Ben 4 aydır sözlüyüm, her şeyim ailesine göre ters geldi. Sözlüm arada kalıyor, biz bu durumda ne yapmalıyız?

Ben 4 aydır sözlüyüm. Sözlenene kadar karşı taraf beni istemedi. Her şeyim onlara göre ters geldi. Kapalıyım giyinişime kadar laf geldi. Düzgün giyinmiyorsundur demeyin ne yemek yediğime kadar kaynanam karışıyor. Şimdi düğün tarihi belli olucak dendi. Aileler düşünsün dendi ve 40 gün sonunda benim ısrarım ile konuşuldu. Kaynanam tamamen kendi isteğine göre düğün yapmayı planlıyor. Ben kabul etmiyorum. Babam da bu tarz şeyler bir kere olduğu için evlenicek olan kişiler karar versin dedi. Ama büyükler ne isterse o olur dendi. Kirada oturacağız. Kendi evine yakın oturtmaya çalışıyor en sonunda bende sinirlendim. Kabul etmediğimi sivri bir şekilde söyledim. Şimdi bana dargın şekilde gitti. Ama gerçekten çok sıkıldım. Daha doğmamış çocuğuma ad koyuyorlar. Kınam kadınlar arasında olcakmış falan filan. Ben istemiyorum hiçbirini. Eşya beğendim buzdolabı büyük beğendim. Küçük alcakmışım o öyle istiyormuş. Benim ailem kızım ve damadım ne istiyorsa onu yapalım derken kaynanam hayır benim dediğim olucak şeklinde konuşuyor. Ben de artık tutamadım çenemi ağır konuştum. Ben sizden saygı bekliyorum dedim. Çocuksunuz siz dendi madem çocuğuz evlendirmeyin bizi dedim. Çocuğun çocuğu da olmaz dedim ve noktaladım. Kayınbabam ilerde bizden izin alır taşınırsınız diyor. Ben evlendikten sonra kayınbabamdan neden izin alıyorum. Ben üniversite okudum çalışıcağım. Onlar istiyor ki evde otur çay içmeye gidelim hep birlikte olalım istiyor. Sözlüm benim arkamda ama aile duygusal yönden üstüne gidiyor. Arada kalıyor. Biz bu durumda ne yapmalıyız? Kafayı yemek üzereyim. Ortak para mevzusundan hiç bahsetmedim bile

Ben 4 aydır sözlüyüm, her şeyim ailesine göre ters geldi. Sözlüm arada kalıyor, biz bu durumda ne yapmalıyız?