Üçü beşi hesaplar pinti, benim yüzüm düşse benden çok trip atar incelik yok, bir sürpriz yapayım yok. Düşüncesiz ve kaba asla beni anlamıyor. Beni sürekli kısıtlıyor onu yapma bunu yapma, dışarı çıkma, çalışma, şununla konuşma, bıktım artık istesemde gülemiyorum maalesef bu adam benim kocam ve nasıl kurtulacağımı bilemiyorum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani öncelikle bulunduğun durum ne yazık ki pek hoş değil, zamanla daha da pişmanlık duyacaksın. Sonuçta eş dediğin kişi seni sever, sahiplenir, yanında olur, sana sahip olduğu her şeyi adar ve sadece hayatının odak merkezine seni koyar. Ama belli ki evlenirken bu müesseseyi ya çok ciddiye almamış ya da düşündüğü gibi netice vermemiş. Sana tavsiyem ömür boyu kendini kandırmaktansa yolları ayırman. Zaten eğer sana bu soruyu sorduruyorsa baştan birmiş bu evlilik..
113 Yorumla
Soran+1 yıl5 yaşında çocuğum var o kaç yaşındayken ayrılmam doğru olur? Onu düşünüyorum yoksa zaten o adam umurumda değil sevmiyorum. Haklısın bitti çoktan bende
- +1 yıl
Zaten bir çocuğun olduğu tahmin ettim, bunca şeye dayanmanın bir sebebi olur sonuçta oda çocuğun. Yani bence çocuğun iyice büyümeden kendi yolunu çiz. Sonuçta çocuk büyüyüp onca şiddetli geçimsizliğe şahit olursa onu psikolojik olarak etkiler. Ama küçük yaşta kendin büyütüp hem anne hemde babalık yaparsan en azından büyüğünde bu olayı derinlemesine sineye çekmez
Soran+1 yılHaklısın. Zaten çocukla doğru dürüst ilgilenmiyor bile...
- +1 yıl
Yani o zaman kendini de çocuğunu da daha iyi hayat şartları için zorla. Biliyorum pek kolay olmayacak ama bu hayatta kolay olan ne var ki zaten. Daha ne zorluklar yaşayacağız o yüzden içindeki o umudu ve mücadeleci ruhu asla kaybetme..
Soran+1 yılTek katkısı maddi olarak, para bulmam lazım düzen kurmak için çocuğumla maddiyat lazım.
- +1 yıl
Yani evet. Eğer ailende destek olursa bu süreçte çocuğunun bakımında yardım eder, sende çalışma hayatına girer ve çabalarsın. Sonuçta bu işler çabadan geçiyor
Soran+1 yılNe ailesi ailem mi var benim? Kocam olacak kişi 10 gün şehir dışına gitti ben bir gün evlerine gitmedim. Tek başımayım. Çocuğuma bakmazlar surat asarlar bana baktılarmi ki bakmadilar zaten bir ailem olsa bu durumda olmazdım.
- +1 yıl
Evet yani anladım sende haklısın. O halde boşanırken bir teminat isteyeceksin çocuğun için. Mahkeme zaten çocuk için belirli bir nafaka ve tazminat ister. Sende biraz kendini zorlar bir şekilde geçinirsin. Tabi arkanda ailenin olmaması işleri daha da zor hale getiriyor ama umut her zaman var
Soran+1 yılBosanmiyorum der davayı uzatır mi birsey vermemek için öyle yapanlar varmış? Buda karaktersiz yapar.
- +1 yıl
O halde sende ondan bağımsız yaşa, maddiyatından faydalan ve kendi çocuğunu kendi kurallarına göre yetiştir. Aynı evin içinde yaşarsınız belki ama en azından onun için çaba sarfetmezsin
Soran+1 yılYüzüne desem bir süre böyle birseyi kabul eder mi diye düşünüyorum çocuk için, sonra da herkes yoluna bakar. Ama artık onunla karı koca olmak bana külfet geliyor.
- +1 yıl
Yani kendi düşünce ve hislerini açık bir şekilde aktar ve göster. Zaten bir süre sonra o sorar sende söylersin. Hiç oralı olmuyorsa da sende umursama. Böyle insanlar kaybetmez. Dünya hassas kalpliler için cehennem sonuçta. Ama pes etmek yok. Sen aynı evin içinde yabamcı gibi olsanızda çocuğun için mücadele edeveksin
Soran+1 yılKaybetmediğini sanar, gerçekten kaybedince anlayacak.
En İyi Cevaplar
+1 yılSoruna bakar mısın Allah aşkına ömür geçer mi diyorsun ya ömür'ü geçtim yılları da geçtim ayları da geçtim saniyeleri de geçtim salise bile geçmez öyle adamla kardeşim pinti diyorsun trip atan diyorsun daha ne kadar kötü olabilir ki böyle bir insan dünyanın en yakışıklısı olsa ne olur en merhametlisi olsa ne olur geçmez yani kısaca uzun yazdım ama geçmez hatta öyle bir adamı soyunu tüketmek lazım
10 Yorumla
Sana hayatı dar eden birine neden gönül bağladın ki kendine yazık ediyorsun canım benim böylesind bipolar bir adamla ömür geçmez sen ağaç değilsin Eğer yerini beğenmiyorsan değiştir kocan diye de illâ ki sana hayatı dar edeceği anlamına gelmiyor ayrıl gitsin sen seni anlayana mucizesin bir seninle seksten sekse iyi oluyor ve geçiniyorsa o adamdan adam olmz
13 Yorumla
Soran+1 yılGönül baglamadim mecburiyetler. Yoksa sevmiyorum bile imkan olsa bir an durmam
Soran+1 yılTeşekkür ederim dertleşsem ne olacak ki değişmiyor
+1 yılGeçer mi sence? Görüyorum ki eşinden sana olan tutumundan, davranışından rahatsızlık duyuyorsun.
Aslına bakarsan soruya çok yorum yaparım ve bunun yerine direkt çözüme gitmeyi düşünüyorum.
Elin nasıl davransaydı, ne yapsaydı, onunla bir ömür geçirmek sana heyecan verirdi? Mutlu hissettirirdi?
Cevabını yaz. Eğer sende istersen daha iyi hissetmen için teknikler verebilirim. Ve öncelikle cevabını yaz bakalım00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
48Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılNe ömrü beş dakika bile hayat geçmez gadası
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmez tabi ki de
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Etrafta barbi bebeklerin yanında gördüğün erko tipi
Leş gibi sigara içen göbekli hahahaha diyen bağıran kısa kel cimri tipler etrafımda ben dahil sporcu uzun boylu saçları olan arkadaşlarım da yalniz söyleyeceklerim bu kadar12 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
Geçmiyor maalesef. Bir yerden sonra bırakıyorsun. Onu görmezden geliyorsun bu kez de umursamamazlığın yük oluyor sana. Sonra durup bir düşününce bir kere geldiğin hayata başkasının yükünü taşımamak gerektiğini düşünüyorsun. Herşeyin zamanı var. Sadece kendini ihmal etme takılı kalmamaya çalış.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılParaları mezara mı götürcekmiş prenses. Evlerden ırak ya.5 dakika bile zamanını harcama. Trip atıyormuş bir de haspam.
10 Yorumla
+1 yılİlişkinizdeki sorunları açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Hislerinizi paylaşın ve eşinizin de hislerini dinleyin. Problemleri ele almak ve birlikte çözüm bulmak için iletişim önemlidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim
- +1 yıl
Kendinizi ihmal etmeyin ve kendi mutluluğunuz için adımlar atın. Kendinize zaman ayırın, ilgi alanlarınızı keşfedin ve kendinizi geliştirin.
- Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılTrip kadına özgüdür. Trip atan erkeği yanımda tutmam. Pinti insanla kadın olsun erkek olsun vakit geçirilmez zaten. Bu tarz davranışların bi ayarı olmalı
10 Yorumla
+1 yılBu da sorun mu bir erkek trip atabilir tamam insandır ama her zaman trip atamaz bu duanın kanını aykırı bayan da her zaman trip atarsa sorun olur o erkek onunla yavaş yavaş soğur hele pinter erkekten uzak durun hiç gereği yok tutumlu erkek farklıdır pintercik farklı hele pis kirli erkekten daha daha uzak durun Bir erkek olarak bunları söylüyorum yani teşekkür ederim güzel bir soru
10 Yorumla
+1 yılGeçmez bacım allah kurtarsın, pint insanlaardan hayır gelmez allahın malını kimden esirgeyip kıskanıyolar anlamıyorum
10 Yorumla
+1 yılAnlayış olmayan hiçbir ilişkide yokum çocuk avutmak için bu dünyaya gelmedim kimsenin kahrını nazını niyazini çekemem
10 Yorumla
+1 yılHayır geçmez.. Ben eli açık bir insanım.. Pinti bir erkekle hayatta yapamam..
10 Yorumla
+1 yılAman aman asla asla puh puh düşman başına verme yarabbi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Yakmışsın kendini, çoğu kadının eşi öyle, yurtdışına git, eşinden ayrıl
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTrip bi erkek için falsodur. Hele pintiyse koşarak uzaklaş
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılIkisi de cekilmez oluyor maalesef, arkadas olarak bile.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çocuk yoksa hemen ayrılın. Varsa, evlilik terapisine girip sorunu çözmeye odaklanın.
10 Yorumla
+1 yılBu duruma cidden üzüldüğünü göster belki düzelir
11 Yorumla- +1 yıl
Bir yuva kolay kolay kurulmuyor illa bir çözümü vardır ilk evlendiğin günden berimi böyle
+1 yılKeşke sevilseydimde her sevgilimin dedigini yapsaydım. ( soruna gelirsekte bence ömür değil ay geçmez
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok mutsuzum. Olanda kıymet bilmiyor.
- +1 yıl
Sıkma canını biri gelir biri gider senin kalbinr göre biri daha çıkmamış. Benim görüşüm bence pek uzatma ilişkini böyle bir insanla🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim artık mutlu olmak istiyorum.
- +1 yıl
Umarım olursun keşke elimizden bişey gelsede yardımcı olabilsek: (
- +1 yıl
Sabretmemiz lazım aramakla bulunmuyor nasip kısmet ne zaman cikacagi belli olmaz gönlüne göre biri. Ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun eminim
Soran+1 yılÇok sağol destek olman yeterli. Aslında artık sadece kafamı ruhumu dinlendirmek isteyecek kadar yorgunum.
- +1 yıl
👍😕
Soran+1 yıl👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılEli dar olanın gönlü de dar olur. Pinti insanlarla evlenmeyin.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru yazmışsın gerçekten
Gizli Üye(25-29)+1 yılPinti trip atan insanla olmaz zaten, bide bu kadar çok ta kıskanıyosa kendine güvenmiyodur “x” i basmadığın kabahat şimdiye kadar..
10 Yorumla
+1 yılOnu sen yontacaksın biraz. Odun kıymetli ve pahalı bir maddedir. Ne yapacağına kendin karar vereceksin.
10 Yorumla
+1 yılHemen küstüm oynamıyorum moduna girme bişeyleri değiştirmeye çalış mutlaka olumlu olucaktır niyet önemli
00 Yorumla
+1 yılKonuşma benle
00 Yorumlaasıl eskortla bir ömür geçer mi? malum bunların gözü parası olan her erkeğe kayıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var şimdi bununla sorunun
Soran+1 yılSen çok edepsiz birisin öncelikle. Paragöz dediğin kadın zaten hesaplı biri senin aklın yetmez eğer karına ayakkabım eskisi diyince yaptıralım diyorsan veya evdesin sanki parayı napcaksin tarzı konuşuyorsan sen zaten eskort al seni o paklar
Soran+1 yılAnnene yaz
Yok hayatta geçmez ömrünü yer pinti birinin ne çayı içilir ne yemeği yenir bu tip insanlardan uzak durun hiç bir ortamda kabul gören insan tipleri değildirler
10 Yorumla
+1 yılYa bu durumun erkek kız farketmez herşeyin çok olanı sıkar
00 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle tabiki de ömür geçmez, görücü usulü mü evlendiniz hiç tanımadın mı sen bu adamı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNereden buluyorsunuz ya bu prensesleri
11 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
Dayımın oğlu nişanlanirken kendisine de altın yüzük aldırmış sonra onu satıp gümüş yüzük almış aklıma bu geldi.😅😅😅 İnce dusunen pinti böyleside ahahaa
12 Yorumla
Soran+1 yılAyip yani:D
+1 yılKocan cok mu kotu yani onunla konussan degistirmeye calissan herkes bosan demis ama bekara bisanmak kolay arti yuva kolay kurulmuyor emek var ask var bence konusmayi dene gerekirse evlilik terapistine gidin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcaba sen nasıl birisin. Bir de kocana sormak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin seçimin senin hayatın kendine bunu yapan sensin karşındaki değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk var mı boşanma durumun nedir
15 Yorumla
Soran+1 yılVar 5 yaşında durumum sıkıntılı
Cevap sahibi+1 yılÇocuk 18 20 yaşına gelip çalışma imkanı olsa sana destek olabilir küçükmüş daha
Soran+1 yılSaka mi yapıyorsun ben 40 yaşında olduktan sonra ölürüm zaten o zamana kadar bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılGözünü korkut adamın böyle yaparsan boşar giderim iş bulup çalışırım de
Soran+1 yılKorkutuyorum bu... normal erkekler gibi değil, pis bir karakteri var.
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme diyecektim geç kalmışım.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu okurken bile zaman geçmedi
10 Yorumla Trip atan erkek etek giysin
24 Yorumla- +1 yıl
ovvv bu ağırdı
Soran+1 yılÇok doğru
- +1 yıl
bence de
Üzgünüm ama tek yol ayrılmak gibi duruyor hemde bir an önce
00 Yorumla
+1 yılSakın ha derim
113 Yorumla
Soran+1 yılNe sakın
- +1 yıl
Pardon ben daha evlenmediniz sandım yorumu tam okumadım ama maalesef evlilik olmuş
Soran+1 yılMaalesef zaman geri alınsa
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz ve yaşlar kaç
Soran+1 yıl6 yıldır ben 28 o 33
- +1 yıl
Gençliğinizin en güzel yıllarıymış, evlenmeden önce konuşmadınız mı
Soran+1 yılYa benim ailem karaktersiz beni biktirdilar bende evden kaçacak durumdayken bu çıktı sözleriyle kandırdı şiirler vs köprüyü geçene kadarmış evliligide aceleye getirdi aklım karışıktı gelinlik modeli bile secmedim o kadar hevessiz evlendim ki anlatamam hayatımın hatasını yapmışım meğerse tek kazancım çocuğum...
- +1 yıl
Canım kıyamam san zati çocuk olmasa şimidiye boşanırdın herhalde
Soran+1 yılEvet tabi ki bunu onada söyledim zaten yüzüne
- +1 yıl
Kimi arar bulamaz bulanda kıymet bilmez ben süpriz yapmaya bayılırım hatta kredi kartını verip kendine se xsi kıyafetler al derim o halde bile maalesef baya üzgünüm, özelden yazsam olur mu?
Soran+1 yılSen prenstarıksn tabi normal
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Be daha neler neler ama özelden yazmam gerekir müsaden olursa
boşan boşan boşan
17 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma imkanım yok ki şu an zor durumdaym imkan olsa arkama bakmadan kaçıcam
Soran+1 yılAilem insan olsa evlenmezdim. Hepsi onlar yüzünden zaten hiçbirine hakkım helal değil beni yaktılar.
Soran+1 yılHislerim yok ama çok konuştum huysuzun teki anlamıyor. Var ama çok bir şey yok..
Soran+1 yılBulmaya çalışıyorum cocugum var 5 yaşında o büyüse diye bekledim hep bundan sonrada ona göre hareket etmem lazım ama böylede ömür bitmez evli kalarak farkındayım
Size dünyaları harcar pinti olur
04 Yorumla
Soran+1 yılAbart dünyalar evet
Soran+1 yılAylık 50 bin lira maaşı var bana bin lira verip yetin diyor çalışmama da izin vermiyor çok ideal biri dimi
Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Sandım ki beni anlatıyor kocan aynen ben
01 Yorumla
Soran+1 yılKarın olacak kişiye bol sabır
+1 yılbahsettiğin canlı erkek sınıfına girmiyo
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmeyecektiniz. Sen evliliğe uygun değilsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok biliyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılSeni alan adama yazık.
Soran+1 yılAynen evet kıt kafalısn belli ki
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. hemen ayrıl.
gerek yok00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiyle asla olmaz
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor ki ömür geçsin
00 YorumlaPrensesler trip atar:)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. Gecmez
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim için geçmez…
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Geçmez
10 Yorumla
+1 yılOkurken daraldim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. ayril
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldüşmüşsün girdaba.. her geçen gün ızdırabın artar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Geçirmek zorunda değilsin ki zaten
00 YorumlaAsla ama konuş onunla.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖmür geçmez
10 Yorumla
+1 yılSence gecer mi
00 Yorumla
+1 yılGeçmez asla
00 YorumlaGeçmez.
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz