Boşanır boşanmaz pavyon pavyon gezmek önüne gelene yürümek nasıl bir psikoloji? Erkek olmadığım için anlayamıyorum. Seviyorum diyordu. Ben de acı çekiyorum diyordu. Ben anlatamadım derdimi o da anlamadı. İhanete uğradığını sanan bir zavallı mı şimdi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamıyor olman normal ama bu yaptıklarının bir mantığı olmadığı gerçeğini değiştirmiyor yaptıklarının doğru olduğunu ve yanlış olduğunu söylemiyorum büyük ihtimalle doğru olmadığı konusunda bütün toplum henüz fikirdir fakat bir mantığı var Özellikle orada bir değer arıyor yani parasıyla kendini değerli hissediyor gidiyor oraya para veriyor etrafındakiler ona önemli bir insanmış gibi muamele ediyorlar O da buradan kendisine bir değer alıyor değerli olduğunu hissediyor değerli olduğunu hissetme duygusunu satın alıyor Tabii bu gelip geçici ve zamanla hastalık haline dönüşebiliyor Ama buradaki en temel noktalardan bir tanesi Oradaki insanların kendisini anladığını zannediyor olması içinde bulunduğu karmaşık ve zor durumdan bir kaçış şekli bunun başka yolları da var ama o parasıyla meyhanede bu yapmayı seçmiş daha farklı ve daha makul toplumun kabul edebileceği yöntemlerde kullanmayı tercih edebilirdi burada onun kendi seçeneği
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPavyona gitmesi sevmediği anlamına başkalarıyla aldatıyor anlamına gelmez. Adam belki de içerek kafa dağıtıyor. Herkesin kişiliği farklıdır mesela ben ayrılınca bazıları evde kalır ben motosikletle geziyordum, dışarı çıkıp yürüyordum, sosyal ortamlara giriyordum nedeni ise odada durmak beni basıyordu, sıkıntı geliyordu kendimi rahatlatmaya düşünmemeye çalışıyordum. Belki de adam bu şekilde kendini rahatlatıyor üzüntüsünü yaşıyordur bilemezsin
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım muhtelemen o ergenliğinde istediği cinsel hayatı yaşayamadığı için içinde kalmış ve duygularını hormonları ile karıştırmış. Burada da harcanan siz olmuşsunuz maalesef ama böyle birisinin hayatınızdan gitmesi ve gerçek yüzünü göstermesi daha iyi. Sonuçta ne yaşamış ya da yaşamamış olursa olsun her şey bir seçimdir O yüzden mantıklı bir gerekçesi veya sebebi olamaz bu saçmalığın. Umarım en kısa sürede hayatınızdan çıkar ve siz de daha iyi insanlara denk gelirsiniz.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların yaptıkları ve dedikleri bazen uyuşmayabilir. Zaten madem boşandınız, artık onun ne yaptığına karışmamalısın. Kafa yormak sana kalmış tabi ama tavsiye etmem. O da yaşadıklarıyla böyle baş ediyordur, kendini başkalarıyla avutanlardandır belki. Boşanmadan bir hafta sonra biriyle evlenmiş değil ya. Yollarınızı ayırdığınıza göre daha fazla üstüne düşünme derim. Bırak peşini artık.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
87Cevap
Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. iğrenç bir sey. pisliğin teki sadece öyle yapar. öyle erkeklerden kurtulan kadınlar çok şanslı. değer veren kişiler bulun. bu tür pislikler ne değer bilir ne başka bir şey sadcee manipüle bilirler. sende varsa öyle bir durum iyi ki ayrilmissiniz. öyle birisi zaten seni evliyken de ömür boyu aldatirdi. kendine yeni bir sayfa aç değer veren birisi bulursun sen istedikçe. böyle pis tiplerle beraber olmak kendine saygisizlik olurdu. bence sevin kurtulduğun icin yepyeni temiz bir başlangıç fırsatı bu. gerçek yüzünü de gormussun zaten. pavyona giden sen evliyken de gider merak etme. iğrenç pisliklerin tekiler sadece. boş ver hepsini yeniden başla hayatına. her şey senin elinde istersen iyi birisi de bulursun mutlu olursun. hatta parti yap pisligin tekinden kurtuldugun için. düşünsene ya ömür boyu gizliden aldatsaydi? yedirebilir miydin kendine. çok şanslısın gerçek yuzunu gördüğün için. şimdi yapman gereken tek şey yeni güzel bir başlangıç. üzülme sevinmen gerek :)
13 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin en namuslusu bile evliyken aldatiyor. Yani atladiginiz nokta bu. Aldatmayan erkek yoktur. Üzmek istemem ama maalesef hayyata asla bir erkeğe güvenmeyin. Erkekler bu konuda namus kavramıni ogrenememislerdir ama dillerinde en namuslusu kendileridir. Yapmanız gereken ve erkeklerin en sevmediği şey birey olabilmenizdir. Bundan asla hoslanmiyorlar çünkü özellikle ata erkil ulkelerdeki erkekler kadınların daima bir erkeğin yaptıklarına mecbur kalması gereken konumda olmalıdır. Buyuzden ancak kendiniz kendinize değer verin. Mls erkekler ancak cinsel açıdan düşüklük yaşayıp artık yapmadığı bokluk kalmayıncaya kadar tek durmuyavaktir. Bu bur genelleme gelebilir ama öyle zatan
- +1 yıl
yooo benim atladığım nokta yok beni tanımıyorsunuz ki öyle demissiniz. ben hiçbir erkeğe asla guvenmem merak etmeyin o tür saçma şeylere kapilmiyorum. erkekleri fazlasıyla iyi tanıyorum. aldatmayan erkek evet yok bence de. varsa bilmiyorum olsa olsa çok azdır ama çoğuna güven olmaz. erkekler aptal ve saf olmayan kadınlardan hoşlanmaz. kullanıp aldatabilecek kişileri seçerler. beyinleri yok beyinleri sadece o pis uzuvlarında çalışıyor. bunu reddetmedim ben zaten dediğiniz doğru çoğu kadın atlar bunları ama ben atlamıyorum. bu arkadaş içinde eğer güvenilir birisi cok zor ama emin olursa bir şekilde o zaman beraber olsun anlamında dedim. ama kendim hiçbir erkege guvenmem guven olmaz çünkü. cidden duygulara falan sahip degiller işleri güçleri cinsellik. sadece oraya basıyor tüm kafaları. sonra yapimiz bu diyip bahane ediyorlar. kadınlar yapı gereği cinsellikte daha sınırsızdır. ama böyle aptalca ve karaktersizce davranmıyor çoğu kadın. kendi aptallik ve karaktersizliklerini hormona bagliyolar. kadınların hormon olarak cinsellikte daha ileri seviye olduklarını bile fark edemeyecek kadar aptallar. tuhaf bı tür. iyisi var mi inan bilmiyorum. yardım sever olani tabi vardır da eş açısından sadık olan var mı hiç bilmiyorum bence yok olsa da %0,1 falan belki. güven olmaz. dediğiniz gibi kendimize değer versek başka hiçbir şeye ihtiyacımız kalmaz. kadınları erkeklere muhtaç sanıyorlar ama biraz bile değiliz.
- +1 yıl
zaten evlilik falan da düşünmüyorum saçma bir şey. özellikle ne olduğunu bilemeyeceğimiz bir erkekle apayri saçma. kendini sevip mutlu, dolu dolu yaşayıp ölmek varken kim ugrascak iğrenç takintilarla? aa acaba hiç aldatti mi beni diye düşünmekten ömür çürür. hiç değmez. zaten çoğunun ne olduğu belli. karaktersiz herifler hepsi eş konusunda biraz bile sadık değiller. iyisi olsa bile istemiyorum artık. kişi kendini sevince, değer verince bir erkek istemiyor gerek kalmıyor. yani belki vardır iyisi bilemem ama hiç sanmiyorum daha çok. olsa olsa da zaten çok cok az bir kısım geneli zaten karaktersiz. o az kisimi bulana kadar da ömür çürür zaten. asla bilemeyiz sadık birisi olup olmadığını. ki %99 olmayacaktir. kendimizi sevelim başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok.
İşte kafasını dağıtıyor. Pek de anlam yükleme erkekler ilk zamanlar açılır, gezer tozar. Olayı o an farkına varamıyorlar ama zaman geçtikten sonra kadın kendine gelip kendi yeni hayatıma adapte olduğunda erkek yavaş yavaş pişman olma aşamasına geçiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım geç kalmaz ben hala seviyorum bekliyorum. Ne kadar dün sevmediğini söylese de bir önceki gece seni çok seviyorum dedi
Soran+1 yılEngelledim çünkü bir ay oldu ve ben çok üsteledim. Daha çok hata yaptım. Kaybetmenin acısı tamamen kaybetmenin korkusuyla. Artık bıraktım. Duama. Duamı Rabbime ☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa pavyon nedir bilmeyenler böyle konusuyor ama pavyondaki kadınlar senden benden daha iyi korur kendini. Boşuna dert edinme. Orada o adama ekmek çıkmaz. Aksine kendisi av konumunda. Çünkü oradaki kadınlar yiyici. Yer içer ve sonra bay bay der. Ha bazen yalan sıkarlar çıkışta görüselim vs. Zavallılar buna inanırlar... Pavyondan kadın çıkarmak imkansızdır. Yazık parasını yiyorlar su an.. Bunlari nereden biliyorsun diye soracak olursanız da bi tanıdığım pavyon şefi.
11 Yorumla- +1 yıl
Sana sa teklif etti mi şef?
Gizli Üye(18-24)+1 yılKafa dağıtabilir belki acısını böyle çıkarıyordur.
Bir bira ya da şarap kadehinden bir kadın ve erkeğin paylaşması kur hareketi midir?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu soruya da bakar mısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ayrıldığım erkek arkadaşım yapmıştı bana , orada çalışan bi kız beni aradı.. alabilir misiniz bence burdan onu durumu çok kötü diye.. Sagolsun bi arkadaşımız çıkarmıştı kendisini içerden çagirdim da ricayla.. oldukça dağıtmıştı ve daha çok kızmıştım sonra.. Ve gitmiştim evine teslim ettikten sonra. Ailesi de tepki göstermişti durumuna.. Çünkü dedesinden babasına annesine ninesine kadar herkes benim gibi gergin ve üzgündü
03 Yorumla- +1 yıl
Şimdi evli misin?
Cevap sahibi+1 yılHayır evlenmedim, onu terkettim çünkü bunu tekrarlamaya devam etmeye başladı bu defa
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Bende boşandım ama hemen öyle ortamlara gitmedim. gelip geçici şeyler. ne başkasına yürüdüm ne başkasını yara bandı olarak gördüm. sabrediyorum bakacaaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen başka açıdan bir soru sormak istiyorum: Boşandıktan sonra, çiftlerin geride kalan hayatında ne yaptıkları, diğer tarafı neden ilgilendirir?
Ayrıca boşanmış bir erkek, pavyona gitti diye neden suç olabiliyor? Evliyken mi gitseydi?
00 Yorumla Bilemiyorum benim de anlayacağım bişey değil. Kültür gelenek inanç çevre etkili olabilir.
Benim diğer anlamadığım sanırım sen istemişsin boşanmayı, şimdi ne yaptığı neden umrunda ki03 Yorumla
Soran+1 yılO istedi
Soran+1 yılBen de 5 aylık evliydim
+1 yılHer zaman söylerim erkek dediğin or*sb*dur... Or*sbusuna çok denk gelirsin de bir efendi karşına çıkınca onunda Or*sbu olup olmadığından şüphe duyar hiç içini rahatlatamazsın...
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten erkeğin ospusu da ayrı dert ya
Bence ya çok kırılmıştır sana ve seni unutmaya çalışıyordur veya seninle yaşayamadıklarını başka kadınlarla yaşamaya çalışıyordur.
Ama sonunda bir gerçek vardır oda bu ayrılık ona baya koyduğu!10 Yorumla
+1 yılYalan söyleme gezmedim.
20 Yorumla
+1 yılBoşanmış, bitirmiş adam.
Ne yaptığı artık sadece kendisini bağlar. Pavyonla kafayı bozdu millet. Sosyal platformların hepsi pavyondan daha beter günümüzde.
00 Yorumla
+1 yılKafasını dağıtmaya çalışıyor belli ki içinde cozememis bazı erkekler öyle bı tarz ortamların iyi geleceğini düşünüyor ama bence yanlış bir hareket boşanmanın da bir adabı var sanki evlilikten bıkmış gibi atmış kendini içinde de olabilir kişinin karakter meselesi , bence böyle yapması sizin için daha iyi gerçek kişiliğini görmüş oldunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
+1 yılBoşanmış sanane ne yaptığından erkek adam boşandığı kadının topuguna bakmaz zaten önce sorgulayacaktın bunu
17 Yorumla
Soran+1 yılOndan hala benim aldığım eşyaları kullanıyor. Ondan hala beni engellemek yerine orada öyle duruyor.
- +1 yıl
Napsin eşyaya para mi versin bı daha. Engelleme olayı da çocukca bence
Soran+1 yılBu kadar sevmemiş olmak? Acı çektiğini söylüyor o niye
- +1 yıl
Bir evlilik sonlanıyor alışkanlıklar yerini başkalarıyla alıyor. Acımaz mi can elbet acır ama buna alışmıştır
Soran+1 yılO zaman onu canı gönülden tebrik ediyorum. Çünkü ben anlatamıyorum. Ve hala tüm bu yaptıklarını affedecek kadar çok seviyorum
- +1 yıl
Bende boşanma asamasindayim 1 senedir 6. Ayda eşimin akrabası yanıma ara bulmak için geldi kabul etmedim boşanma davasını da açan onlardı oysa benim için bitti mi tam biter kafaya koydum bosanacagim artık
Soran+1 yılBen istemedim yalvardım. Ve ortada mesaj dışında hiç bir şey yok. Tehdit edildiğimi kanıtlayamadım. Tek kuruş almadan bir talepte bulunmadan kabul ettim her şeyi. Dava bitti benimle çok güzel zaman geçirdi. Sonra bu moda geçti
+1 yılBu olay şeye benziyor. Şu aldatılan kadınların. Neler kaçırdığına bak dercesine yaptığı davranışlara. Buda bir çeşit tepki
02 Yorumla
Soran+1 yılKaçırdığım buysa iyi ki kaçırmışım dedirten cinsten bu
- +1 yıl
Olay daha başka. Kadınlar öyle tepki gösterir. Burdada erkek giden gitsin ben hayatıma bakıyorum mutluyum imajı çizmeye çalışıyordur
+1 yılPavyon mu kaldı ya, 1980'de miyiz. Gitmedim gitmem de
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Senden kurtuldum diye gününü gün ediyor 🤣🤣
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla ben de boşandım ama gezmedim, herkesin kendi karaktersizliği başka bir şey demek düşmez.
10 YorumlaPavyondan hoşlanan birisi henüz evrimini tamamlamamıştır.
20 Yorumlaİhanet mi etin ona psikolojisi bozulmuştur kafa dağıtıyordur kendine nasıl gelecek diye başka şeylere meşgul oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence karısı boşandığına pişman olup bu soruyu sormuş
Bizi ilgilendirmez kendi hayatı insanlar istediğini yapmakta özgür bunları yapmayan birini seçmek sizin elinizde ve 7sinde neyse 70 indede odur
00 Yorumla
+1 yılKişilik ve karakter sorunu cinsiyet sorunu değil bence bu boşanınca yataktan yatağa gezen kadın ile pavyon pavyon gezen adam aynı fabrikanın malı.
00 YorumlaBoşandıysan ne yaptığını boş vermelisin. Bir süre farklı kadınlara yakın olup geçici mutluluk arar, bir yerde resetler ve hayatına devam eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşandıktan sonra pavyonlarda gezip herkesle yürüyerek acı çektiğini söylüyorsa, belki de psikolojisi biraz karışmıştır. İhanete uğramış hissetmesi ise tam bir dramatik sahne. Ama bir yandan da belki de sadece yeni özgürlüğünün tadını çıkarıyordur.
00 YorumlaŞahsen bende erkeğim ama bir kere olsun o pis ortama girme meraklısı olmadım amaç belli zaten adamı skr dışarı atarlar
00 Yorumla
+1 yılBoş beleş işe yaramaz biri olarak görürüm öyle birini
10 Yorumla
+1 yılKadın ilgisi satın almak beta işi bir hareket.
Eğlenmek için gezilir tabiki ama fazlası fazla ☺️10 Yorumla
+1 yılistediğini yapar boşanmış sonuçta özgürlüğünü kutluyordur
10 Yorumla
+1 yılYok sevmemiş vs saçmalık.
Her insan acısını farklı şekilde çıkarır o da bu şekilde atıyordur10 YorumlaClup ondan sonra pavyoncu erkek benden uzak dursun. Bunların yuva kurma potansiyelleri sıfır
10 Yorumla
+1 yılbekar adam istediğini yapar kimseyi bağlamaz
10 Yorumla
+1 yılPavyona giden erkeğe ben erkek demem. Abazaca ve zavallıca bir durum bu
10 Yorumla
+1 yılbir erkeğin kalitesini belli etme yolu... acınası tabii ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTuhaf senden ayrılmak isteyen ayrılınca da pavyona giden bir insan için öyle birisi değildi sanki ya falan diyorsun neden durduk yere ayrılmak istesin. Sevdiğin insandan neden ayrılmak isteyesin ki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Pavyon mu kaldı aq ya, club’a gidiyor oradaki çıtırlarla takılıyor işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy pavyon ne ya? İyi ki ayrılmışsın kız, buna mı üzülüyorsun?
27 Yorumla
Soran+1 yılÜzülüyorum tabi çok seviyorum ☹️
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrıldın o zaman 🙄
Soran+1 yılO ayrılmak istedi
Cevap sahibi+1 yılSende tamam mı dedin
Soran+1 yılYalvardım başta ama beni asla dinlemedi
Cevap sahibi+1 yılGörmezden gelmen gerek artık takip etme bence kendi kendini yersin
Soran+1 yılYemiyorum tam manasıyla ama soğumuyorum da
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİhanet mi ne yaptinki. Adam koynuna almadigi kari birakmamis. Sen ne yaptin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Herkes kendisine yakışanı yapar, kendi fıtratını yaşar.
00 YorumlaKötü yola düşmüş. Semerinden boşanmış eşek misali.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Acı çekiyor olmalı belli etmemek için yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBence kafa dağıtarak acısını hafifletmeye çalışıyordur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler biraz yılışık ve yaratılış gereği maldirlar istisnaları da vardır ama çok azdır.
04 Yorumla- +1 yıl
isabetli bir tespit değil
- +1 yıl
Piyasada gezen eskortların sayısını bilsen eminim kadınlıgından utanırındın. Anlayamadığınız konu ahlak ise, bu işin kadını erkeği yok. karakter ise herkese nasip olmadığı için bu durumdayız. simdi mal olan sen acaba yaradılış gereğimi böyle bir cevap yazdın acaba ))
- +1 yıl
Çekilebilirsin.
+1 yılAslında adam dağıtmış kendini böyle toparlamaya çalışıyor ilgi arıyor
00 Yorumla
+1 yılNe yaparsa yapsın. Kendi düşüklüğünü gösterir bu. Kurtuldugum icin mutlu olurum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıladamlığının zekanı versin kral ya.
Adam gibi adam00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBi şekilde ayrılıkla böyle baş ediliyor diye düşünüyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vallahi erkek olduğum halde bu yaşıma kadar hiç pavyona gitmedim o yüzden nasıl bir duygu bilmiyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanıp ortalık malı olmaya karar verdiğini düşünürüm
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Hayatın bu tarz şeylere yas tutmak için ne kadar kısa olduğunu anlıyor çünkü insan bir yaştan sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPavyon? Bir insanın basitliğinin en üst hali. Mide bulandırıcı. Düşünme bile önüne bak.
310 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuşma yine de
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp neyine büyük konuşmayayım? Bu pavyon dedikleri şey hiç normal değil. Şu an popüler oldu diye bunu söylemiyorum bu Ankara'da ya da iç anadoluda normal olabilir ama bu ülkenin yarıdan fazlası bunu hiç normal karşılamıyor. Ben pavyon diye bir yerin olduğunu yıllar önce pavyonda çalışan bir kız öldürüldüğünde duymuştum. Gerçekten mide bulandırıcı bir ortam. Bir insanın evinin rızkını, tarlasını bağını satıp eline geçen üç kuruşu oraya harcaması ne kadar anormalse o kızların onca erkek içinde arizona kertenkelesi gibi dans etmesi de o kadar anormal. Ben karadenizliyim sırf bu pavyon olayını normal görmelerinden dolayı bir iç anadolulu ile asla bir yuva kurmam. Gittiği ortaya çıkarsa onu havaya uçururlar zaten.
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp alakası nedir anlayamadım?
- +1 yıl
Paylaşmana engel yoksa yine de söyler misin 🙂
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp özel bir kurumda memurum
- +1 yıl
Ulaşma şansın var mı?
- +1 yıl
?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp burada sohbetlere açık değilim gelip kafamı dağıtıp çıkıyorum hepsi bu
- +1 yıl
Of
Gizli Üye(36-45)+1 yılParayla mutluluk satın almaya çalışıyor...
Adam istediğini yapsın bırak
Bari boşamdıktan sonrasına karışmayın gözünüzü seveyim10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğlendigini düşünürüm parası bitince görür... nin bullugunu
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılBunların kadın versiyonu da var yalnız barda kulüpte sürten. Cinsiyete yönelik değil karaktere yönelik
00 Yorumla
+1 yılNasıl ki kızlar daha ayrılmadan bile başka partnerlere gitmenin yolunu yapıyor, biz erkekler de ayrıldıktan sonra duygu ilişkisini bir süre kesip zevke bakıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam bosanmis mk nasil bir yasam sekline girecekti.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPavyona giden payvondan karı alsın bizlik bi durum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBekarken yapamadığı içinde ukte kalmış şeyleri şimdi yaşıyor olabilir fırsat bu fırsat
00 Yorumla
+1 yılBir sure ben ozgurum ayaklari sonrasi pişmanlik hicbir sey aile gibi olmaz
31 Yorumla
+1 yılyani ondan ziyade sen neden hala onun hayatıyla bukadar ilgilisin?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey düşünmüyorum. öyle erkeklere yüz vermesin kimse evlenmesin.
00 Yorumla - Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boşanan erkeğin pavyondan pavyona gezmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler