Lgbt bireyleri özgür değiliz diyorlar bence fazla özgürler?

Geçmişte bu kadar yaygın değillerdi şimdi her sokakta görüyoruz sokaklara cikip yürüyüş yapiyporqolar karışan yok kimse fobiklik yapmıyor bunlar niye bu kadar hakkımız yeniliyor diyip duruyor lgbtli olup polis olanda var lgbtli olup öğretmen olanda var lgbtli olan hakimde var savcıda var askerde var zaten heryerde eşit bir şekilde çalışıyorlar günümüzde ama onlar taşkınlık peşinde özgür değiliz yok bizi dövdüler yok bizi öldürdüler yok bize vurdular dışlanmış gibi davranıyorlar provakasyon yapıyorlar banane milletin çocuğu lgbtliymis beni ilgilendirmez benim karıma kizima yaklasmasin yeter benim kızım aşık olmasın onlardan birine yeter ben karışmam ama ahlaksizlasiyorlar sokakta lgbtliler öpüşüyor onada bir şey demiyoruz işyerinde adam gibi calisiyorlarsa özel hayatlarwinda kimle napiyorsa yapsın hangi cinsiyetle naptigini nerden bilecem işveren olarak ama işyerlerinde düzgün calisiyorlarsa huzuru bozsalar bile çalışmaya devam etmeliler yani lgbtliler show pesindeler sürekli acindiriyorlar kendilerini AKP'yi hiç sevmiyor lgbtliler akparti bence onları seviyor adamada iftira atıyorlar adam sizin lgbt olmanıza kizmiyor adam bunun ahlaki olarak dinen günah olduğunu söylüyor uyarsın uymassin allahla senin aranda allah affetsin ne düşünüyorsunuz lgbt hakkinda
Lgbt bireyleri özgür değiliz diyorlar bence fazla özgürler?