Evet lütfen bu soruşturmada hepiniz fikrinizi bildirin sonrasında’da bakarız sonuca
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet lütfen bu soruşturmada hepiniz fikrinizi bildirin sonrasında’da bakarız sonuca
Hayır değil, kendimi anlatayım asla bir insanı arkasından bıçaklamam sırtından vurmam saygısızlık yaparsa bende ona yaparım sevdiğim insana bir zararım asla dokunmaz karakterli dürüst saygılı ve namuslu bir insanımdır aşık oldum sevdim ama reddedildim beni bedensel yürüme engelliyim diye istemediler yapacak bir şey yok kendileri bilir benim gibi iyi birini kaybettiler
Ben kaybetmedim ben hâlâ umutluyum hayallerimi gerçekleştirmeye çalışıyorum uğraşıyorum çabalıyorum şu an da inşAllah gerçekleşecek 🤲 bir şey daha söyleyeyim kötü erkeklere şans vermeyin lütfen sizi seveni isteyeni kabul edin ve bir de evlilik isteyeni direkt olarak cinsellik isteyen birisi kötüdür iyi değil
Aynı olan birkaç nokta vardır İlla ki ama onlarda bile farklılık gösterenler vardır. Ancak Tümevarım yaparsak Kesinlikle Değil derim. Abazası sünepesi içten pazalıklısı yalakası Yuvarlanan kaya gibi yaşıyanı Serseri olup bi baltaya sap olamayanı felanda var. İdealist mert delikanlı cesur atılgan güçlü Onurlu ahlaklı zeki çalışkan mücadeleci olanıda var. Aynı zamanda duygusalı soğuk kanlı olanı say say bitmez. Ancak şunu biliyorum ki ortada habire yanlış seçimler yapıp Ağlayan bi kız varsa mutlaka gerçekten aynıdır diye düşünen Kızdır.
Evet aynı. Elde etmek için ölürüm biterim yalvarıyorlar çabalıyorlar nasıl kız ikna oluyor foss sönüyorlar. Bide kullandıkları laflar bile aynı aq. Fabrika üretimi gibiler. Hatalı üretim. Hep aynı laflar. Yanlış anladın. Beni diğer erkeklerle karıştırma. Beni kimseyle kıyaslama. Ben diğer erkeklere benzemem. Hep aynı hep😄
Aradığım yorum
Hak etmiyorlar hiçbir şeyi
hahaha siz sanki hint kumaşısınız
Hint kumaşıyım evet. Peşimde çok it var
Ama ne olduğunuzu bildiğim için gerek yok. Hep aynı erkekler
:)) kahrolası değersiz hemcinslerimiz bizim adımız da yaman oluyor onlar yüzünden
Maalesef…
@Diplomasız_Doktor maalesef gelenler hep bunlar olunca genellemeleri kaçınılmaz oluyor. Yine maalesef ki aksine kadınların çoğu aynı olduğundan yani ilgi delisi olunca Ölürüm biterim diyenleri görüyorlar O yüzden abaza ilgisinden hint kumaşı sanmalarıda gayet normal oluyor 🤣
Her nekadar erkekler aynı kişiliğe sahip olmasalar da yaptıkları, beklentileri üzmeleri , bir müddet sonra seni yok saymaları vss hep aynı kapıya çıkıyor.
Cevap
16Cevap
%99 Aynıdır evet
Hayır beş parmağın beşi bile aynı değilken hiçbir insan da karakter olarak aynı olamaz
Bu kadın için de erkek için de aynıdır.
katılıyorum
Bu sadece bir öğreti. Derinlere indiğinizde öyle olmadığını, her erkeğin bir tekamül aşamasında olduğunu fark edersiniz
Hepsi aynı değil ama sinir olunca ve ya kırılınca "Hepiniz aynısınız." diyoruz.
Yani herkes bir degil ve 5 parmağın 5 i de bir değil. Genelleme yapmak sacma olur.
Aynı hepsinin beyni bel altına çalışıyor hayır diyenler daha hayatın gerçeklerini görememis maalesef
Namazında olan biriyim bedensel yürüme engelliyim ve sadece evlenince düşünüyorum cinselliği benim mi bel altına çalışıyor aklım ben şu an da ilerde evleneceğim eşim için çabalıyorum meslek edinmek zengin olmak için çabalıyorum evimiz olsun ayağı kötü bir eve yere basmasın istiyorum, her erkek aynı değildir 🙄 kötü erkeklere şans verin sonra da hepsinin kafası bel altına çalışıyor diyin bu kafayla devam
Sevince farklı oluyorum sevene kadar evet diğerleriyle aynıyım
Ve tüm erkekler böyle gibi düşünebilirsin
Hepsi aynı değil diyen kızlar ne yaşıyor ksksk hepsi aynı boğun laciverti
5 parmağın 5'i bir değildir.
Hiç kimse aynı değildir.
Şimdi ben karaktersiz ve şerefsiz birisiyle kendimi neden bir tutayım
Şimdi kıvanç ile ben aynı mıyım tabi ki değilim
Abazalar erkek efendiler adam olur bunu unutmayin
Niye aynı olsun
Tüm kadınların aynı olduğu gibi.
Geneleme yapımaz her erkek aynı değil
Herkes bir birinden farklı.