Tek Yalnız 😔sefil bir doğumgünü?

Unutamıyorum kimse takvime yazamamış yılın 1 günü bile kıymet görmüyoruz nolur du yani hediye pasta mum ben ortada benim varlığım insanları mutlu ediyo dünyadayız farkediliyorum o kadar 12lerde yazdık sonuç goggle asistan beni ağlattı videosunu kaydettim öğrenciyken otomatik gelen doğumgünü mesajı vardı kimisi 2 5 mesaj alır bir pasta da alınır ya da küçük bişey ama bana gelince koskoca bir hiç neden peki neden hatırlamak isteyince nasıl da hatırlıyosunuz şu nefret ettiğim hayatta en azından dünyaya geldiğim gün biraz kıymet görmek istiyorum çok mu şey istiyorum söyleyin bana zorsa tamam derim oyun oynadım bi 4 saat bi baktım 0 bildirim her zamanki yazmasak kimse rahatsız etmez zaten sağolsunlar eskiden büyükler elimizi tutardı ya bence asıl şimdi tutmaları lazım neden bu kadar basit küçük bir şeyi benden esirgiyosunuz aynı ilde değilsek de arayamadınız mı ben sizden görmediğim bişey mi talep ettim aklımdan çıkartamıyorum eskiden başkaları ile oldu şimdikiler le de oluyo kaderim mi bu benim benim hayaletten hiç bi farkım yok varlığım yokluğum arasında hiçbi fark yok zaten bir odaya girince ben yokum gibi giriyolar ben bir hiçmişim gibi bunu anlatınca da lütfen koçum buna mı üzüldün falan filan öldü bende benim de sorunlarım var demeyin siz gençlerde hep böyle bana akıl vermeyin benim duygularım özel değer ilgi görmeyi hakediyor ben dünyada bir yabancı değilim bana ucube muamelesi yapmayın

Tek Yalnız 😔sefil bir doğumgünü?