Malum secim geliyor esim belediye de calisiyor acaba bastaki degisirse yeni gelen aday isten cikarir mi? Zaten depremzedeyiz korkar olduk napicaz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ulan bu ulkeden bi cacik olmaz. yandas yalaka magdur. Topluma bak mk.
Troller sizi bi urpertir aktroller. Siz aglarsiniz gider akpye oy verirsiniz diye.
Ne diyon ya
Biz akp tarafindan ise alinmadik
Yazdigimi bile anlamamasin zaten sana ne anlatcam..
Senin yazdigini anladim ama sorumla basta yazdigin ne alaka abi kufursuz konus acik konus
Yyy ugrasamam ne anlarsan anla.
Akp bizi korkuturmus bizde gidip oyumuzu akpye verirmisiz cnskksskskskwkwk olaya bak aw alakasi yok beynin biyle birseyi nasil algiliyor 😂
Ayrica hasta misin kizim sen Şu an basimiza da ki chp, yerine akp gelirse diyoruz gelirseeeeeee? Zaten basta ki chp anliyor musun? Chpnin kazanma sansi yok suanda
Mdmsmskks ben akp cikartir mi acaba, belediye baskani degisicegi icin diyorum zmsmsmmwkw sen kalkip trollwr sizi urpertir gider akpye oy verirsiniz diyon smsmwmwkwkwm kizim harbi ne yasiyon sorumda yazmis miyim? Hangi parti oldugunu illa acikca yazdircaksin
tamam aktrollsun anladik. kes sesini.
Seni bi sey ederim gorursun simdi aktrolu dengesiz asabimi bozma instagram hesabimi vereyim neymisim bi bak
Napcan yaraq mi atcan aktrol :D
Ahahhahha kizim sen saka misin? Hesabimi gostericem hangi belediye baskaniyla fotografim var dmsmsmawmwkwk aktroll demeye aklin yeticek mi sonra :)
Olur yaz
Ayrica neye gore aktrol diyorsun kizim hâlâ anlamis degilim okudugunu malum anlamiyorsun acik acik yazdim sana? Acik acik yaziyorum :D bu arada instagramimda chp ye kemale oy verdigim de var ahejjwjwkwjwk o zaman da mi aktrol dicen ne yasion avel seni
Cik gizliden
Kafan cok aktrol ama napiyim
Kizim kafalik ne alaka simdi duzgunce yazar misin duzgunce sorumda ne gibi aktrolluk bir soru? Duzgunce aciklar misin bende sana aciklayacagim nerde neyi yanlis anladin
Tmmm
Yaz bakalim :)
Yok yazmam sana guvenmiorm
Bak duzgun bir uslupla konusalim demisim degil mi? Guven ne alaka mesela sorumda ne demisim de bu guvensizlik geldi sana
Simdi sen neyden neyi cikardin inan fikrim ama bu ozelestirin baya kötü. Buyuk ihtimal okudugunu anlamiyorsun. Esim Chpli bir tanidigimiz sayesinde ise alinmisti zamaninda. Suanda da chpli belediye baskanimiz var basta. Secimler yaklasti ve cogu kisi oy vermekten vazgecti. Nasil deprem zamani ki secimlerde herkes akp oy verdiyse, o zaman da bu sehrimiz de akp fazla cikmisti. Ve simdi de yine ayni sey olup baskanimizin degismesinden endiseliyiz. Sonucta ekmek kapimiz burasi. Yani diyecegim su ki, akp basa gelirse isten atar mi? Chpliyiz diye atilir miyiz korkusu. Sen burdan ne cikardin ben anlamadim
tamam iste chp giderse isten cikariliriz korkusundan bahsediyosun. Bu da insanlar akpye oy versin demektir. Buna yonlendiriyosun yani aktroll taktigi bu.
Hasta misin kizim sen benim oyum chpye veriicem cunku tanidigim zaten malum benim vermemle degil olayin acikligini ogrenmek istiyorum boyle birsey olursa cidden cikarilir miyiz diye sorum? Akp oy vermicem bu nasil sacmalik? Akp oy verdigimizde isten mi atmicak dmsmskkskaka biz chp den girmisiz?
Insanlar oyle anlicaklar iste
Ayrica neye yonlendiriyim
Ayahahaha abi harbi sorunlusun akp bizim oy attigimizi nerden bilsin allah icin ya dkskakaka mantiga bak kriz gecircem sen buncumleden nasil akp oy verilsin anliyorsun BEYİNSİZ SENİ CHP GİDERSE İSTEN CİKARİLİRİZ KORKUSU OLDUGUNDAN CHPYE VERİLMESİ LAZİM Kİ BASTA KALSİN DEGİSMESİN
Sana demiyorum yani genel olarak oyle bi izlenim olusuyo
Akpnin cikarmicagi ne malum allah askina
Ne malum dkksksksk neymis akpye oy versin demekmis chp giderse mantiken akp gelmis oluyor ne alaka akp oy vermek
Senin. Beynin yanlis izlenim goruyo beyin kapasiten az demek ki kizim
tamam sakin ol ya genelde aktrol taktigi boyledir cnku ben de benzettim.
Ayrica cidden cok komik dmskksskskjs iste boyle insanlar da bu partide allahim saka giib lutfen defolun sizin gibiler 😂 bak tekrar soyluyorum “isten cikariliriz korkuysula akp oy versin demek oluyormus ya senin tabirinle” canim
Chpye oyumuzu verdigimiz surece mantiken chp kazandi diyelim zaten isten atilmayacagiz bu durumda 😂 neden isten atiliriz korkusu ile akp verelim chp versek zaten atilmayacagiz neden korkuyla akp verelim bu nasil mantik😂😂 demek ki burada sen aktrollsun aw seni
tamam ikimiz de aktrol degiliz ama insanlarda bu endise var bence guncelleme vs yap
Ne guncelleme yapicam kizzz bir tek yanlis anlayn istedigin yere ceken sensin burada ben parti lafi yapmamisim lafi nereye aktrolllsun amacin ne inan ki bilmiyorum ben burada sadece iş konusu olarak sormusum
Cikaranlar oluyormuş duymustum
Hiç bişey olmaz gönlün rahat olsun
Emin misin ya yorumlarda biri yazmis, chpli mersin buyuksehir belediyesi isten cikarildik kilicdaroglu soz vermistin fala yazmis birisi. Tabi biz mersinde yasamiyoruz o ayri
Yahu usulsüz kısa vadede işe girmiş insanları çıkarırlar..
Mesela senin eşini işe seçim yaklaştı oyunu bize ver diye aldılarsa sıkıntı
Ama uzun zamandır çalışıyorsa bişey olmaz
Hem bir iki şehirde üçkağıtçı insanlar var diye her yerde olacak hali yok...
İlla öyle bişey olursa hiç biryere imza atmasın eşin, hakkını arasın.
İşçi hakları çok kapsamlı yasalara dayanıyor.
Sen kafanı karıştırma bişey olmaaaz
Hem rızkı allah verir
İş kaybetmekten bu kadar korkmayın
Ben en son işimi kaybettikten sonra üç katı maaşa başka bir işe girdim
Esim tanidik vasitasiyla girdi bir yil oluyor
Tesekkur ederim yanitlarin icin ama insan korkuyor iste esim hicbir tecrubesi yok hicbir iste calisamaz beceremez.
Rica ederim
Hakkınızda hayorlısı olsun.
Hayat sürprizlerle dolu heran her şey olabilir ama benim fikrim bişey olmayacağı yönünde..
Tesekkur ederim umarim oyle olur
Rica ederim
her şey gönlünce olsun
Çıkarmazlar
Emin misin ya yorumlarda biri yazmis, chpli mersin buyuksehir belediyesi isten cikarildik kilicdaroglu soz vermistin fala yazmis birisi. Tabi biz mersinde yasamiyoruz o ayri
Rahat ol