Duyarlarsa çok kötü olur diyeceğiniz karanlık sırlarınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaranlık bir sırrım yok aslında. Annem çok kuruntulu biridir ve biraz eski kafalıdır. Sanaldan tanıştığım birisiyle sevgili olup buluşmuştum gayet de iyi geçmişti, liseden arkadaşım demiştim başka şekilde buluşmama izin vermezdi. Bu kuruntular yüzünden yıllar sonra ilk kez birisiyle buluşabildim. Üstüne bir de benim onunla yattığımı öğrense evlatlıktan reddedilirim, sanki ona karşı bir suç işlemiş gibi muamele görürüm. Not: Müslüman değilim ve annem de dindar değil babam farklı bir dine mensup ama o da annemle benzer bir kafada. Ben cinselliği normal görüyorum ve istediğim gibi değer verdiğim birisiyle yaşadım. Ters bir yorum yapan olursa kaale almayacağım.
03 Yorumla- +1 yıl
Ay boşveer zaten söylemek zorunda değilsin, bu senin özelin bence annenle babanı ilgilendirmez. Bu yobazlar her şeye karışabileceklerini zannediyorlar.
Cevap sahibi+1 yılcevap için ikinize de teşekkür ediyorum. anlatmıyorum neyse ki
En İyi Cevaplar
Sırrım yok. Saklayacak bir şey yapmıyorum zaten. Sevgilim falan olursa anneme söylerim. Para harcarsam babama haber veririm. Bir yere gittiysem neler yaptığımı anneme anlatırım vs vs. Ailem baskıcı değil o yüzden ne istersem yaparım. Yanlış şeyler yapmayı ben istemiyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
21Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yok
01 Yorumla- +1 yıl
Söyle ulaaa sende çok vardir
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var duydular da sonuç dayak yedim yasaklar geldi en son dünyanın en büyük felaketi yaşadım deprem meydana geldi
24 Yorumla- +1 yıl
boş ver gitsin saldım gemileri
- +1 yıl
Aynen öyle
Kendimden bile sakladığım keşfedemediğim çok şey var.
123 Yorumla- +1 yıl
Ne olabilir kendinin bile bilmediği?
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk Çok şey.. 😄
- +1 yıl
Bence örnek verebilirsin dkjdkdb merak ettik
- +1 yıl
Aa evet anlıyorum ne demek istediğini, ben de kendimi keşfetme sürecindeyim. Tavsiyem tam uykuya dalmak üzereyken bir şeyler düşün, beynin onun devamını senin isteğin olmadan getirecek. Bunlar sana ipucu verebilir.
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk Güzel bir tavsiye, ama bu sadece ufak bir kısmına ulaştırır. Rüyalar gerçekten çok şey anlatıyorlar ama ben tümden bahsediyorum. İnsan kendini bir ömür keşfedemez maalesef ancak fikir sahibi olur. 🙂
- +1 yıl
Kesinlikle. İnsan en azından kendisine dürüst olmalı, kendisine çekinmemeli. Bir de korkular var, kabullenemediğimiz yanlarımız, gölgelerimiz ve kendimizi kalıplara sıkıştırıp, gerçekten ne yapıyorum diye sormamızın gerektikleri. Sizin bana tavsiyeniz olursa çok minnettar kalırım.
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk Tavsiye istemeniz çok mutlu etti beni, bunu söylemeden geçemezdim. Bu tespitleriniz bile ne kadar farkındalıklı bir kişi olduğunuzu gösteriyor, sadece sorgulamak. Sorgularken kendine acımasız olmadan biraz vefalı, merhametli yaklaşarak, her şeyde ferahlık bulunduğunu ama bir perdenin bunu görmeye engel olduğunu anlamak ve perdeyi arada açabilmek ve ferahlığı görebilmek gerektiğini hep kalbinizde bulundurmanız tavsiyemdir. Bu kötü sayılabilecek yanlarla karşılıklı oturup kahve içerken koyu bir sohbete dalmak gerekir bazen, belki fark edilmek için kötülüğü tercih etmiştir. Ona biraz uysal yaklaşmak gerekir. Korkular; Kaygılı, annesinin davranışlarını benimseyen, ona bağlı bulunan onun komutlarını uygulayan bir çocuk gibi ona çok dikkatli yaklaşmak gerekir. Ben daha yazsam uzar da uzar. Temel tavsiyeler ve hayatta çok yardımcı şeyler umarım kalbinizle kabul eder, huzurla uygularsınız. 😊
- +1 yıl
Vay be, gerçekten bilgiler için çok teşekkür ederim 💘 Dedikleriniz bende bir şeyleri uyandırdı, yani aslında bir şeyleri incelemeye değer görmek onu anlamayı ve üzerinde kontrol sahibi olmamızı sağlıyor. Tıpkı doğayı anlayarak ona üstünlük sağlayıp, medeniyeti getirmemiz gibi. Bilinçdışı biraz daha insanı zorlar, yerinde tutamaz, öfkelenirsin ve sebep bile aramadan direkt yaparsın oysa bunlar yüzeye çıktığında sebepleri üzerinde oturup düşünebilerek kendini kontrol edebilecek hâle gelirsin. Dediğiniz gibi kötü sayılabilecek yanlarımla, hatta kötü olarak görüp iğrendiğim tüm o insanlarla kafamdaki imgede oturup sohbet etmek önemli, mesele onların varlığı değil, bendim varlığıma karşılık gelen yönleri, bende oluşturdukları benliklerim.
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk Eğer yaşınız doğruysa düşüncelerinize hayran kaldım, bu kadar fazla farkındalık epey yaş almış insanlarda bile bulunamıyor maalesef, çok sevindim iyi ki karşılaştık sizinle. Birde çok içimden geldi size bir dergi önermek istiyorum sizin zihninizde birçok kapıyı daha aralayacak nitelikteler. İçinden bir sayfa göndereceğim ve kapağını tıpkısını bulabilin diye. Harika bir farkındalık çok çok sevindim. ♥️ Dergi sayısı 2023/03 No:49 😊
- +1 yıl
Dergi önerileriniz için çok mutlu oldum, gerçekten iyi ki karşılaştık. Yaşım doğru ama bence çok farkındalık sahibi değilim, sadece yetişkin insanların geneli hayatı daha yüzeysel yaşamayı seviyor oysa onların bile hayata karşı içgüdü, hisler dediğimiz antik bilgileri güncel yaşamda tekrardan yorumlayarak yaşama olan katkıları çok fazla. Mesele bilmek değil, bildiklerimizle neler yaptığımız, ben bilmeyi seven ama aslında o kadar da şey bilmeyen birisiyim. Dergilere hemen göz atacağım, sizin farkındalığınızla iyi ki buluştum, fikirlerin bir araya gelmesi muazzam bir şey. İki ayrı canlının yaşam deneyimlerini birbirine böylesine aktarabilmesi insanlara has, yani buna rağmen kimseyi dinlemek istemeyen ve üstünlük sağlamak isteyen insan sayısı azımsanmayacak değerde. 💜🌟💞
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk Genel pencereden bakıldığında farkındalığınız hiçte azımsanacak gibi değil. Alçakgönüllülüğünüz çok hoş. Kesinlikle katılıyorum bildiklerimiz çok fazla değil, insan kendine katabildiğince var. Saygılar sevgiler ve tekrar karşılşabilmek dileğiyle teşekkür ederim. 💖
- +1 yıl
💞💞💞
+1 yılKapaktaki kız çok güzel ya. Sır olarak isee, sır olduğu için değil kendime özel olduğu için anlatmadığım şeyler var.
00 Yorumla
+1 yılAilemle iletişimim iyi değil onlara sırlarımı hayatım hakkında hiçbir şey söylememe kararını alalı uzun zaman oldu.
00 Yorumla
+1 yılHayır yok. Onlardan saklayacağım şeyleri yapmam.
10 Yorumla
+1 yılHerkesın bir sırrı vardır ama oyle duyduklarında bana kızacakları bırsey degıl..
00 Yorumla
+1 yılBabam sigara içtiğimi bilmiyor öğrenirse üzülür diye gizliyorum😬
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar olmaz mı babamı ve annemi dolandırdım daha farkına varmadilar 🤣
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende söyle bakalım nedir sucun
Cevap sahibi+1 yılHahaha cesur ol bir günahını soyle
- +1 yıl
Ne kadar dolandırdın, kredi mi çektin?
Cevap sahibi+1 yıl@cvcvnfjfkfk burdan yazamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet var
Çok aşırı ve ilerii derecede var hemde içimde olmali o yüzden hep021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır tabikide
Cevap sahibi+1 yılKendime bile hatırlatıp aklıma düşürmemem lazım
Cevap sahibi+1 yılSenin var mı?
- +1 yıl
Ay çok merak ettimm, küçük bir ipucu versen kıyısından köşesinden, zaten gizlisin.
Cevap sahibi+1 yılBagışla lütfen olur mu
Cevap sahibi+1 yılcvcnfjfkfk Hem canm acıyo hem içim sızlıyo hem mutlu oluyorum hem üzülüyorum
- +1 yıl
Ay bağımlı mısın yoksaa
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama ne bağımlısı
Nefret ederim- +1 yıl
Oh tamam olmadığına sevindim. Çok aşırı ve ileri derecede istediğin, içinde tutman gerektiği, hem sevip hem sevmediğin bir şey... Birisine mi aşık oldun?
Cevap sahibi+1 yılOzel yazarmsn
- +1 yıl
Tabi ki gizliden çıkman gerekir
- +1 yıl
Takip atan hesap sen misin
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyor um
- +1 yıl
Tamam hadi
Cevap sahibi+1 yılÇıktı
Cevap sahibi+1 yılBoş arkadaşa eğlence lazimmış bulmuştur umarim takma kafanı
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılevli kadınlarla düşüp kalkmam dışında yok galiba
04 Yorumla- +1 yıl
it değil p*ç :D
- +1 yıl
teveccühünüz hanımefendi
pek gizlim saklım yok
02 Yorumla
+1 yılEvet var senin var mı
05 Yorumla- +1 yıl
Benimkinden kötü değildir
- +1 yıl
Karşılıklı anlatalım mı
- +1 yıl
Tkp etmen lazım
Yok sanırım ya 🤷🏼♀️
00 Yorumla
+1 yılVar.. şu yaşıma geldim annem hâlâ bilmez
01 Yorumla- +1 yıl
Nedir sakıncası yoksa merak ettim
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim bir özel hayatım var sonuçta.
00 Yorumla Var. Öğrenseler kızarlar ama sadece.
00 YorumlaEvet var
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. var evet
02 Yorumla- +1 yıl
Asya sen kendi bekaretini bozmuştun omu
Herkesin vardir.
05 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var.
04 Yorumla
+1 yılYokk
04 Yorumla- +1 yıl
Kızacaklardı şeyleri yapmışımdır onuda elime yüzüme bulaştırmışımdır kızmışlardır 😂
- +1 yıl
Tıpkı annem gibi tepki verdin 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok
00 Yorumla Yok.
00 YorumlaYok öylesi
00 YorumlaElbette olmaz olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet annemin iç camasirlarina boşalıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
İğrençsin ciddenn🤢🤢🤢🤮🤢🤮
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılAma salağı senin gibi millete vermekten iyidir pich bide kiz profili açmışsın gay cano
- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok
02 Yorumla- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet var
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz mı ohoooo
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yok benim
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yok tabiki
00 Yorumla
+1 yılYasak ilşki
02 Yorumla- +1 yıl
Ne