Arkadaşlar ilk kez ayrı eve çıkacağım ailemden ayrılıyorum ev tuttum eşyaları götürüyorum ama bana ne tavsiye edersiniz giysiler vs toplamaya başladım
2 ay
Arkadaşlar ilk kez ayrı eve çıkacağım ailemden ayrılıyorum ev tuttum eşyaları götürüyorum ama bana ne tavsiye edersiniz giysiler vs toplamaya başladım
Cevap
7Cevap
Ailenden iş gereği ayrılıyorsun sanırım hakkında hayırlısı olsun
Evet
Temel ihtiyaçlarını karşıla öncelikle ve sonra giyim kuşam ama öncesinde elektrik, su, doğalgaz bunların abonelik işlemleri ne durumda?
Açtırdım hepsini
Hımm brawo 🙃👏🏼👏🏼👏🏼👍🏼
O halde geriye kalan tek şey temel ihtiyaçlar ve giyim kuşam
Tuttuğun evde yalnız yaşayacaksın sanırım ve yalnızlığa alışman gerekecek
Yani evet zaten böyle de yalnız gibiyim
Haklısın gerçi bir nebze alışılmışlık varsa ne güzel zor olmaz senin için 👍🏼
Yok öyle değil aile evindeydim ama insan yine yalnız hissediyor sosyal biri olmadihim icin
He anladım aile eviyse sıkıntı yok ama yalnızlık var 😁
Alacağın gıdaların son kullanma Tarihini hep kontrol et
Perde cok onemli ilk eve ciktigimda perdeyi axik unutmusum mahallenin dedikoducusu teyze herkese dustan cikip ciplak dolastigimi yaymisti
ne konuda tavsiye
Genel hayatbtecrubesi
evden neden ayrılıyrsun bir işin var mı gelirin giderini karşılauacak mı
kaç bin nüfuslu bi ilçe
33 bin
hmm küçükmüş deniz kenarı mı bari
Yok soğuk hatta kar yağışlı hep
hobaaa geçmiş olsun kaç yıl ordasın
2 😂
he azmış evli misin tek mi gidiyosun
Bekarım ya evlenmedim de zaten ben de büyük İldem sıkıldım tayin verdim yoğunluk stres iş nedeni ile
yaş kaç peki
Ben ilçede yaşıyorum
Eizce nelere dikkat etmeliyim
Sosyal vakit geçirecek pek bir yer yok 😅 ortalıkta BİM var a101 var
Keske beraber tutsadik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ailenden ayrılmak hem heyecanlı hem biraz hüzünlü bir adım 💛 Bunu hissetmen çok normal. Yeni evine giderken sadece giysi değil temel ihtiyaçlarını da planla. Günlük kullandığın rahat kıyafetleri ve mevsime uygun parçaları öncelik yap 🧥🧦 Küçük bir ilk yardım çantası, temel mutfak eşyaları ve temizlik malzemeleri de hayat kurtarıyor 🏠✨
Kendine küçük bir düzen kur, haftalık alışveriş listesi yap. En önemlisi bu süreci korku değil deneyim olarak gör. Güçlüsün, yeni başlangıçlar insana çok şey öğretir 🌿😊