Aile & Toplum Evde kocama kızınca KS de erkeklerle flörtleşiyom bu kötü bişey mi? AlfamsıTuçiş Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yorumlarda mıncık mıncık falan filan 😏 Güncellemeler+1 yıl Sazan avına hoş geldiniz 😂 Evde kocama kızınca KS de erkeklerle flörtleşiyom bu kötü bişey mi? Cevapla Fal Soruları Flört Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. yazarın sorusuna hücum edenler KS erkekleri anlık 😂😂 0 4 Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl Gerçek sanmalari yok mu bide 😂 Yorumla zirkonn +1 yıl ekmek umut fakirdir yok pardonumut ekmeğin fakiri buda olmadıfakir ekmek umuttur buda değildiumut fakirin ekmeğidir 😂😂 heh buydu 😂😂 Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl Takip atan atana 😂 Yorumla zirkonn +1 yıl zehri aldılar durmazlar gayri 😂😂 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Dün mucittin bu gün fritöz icat ediyorsun üzdün 🥺 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Bende öyle diyelim burada çok var basende konuşuyorum 0 0 Yorumla
kkartalgibii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yoo normal bi durum istersen banada y@z@bilirsin 0 4 Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl Kontenjan dolu Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl Bana yürüyevek adama takip atmam ben Yorumla kkartalgibii +1 yıl Yoo yürümek değil ki bu sohbet muhabbet yürümek derken çıktı çok kötü bi tabir @alfamsitucis Yorumla kkartalgibii +1 yıl Bi adım at bari @alfamsitucis Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kaşarlık başka meziyet tabi 0 3 Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl Sen onu kaşar arkadaşlarına söyle 😏 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Benim arkadaşlarım eşlerine kızınca kendini basite indirgemiyorlar Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl 😂 Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Anlat bakalım hadi yaz hikayeni 0 2 Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl Yazdım bu kadar yiter keyfim yok zati Yorumla nevflll +1 yıl Niye kızdın gocana Yorumla
eagle0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Bunu bir çok insan yapıyor 0 4 Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl Göruyon sende yani Yorumla eagle0707 +1 yıl Görmek bir yana konuşuyorum yazışıyorum Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl Vay nokta nokta seni Yorumla eagle0707 +1 yıl Vay virgül virgül seni Yorumla
benzek1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. Başladı yine hikayeler 0 3 Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl Bı de benim hikayemi dinleyin 😏 Yorumla benzek1 +1 yıl Yok teyzem sağol başkalarının hikayesini dinleye dinleye atanamamış psikiyatri gibi oldum Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl 😂 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl çok doğal bir şey sinirin geçiyor dimi? 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. hayır ama yatağa tasirsan olayı aldatmadir direk 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tarantula hanim hayiiir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Flörtleş kız kim tutar seni takıl şöyle :D 0 1 Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl 😏 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. ahahah iyi yoldasın evlat :D 0 0 Yorumla
Ayhanxxx31 Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Hadi laaa oradan 0 1 Yorumla AlfamsıTuçiş +1 yıl Soruyu başka türlü açsam kaldıracaklar ters psikoloji yapuom başgan 😂 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olur öyle arada 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
yazarın sorusuna hücum edenler KS erkekleri anlık 😂😂
Gerçek sanmalari yok mu bide 😂
ekmek umut fakirdir yok pardon
umut ekmeğin fakiri buda olmadı
fakir ekmek umuttur buda değildi
umut fakirin ekmeğidir 😂😂 heh buydu 😂😂
Takip atan atana 😂
zehri aldılar durmazlar gayri 😂😂
Dün mucittin bu gün fritöz icat ediyorsun üzdün 🥺
Bende öyle diyelim burada çok var basende konuşuyorum
Yoo normal bi durum istersen banada y@z@bilirsin
Kontenjan dolu
Bana yürüyevek adama takip atmam ben
Yoo yürümek değil ki bu sohbet muhabbet yürümek derken çıktı çok kötü bi tabir @alfamsitucis
Bi adım at bari @alfamsitucis
yo gayet iyi birşe devamke
Kaşarlık başka meziyet tabi
Sen onu kaşar arkadaşlarına söyle 😏
Benim arkadaşlarım eşlerine kızınca kendini basite indirgemiyorlar
😂
Anlat bakalım hadi yaz hikayeni
Yazdım bu kadar yiter keyfim yok zati
Niye kızdın gocana
Bunu bir çok insan yapıyor
Göruyon sende yani
Görmek bir yana konuşuyorum yazışıyorum
Vay nokta nokta seni
Vay virgül virgül seni
Başladı yine hikayeler
Bı de benim hikayemi dinleyin 😏
Yok teyzem sağol başkalarının hikayesini dinleye dinleye atanamamış psikiyatri gibi oldum
😂
Bu o Tuçişmi? O Tuçişse ona olur 🤣😂
çok doğal bir şey sinirin geçiyor dimi?
hayır ama yatağa tasirsan olayı aldatmadir direk
Tarantula hanim hayiiir
Flörtleş kız kim tutar seni takıl şöyle :D
😏
ahahah iyi yoldasın evlat :D
Hadi laaa oradan
Soruyu başka türlü açsam kaldıracaklar ters psikoloji yapuom başgan 😂
Senin kararin
Kars kaşarı bile daha kalitelidir