Geçmişte bu kadar yaygın değillerdi şimdi her sokakta görüyoruz sokaklara cikip yürüyüş yapiyporqolar karışan yok kimse fobiklik yapmıyor bunlar niye bu kadar hakkımız yeniliyor diyip duruyor lgbtli olup polis olanda var lgbtli olup öğretmen olanda var lgbtli olan hakimde var savcıda var askerde var zaten heryerde eşit bir şekilde çalışıyorlar günümüzde ama onlar taşkınlık peşinde özgür değiliz yok bizi dövdüler yok bizi öldürdüler yok bize vurdular dışlanmış gibi davranıyorlar provakasyon yapıyorlar banane milletin çocuğu lgbtliymis beni ilgilendirmez benim karıma kizima yaklasmasin yeter benim kızım aşık olmasın onlardan birine yeter ben karışmam ama ahlaksizlasiyorlar sokakta lgbtliler öpüşüyor onada bir şey demiyoruz işyerinde adam gibi calisiyorlarsa özel hayatlarwinda kimle napiyorsa yapsın hangi cinsiyetle naptigini nerden bilecem işveren olarak ama işyerlerinde düzgün calisiyorlarsa huzuru bozsalar bile çalışmaya devam etmeliler yani lgbtliler show pesindeler sürekli acindiriyorlar kendilerini AKP'yi hiç sevmiyor lgbtliler akparti bence onları seviyor adamada iftira atıyorlar adam sizin lgbt olmanıza kizmiyor adam bunun ahlaki olarak dinen günah olduğunu söylüyor uyarsın uymassin allahla senin aranda allah affetsin ne düşünüyorsunuz lgbt hakkinda
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Her zaman linç yiyip ülkeden kovmaya calisiolar nasl ozgurler. Ülkeden kovan linç edenlerin hepsi sözde hoşgörü dini olan müslümanlar.
O kadar ozgurlerki ben lgbtyim diyebiliyorlar o kadar ozgurlerki kadın kadına seks yapabiliyorlar o kadar ozgurlerki ailelerine bile söylemeye başladılar kimse onlara karışmıyor benim kızımı başka bir kız * buna izin vermem onlar başkalarınida yanlarına cekiyorlar
Özgür olduklari icn yorumdaki seylelri yaşıyorlar dmi 😄
Kızlar genelde bacım oldukları için lgbtyi destekliyor nerde bir kız görsem lgbtlilerin kardeşim inmiyorlar bacım seviyor kafin cinsiyeti kadınlar kadınların takma kardeşim gezmeye çok meraklısıniz sik olsun yeter size parmak atsa kızin teki kıza parmak atsa bosalirsiniz kızlar bu kadar bacım bence çoğu bacım meseleginiz o yapacak şey yok
Kendi hemcinslerini gormezden gelip kadınları öne sürmen mükemmel karakterinin kanıtı oldu tebrikler
Maalesef lgbtnin altından kalkmayan sizsiniz ami. nizi duvara sürtseniz orgazm oluyorsunuz erkeğe ihtiyacınız yok sanıyorsunuz cinsel anlamda ama belki cinsel anlamda bize ihtiyacınız yok ama zeka olarak bizden daha geridesiniz kızlar olarak
Rüzgar esse seyiniz kalkio elektrik diregnden tut eşeğe ördeğe 2 yasndaki cocuga kadr tecavüz edip gelmiş burada bana mı laf söylüyorsun ger@zekali m@l
Elektrik direğine tecavüz etmedim erkekleri düşman olarak görmüşsünuz kızlar bütün erkekler sapik değil bazıları sapik çoğunluk sapik diye herkes sapik olamaz
Kadınlar lgbtyi çok seviyorsunuz ama lgbtliler nefes nefese başkasını *. lar sende burada ağla lgbt ahlaksız bir topluluk tek dertleri seks yapmak cinsellik demek lgbt demek artı on sekiz kadın kadını * bu devirde f
Amın yanıyor galiba lgbt sevsin diye uğraşıyorsun ama lgbtliler başkasını * kan ter içindeler sürekli kadinlsrla sevişiyorlar lgbtliler o yüzden lgbt birine aşık olurssn dikkst et * * bırakır seni
LGBT seviyorum diye bişey mi soyledm zeka yasn kaç ona göre cvp vericm gtunden ayet uyduranlar gbi soylemedgm seyelri iddia edion slak
Akpyi biraz düşünme özelliği olan kimse sevmiyor zaten ülkenin içine ettiler
AKP'yi lgbtliler sevmiyor ama AKP lgbtye hiç bir şey demiyor sadece milletin kızını karisinida yanınıza çekmeyin diyor
Muslumanlarla lgbtlerin drami bitmiyo mk
Müslümanların diyorsun sen müslüman degilmisin gavurmusun sen lgbt kesinlikle özgür özgür değilim diye feryat ediyorlar kendilerini yirtiyorlar kimse onlara zarar vermiyor ama sürekli şiddet goruyorlar gibi davranıyorlar kimse küfür etmiyor lgbtye küfür ediyorlar bize diyorlar lgbt çok fazla duygusal davranıyor
Ikiisni de sevmiorm
Özgürler.
Lgbt fazla özgür bence çokda destekçisi var
Bize ne.