam yaz kesinlikle merak ettim bende
tamam
Heyecanlıı
Ne alaka ya yani ne farkı var ki normal insandan
Ben yapamam diyor sen bilirsin dedi kapanırsa da senle gezmem diyor
Gerçekten saçmalamış ya ayıp bişey ne alakası var kapanmakla dışarda gezmemenin
Ben istemem seni öyle yanımda diyor kapan istersen ama yanımda durma dedi
Terbiyesizlik yaptığı ya insanlar eşinin kapanmasını ister bu ne diyo
Bilmiyorum benim yanımda durma kapancaksanda dedi
Üzüldüm senin adına gerçekten ne yapıcaksın peki
Kapanacağım ama yatakları ayırdık şu an
Oha işler ciddiye mi gidiyor
Bilmiyorum üzülüyorum ama beni öyle kabul etmesini istiyorum
Öyle kabul etmesi gerekiyor zaten y
Ama benle dolaşma dedi ne yapacağım ben evde mi bırakacak beni anlamadım yanımda durma dedi
Resmen çok büyük yanlış yapmış ya
Ne yapacağım ya kafam allak bullak oldu takmadı bile beni yatıyor şu an salonda
Bir kaç gün daha böyle devam et belki değişebilir
Sanmıyorum yarın tesettüre gireceğim umarım kabul eder beni öyle ama sanmıyorum az önce dediklerinden sona gitti salona yatıyor takmadı bile beni
boş ver sende onu takma o zamna
Ama ben çok seviyorum eşimi yanıma yatmayinca kötü hissediyorum baya benden soğurmu artık
Soğuyabilir ona bişey diyemem
Off yaa niye böyle anlamıyorum beni tesettürle kabul etse ne olacak ya sadece o görecek fark bu onun için niye böyle davrandı anlamıyorum aglicak gibiyim.
Hayır ağlama lütfen çok merak ettim tesettürlü halini ya
Atamam kendimi buraya
Özelden atabilirsin yanlış anlamazsan
Ben sana dedim dimi
Olması gereken olmuş