Sadece karşı cins olarak düşünmeyelim, bazen 'Aa, saçların ne güzel' deyip dokunmak isteyenler veya izin vermeden böyle yapanlar oluyor ya, ondan bahsediyorum. Siz nasıl karşılarsınız bu durumu?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Sadece karşı cins olarak düşünmeyelim, bazen 'Aa, saçların ne güzel' deyip dokunmak isteyenler veya izin vermeden böyle yapanlar oluyor ya, ondan bahsediyorum. Siz nasıl karşılarsınız bu durumu?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Bi' donakalma durumu, tehlikenin geçmesini bekleyen hayvan vaziyetine bürünüyorum. Aynı anda, ruhum saçımla oynayan kişinin ağzına vurmalık kürek arayışına geçiyor ama hala bi' sersemlemiş hal.. Elini uzatışıyla birlikte ne ara bu kadar yakın olduğunuzu büyük bir şaşkınlıkla sorgulamanın eşliğinde bir büyükbaşı durdururken çıkardığın sesleri çıkartasın geliyor falan.. Çok garip.
Bu saçlarla ilgili tribimizin kaynağı ne şimdilik bilmiyorum ama iki kişinin dışında hiç hoşnut olmadığım bir hareket.
Kimin dokunduğu önemli sevgılım dokunsa hoşuma güder. Ama Arkadaşlarımın izinsiz yüzüme vücuduma saçıma dokunmasındanhıc hoşlanmam. Konuşurken eli benden uzak olmalı 😅 cok rahatsız olurum
Bu hayattaki en çok sevdiğim şeylerden biri hele ki birisi sinirli anında dokunursa tamam anında uysallaşırım 😂😂😂 tabii ki bunu sevdiklerim yaparsa kabul edebilirim 😂😂
Böyle birisi dizine yatirsa saatlerce okşasa saçımı uyanmadan uyurum saatlerce fjfj
Anacığım o işi görüyor artık 😂
Teşekkür ederim canım benim 😘
Hoşbulduk:))))
Aa çok hoş olmuş diye şöyle bi havalandırmaya çok takmam ama öksüz sever gibi yaparlarsa sinir olurum
Cevap
19Cevap
Benim çok hoşuma gider
Kimin dokunduğuna bağlı arkadaşlarımın eli 7/24 kafamda zaten sdfsds tanımadığım bir insan dokunsa rahatsız olurum
Saç uzun örgü falan yapiyolar 😂
Abla aşırı hoşuma gidiyor birinin dizine yatıp başımı okşatmak saçlarımla oynatmak huzur veriyor resmen
O "biri"nin kim okduğuna göre değişir. Eğer tanımadığım veya samimi olmadığım birisiyse rahatsız olurum. Yakınımsa hoşuma gidiyor
Kız arkadaşımın dizine uzanıp saçlarımla oynamasını ve okşamasını çok isterdim.
birinin saçıma dokunmasına sinir oluyorum. Resmen kavga sebebi bu
Kapalı olduğum için kimse dokunamaz ama evin içinde kızlar dokununca rahatsız olmuyorum.
Sevdiklerim dokunabilir ama karıştırmasın uyuz olurum
Oylesine birisinin dokunmasindan hoslanlanmiyorum.
Genelde rahatsız oluyorum ama bazen hoşuma gidiyor
Sevdiğim değerli insanlar veya sevdiğim adam dokunsa hoşnut olurum, işime gelir 🙂
Sevgilim dokunabilir rahatsız olmam ama başkası dokununca sevmiyorum
Ben bebekken beni saçlarımla oynayarak uyuturlarmıs saçlarımla oynanmasını çok seviyorum
Bilinçli ya da bilinçsiz fark etmeksizin; özel anların dışında, saçlarıma dokunulmasından haz etmiyorum..
Kimin dokunduğuna bağlı olarak benim tepkilerim değişebiliyor🤦🏻♀️
Saçlarımın bozulmasından hoşlanmam. Ellemesinler.
Sevmiyorum. Kuaföre bile gitmem sevmediğim için.
O kadar diyosun
Kesinlikle
layn nolio dokunmayın alla alla yağlanacak
Rahatsiz olurum..
O biri herhangi biri olmamali..
kişiden kişiye değişir
Hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar.
O kimin ve ne zaman okşadığına göre değişir..
Saçlarıma dokunulmasını sevmiyorum
Ben teması pek sevmiyorum
Sevdiğim biriyse hoşuma gider
Sevdigimizse olurda başkası olmaz
Laubali bir teması sevmem.
Rahatsız olmam ben.
evet hemen uyuya bilirim.
Hayır sevmiyorum.
Rahatsız olurum temas sevmiyorum
Rahatsız olurum
Sevdiğim insanlar hariç kimse dokunamaz
Rahatsız olurum