Erkek arkadaşım ayrıldıktan sonra 3 ay sonra evlendi. Durumu eşine söylemek istiyorum ne yapmalıyom
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Size geçmiş olsun. Karşınızdaki hanımın yani eşinin suçu yok. Onu üzmüş olacaksınız. Bunun dışında şerefsizce davranmış biri çok rahat iftirada atar. Adınızıda çıkartır. Hatta ailenize kadar sıçratabilir. Olaya bir de şöyle bakın; böyle bir şerefsizden kurtulmuşsunuz. Ya evlenseydiniz, ya sizi nikah masasında bıraksaydı veya çocukla ortada bıraksaydı. Böyle karakter yoksunlarından her şey beklenir. Sadaka verin kurtulduğunuz için. Bu yazıları altdaki yorumlarınıza dayanarak yazdım. Emin olun ahınız çıkar.
Bunun dışında zaten ayrılmışsınız. Ayrıldıktan sonra isterse bin nikah kıysın. Bu sizi o dakikadan sonra ilgilendirmez. Olayları düşünüp hayatı kendinize ve başkasına zehir ederek yaşamayın. Gençsiniz! Allah'ın izniyle önünüzde güzel, uzun ömür var. Bunu heba etmeyin. Olaylardan almanız gereken dersi alın ve yolunuza bakın.
Ah bir de karşının şerefsizliği yüzünden kendinizide suçlamayın. Sevmek, sevilme isteği suç değildir.
Son olarak lütfen bu travmanız iyileşmeden başkasını hayatınıza sokmayın. Karşınızdaki kişiyle farkında olmadan güven sorunu yaşarsınız. İkinize yazık olur. Kendinize süre verin. Mesela bu olay için 1 gün ağlayıp, sonra komple bitireceğim deyin. O gün ister ağlayın, ister yastıkları yumruklayın, ister yatın acınızı sökün atın. Ertesi günü yeni başlangıç sayıp sıfırdan tertemiz, muhteşem güzel fırsat ve mucizelere kucak açın. UNUTMAYIN SİZ ÇOK DEĞERLİSİNİZ! BU HAYAT SİZİN!
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne anlatacaksın benden ayrıldı senle evlendi mi diyeceksin kendini küçük duruma düşürmek istersen koş hemen yaz biri hayatından çıkıyorsa bırak gitsin senin olsaydı zaten gitmezdi
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık ilişkim vardi 2. Yılda cinsellik istedi bi otel de sadece surtunme yoluyla ilişki yasadik yasadiktan sonra 1 hafta içinde uzaklasti benden her yerden engelledi. Sahte hesapla takıp ediyordum onu profil fotografi değişti takım elbiseli parmağında yüzük kardeşine yazdım abim evlendi dedi. Bir yerden ulaşıp yazdım 1 gün sonra buluştuk bana bunu neden yaptın dedim istemiyordun vazgeçecektin neden benimle bunlari yaşadin dedim dalga gecer gibi kocana çok acarsin dedi hakkımı sana helal etmiyorum dedim cok rahatti hiç bir şey olmamış hiç birsey yaşatmamış gibi bu yüzden ailesine karısına yazmak istiyorum.
Soran+1 yılO konuda birsey bilmiyorum görücü usulü ile evlendim dedi
Soran+1 yılSormak değilde bana yaptıklarinı hem ailesine hem kiza söylemek istiyorum
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapmayacaktın onu yapmadan önce düşünecektin sana zorla bir şey yapmadı sen kendi rızanla isteğinle yaptın kanmayaydın aklın fikrin var sonuçta hem yapıp hem de yapmamış gibi onu suçlaman olmuyor ben sana yolda dokunsam cingan çıkartırsın ama kendin isteyerek gidip ona kendine dokunduruyorsun bir de kalkıp onu suçluyorsun ben dokunduğum da sana cingan çıkartıyorsan eğer ona da dokundurtmayacaksın bu böyledir hiç bir şey yapamazsın ona sen o kıza söyleyipte ortalığı dağıtırsın şu var annene babana giderse ne olur seni ne yaparlar orası var haa iyi yapmışsın kızım derlerse tamam sorun yok o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılBana verdiği sözler. Evlenicez yuva kurma hayalleriyle yaklaştım ona madem sevmiyordu istemiyordu madem elimden tutmıcaktı neden bunlari yaşattı bana neden sözler verdi hiç birsey olmamış gibi hayatına baktı
- +1 yıl
Bu elde etmek içinyapılan konuşma maalesef yalnız değilsin bütün kızlar bunu yapıyor bu lafa bakarak seks yaşıyor ama sonu hüsran tabi yine sen suçlusun bu konu da evlendikten sonra bunlar olur evlenmeden önce olmaz senin elini dahi tutamaz dokunamaz sana bunun hayali olmaz siz kızları yatağa atmak artık çok kolaylaşmış seninle evlenecem diyorsun yatağa atıyorsun sonra da tekmeyi vurup gönderiyorsun bitti gitti o zaman dışarda biri dokunduğu zaman da cingan çıkarmaya gerek yok tecavüz ediyor taciz ediyor diye sen bunu yapıyorsan ona hiç bir şey diyemezsin
Soran+1 yılNe biçim yorumlar ediyorsunuz sen ne meraklisinn tecavuz olayına. İnsanlar istediğiyle sevdiğiyle yapar bu işi elin adamı tanımadığın dokunması mı hoş sizce inandırdı güven verdi yarı yolda birakıldim kendimi haklı görmüyorum kendimden utanıyorum hatta. Bunşarin hiç birini hak etmedim ben.
- +1 yıl
İşte şu konuşmaların var ya adamı iyicene dellendiriyor daha fazla sövesim geliyor sana neyse bundan sonra benim bir şey dememe gerek yok sen zaten hakettiğini bulmuşsun bir de haketmedim diyor yaa o.. buyaa bak sen sanki benim altıma yattı hem sevdiğiyle yapar diyor hem de kalkıyor beni yarı yolda bıraktı gitti başkasıyla evlendi falan filan yediği haltı iyiymiş gibi gösterip kendinin haklı çıkartıyor sana her şey müstehak o zaman oturup ağlamayacaksın başkalarına da çemkirmeyeceksen g. ötün yiyorsa git annene babana de bakalım sen şimdi kalkar ortalıkta namusluyum temizim diye gezersin kendini bşakalarınaa kakalamaya çalışırsın da ulann yaa yazmayacam dedim yine yazdım neyse beni daha fazla uğraştırma git ötede oyna her s.. iki ye ye sonra iç bir s.. ikk yememiş gibi mağduru oyna senin gibi o.. bularr çoğaldı zaten ortalıkta fing atıyor
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun evlenmesinde , evlendiği kişinin ne gibi bir suçu olabilir ki? Sizinle anlaşamayacağını hissetmiş olabilir. Karar meselesi yani. Çocuk zaten inkâr etmez ki bunu, gelecek için mutluluğu denemiş ve olmamış olayı olur..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendı rızanızla yaptıgınız seylerden baskalarını sorumlu tutmasanız mı acaba? Sen de ıstemıssın olmus bıseyler sonra olmamıs amacı nıyetı neyse ne sen de ıstemıssın sonucta. Soylesen ne degısecek?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen verdiği sözlerle ümitlerle yaptım ben nerden bilerbilrdim gidicek birakıcak madem bırakacaktı beni niy bu hale soktu. Ben kendimden utanıyorum. Benim için ilk kişi ve özeldi
- +1 yıl
Arkadasım sızın kendı dusunme yetınız yok mu? Ben artık samımı bulmuyorum bu soylemlerı umıt verdı sevdım dedı sevdım yaptım kandırıldım dıyosunuz e yapmayın o zaman? Garantıcı olun? Kendı ıstegınızle yapıyosunuz bakın ne sebeple olursa olsun sen de ıstemıssın ve olmus olay bundan ıbaret
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerçekten üzücü bir durum. Kimsenin yasamasını istemem fakat eskide kalmış bir durum artık. Ne kadar karaktersiz olsa da yeni ilişkisinde bu gibi durumları dile getirmek sana bir şey katmayacaktır. Bunun yerine kendi hayatına odaklanmak daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılEşine söylemenin amacı nedir? Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş. Sanırım siz kendi içinizde kabullenemediğinizden dolayı karşıdakinin de mutlu olmasını pek istemiyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yıl3 ay kısa bir süre..
Baya kısa bir süre.
Gerçekleri öğrenmek istiyorsan? Bence söyle ki öğren.
Sana yanlış yapılmış baya...
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten zoruma gidende o kısa sürede bulup evlenmesi Hiç bir şey olmamış gibi hiç bir sözü vermemişsin gibi nasıl önüne bakıyor. gidip birisiyle mutlu olmasi zoruma gidiyor. Ben bu durumdayken onun böyle rahat olmasina dayanamıyorum. Yanına bırakmak istemiyorum.
- +1 yıl
İnitkam iyi mi kötümü bilmiyorum.
Seni çok iyi anlıyorum ama emin olabilirsin. Haklısın baya..
Soran+1 yılBende bilmiyorum. Yanına birakmak istemyorum ben hiç birini haketmedim çünkü
- +1 yıl
Seni iyi anlıyorum. Yapman gereken tek bir şey var. Allaha bırakmak. Güven sen bana. Hakettiği cezayı alacaktır. Bak ben bunu sana zor diyorum Keşke yanına bırakmasan? Bir de benim tarafımdan bakarsan? Çok mantıklı.
+1 yılBoşversene ya söylesen ne olacak. Atı alan Üsküdarı geçmiş. Eğlenmek için seni evlenmek için onu seçmiş. Yapacak bir şey yok. Önüne bak geçmiş geçmişte kaldı
00 Yorumla
+1 yılNeyi söyliceksin? Seni mi aldattı onu mu? Adam evlenmiş bırak ne hali varsa görsün.
11 Yorumla
Soran+1 yılYazılari da okırmusunuz anlıcaksınız
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılee söyleyip eline ne geçecek? senden ayrılmış, 3 ay geçmiş evlenmiş.. kadın sanki adamı bosayacak mi? tam tersine savunacak eşini
10 Yorumla Kuyruk acısı mı? Söylesen ne olacak belki mutluluklar yuvalarını bozacaksın. Yuva bozanın da yuvası olmaz göz önüne al söyleme kendi yoluna bak
10 Yorumla
+1 yılmesaj at. son konuşmalarınızn tarihini vs yaz. eğer uzundur tanışıyorlarsa, onu da aldatmış olur
03 Yorumla- +1 yıl
yapmayacaktın etmeyecektin tarzı yorumlar var. erkeğe sanki başkasının hayatına sıçmak hak da kadın sıçırtmasaydı olmuş. bu embesil beyinlere aynı yöntemle karışılık vermeli ve aynı şekilde yeni kurulan o boktan yuvayı yıkmalısın. o zaman da onlar ağlayınc yapmasalardı etmeselerdi akılları nerdeydi seni kandırırken olur.
Soran+1 yılAldığım en güzel yorumlardan bir tanesi. Kendimi haklı görmüyorum evet ilkdi ya çok özeldi benim için nerden bilebilirdim bana bunları yapacağı onada dedim madem istemiyordun sevmiyordun elimden tutmıcaktin neden bana bunlari yaşattın hak etmedim ben bunlari dedim oralı bile olmadi ne helallik ne bir özür hiç bir şey demedi karsima geçip güldü sadece.
- +1 yıl
nasıl haklı değilsin. sonuna kadar haklısın. yorumlara bak, ne demek kanmasaydın. kandırmak suç değil ama kanmak suç olmuş. aynı şeyi kadın erkeğe yapsa yemediği küfür kalmazdı şu yorumlarda. 3 ay nedir ya. belli ki senleyken kızla da birlikteydi. ikinizi de aldatmış. sen kurtulmuşsun o kız yanmış. öyle pç erkekler eşlerini de aldatır. sadece tek mesaj atacan. konuşmalarınız mesajlarnz varsa hepsini at olayı kıza anlat, ve hepsini toptan engelle. ne halleri varsa görsünler. onlarn dünyaya getirecekleri çocuklar bile kendileir giib karaktersiz olur. bırak zamanında yıkılsın ailesi
+1 yılNe söyleyeceksin? Kadın seni aciz ucuz takıntılı biri olarak görecek kendini düşürüp beleşten kimseyi havalara uçurma.
00 YorumlaBence bir sıkıntı varsa Allah'a havale et, önüne, hayatına bak. Òbür türlü herkes için yıpratıcı olur. Karısı zaten er ya da geç öğrenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKiza söylersen ortalik karisacak olan sana olucak bence hic karisma söyleme bosu bosuna zamanini harcama onun amaci cikar icindir demistir evlenmeden önce bunun duygulariyla oynayim sonra evlendigim zaman da bi kac gun önce birakayim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNe diyeceksin🙄 senden ayrımış ve senden sonra olmuş karışma dur artık
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay içinde 2 yıllık ilişki birakıp gitmesi normal mi
- +1 yıl
3 aylik degilmis mevzu demekki
Berbat hissettiren bi şey ama alisican merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık ilişkim vardi 2. Yılda cinsellik istedi bi otel de sadece surtunme yoluyla ilişki yasadik yasadiktan sonra 1 hafta içinde uzaklasti benden her yerden engelledi. Sahte hesapla takıp ediyordum onu profil fotografi değişti takım elbiseli parmağında yüzük kardeşine yazdım abim evlendi dedi. Bir yerden ulaşıp yazdım 1 gün sonra buluştuk bana bunu neden yaptın dedim istemiyordun vazgeçecektin neden benimle bunlari yaşadin dedim dalga gecer gibi kocana çok acarsin dedi hakkımı sana helal etmiyorum dedim cok rahatti hiç bir şey olmamış hiç birsey yaşatmamış gibi bu yüzden ailesine karısına yazmak istiyorum.
evlendiyse bırak mutlu mesut olsunlar iş senden çıksın boş ver Allah a havale et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hicbirsey yapma wallah , sen rezil olursun. Sapik der iftira atiyor der , derde der. Sen uzuldugune kalirsin , simdi sadece su olayi sindir. Birdaki iliskine daha tecrubeli olursun..
10 Yorumla
+1 yılBoş yapmayın ya cidden bir evliliği dağıtınca eline ne geçecek
00 Yorumla
+1 yılGiden gittiği yeri mutlu etsin de geç karşıya kadın erkek farketmez kendini bu kadar düşürmemeli.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılSöylesen eline ne geçecek. Demek ki seviyormuş adam evlenmiş. Kendi yoluna bak.
00 Yorumla
+1 yıl😂😂 ben olsam söylerim. Böyle herifler her şeyi hak ediyor
00 Yorumla
+1 yılBu ne hasetlik be kardeşim. Yapmayın şöyle şeyler
00 YorumlaO da senin kocana söyler evlendiğinde. Ayrıldıysan iş bitmiştir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılPardon, neyi eşine söyleyeceksin, üç ay önce benimleydi filan mı? :P hjkfsfs
00 Yorumla
+1 yılSeni kandıran bi yolunu bulur yine kendini aklar sen suçlu çıkarsın değmezmiş işte takma sktret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe sen azmışsın o da evlenmeden önce seni kullanıp atmış bunun izahati bu yani, çok fazla da üzülme sen de de suç payı var.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen mi azmışım siz ne ne biliyorsunuz. Ben ilk defa yaşadım bu durumu ilk ve özeldi. Nerden bilirdim beni bırakacağını
Cevap sahibi+1 yılÖzel durumu yok bunun evlenmeden önce Allah yaklaşmayın diyor.
Cevap sahibi+1 yılSen yaklaşmışsın şimdi ağlamana gerek yok, başına gelmeyeceğini mi zannettin. Artık hangi erkek dürüst ki sana dürüstü rastlayacaktı. Sen kendi namusunu koruyamazsan seni o olarak görürler görmüşte bile zaten.
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş isterse ayrıldıktan bir gün sonra da evlenebilir. Bırakın bu işleri. Yolunuza bakın onlarda yoluna baksın.
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık ilişkim vardi 2. Yılda cinsellik istedi bi otel de sadece surtunme yoluyla ilişki yasadik yasadiktan sonra 1 hafta içinde uzaklasti benden her yerden engelledi. Sahte hesapla takıp ediyordum onu profil fotografi değişti takım elbiseli parmağında yüzük kardeşine yazdım abim evlendi dedi. Bir yerden ulaşıp yazdım 1 gün sonra buluştuk bana bunu neden yaptın dedim istemiyordun vazgeçecektin neden benimle bunlari yaşadin dedim dalga gecer gibi kocana çok acarsin dedi hakkımı sana helal etmiyorum dedim cok rahatti hiç bir şey olmamış hiç birsey yaşatmamış gibi bu yüzden ailesine karısına yazmak istiyorum. Bunlari yaşadıktan sonra biraktı gitti başkasıyla evlenmeye
- +1 yıl
Onun istediğini yapmayabilirdin bu konuda yalnizca o suçlu degil maalesef. İnsanlar yıllarca ilişki yasadiktan sonra ayrılıyor. Sonuçta zorla bir şey yaşamamışsın tercih etmişsin hayatına devam etmelisin
Soran+1 yılBen bana verdiği sözlerle yaptım. Yoksa yapmazdim. Evlenicez biz dedi birakmicam seni dedi dırdu madem gidecekti neden yaşattı bana bunlari benim suçum ne inanıp kanmak mi
- +1 yıl
Adı konmamış hiçbir şey kesin değildir. İstediği kadar söz versin etsin ortada bir şey yok
Soran+1 yılÇocukluk aşkı. Yıllardır seviyor sandim. 24 yaşında ben buldum konuştuk öyle sözleri vardiki. İnanmamak elde değil. Bana verdiği sözleri başkasıyla yaşıyor bu bile zoruma gidiyor
- +1 yıl
Cok haklısın senin için çok üzüldüm seni cok buyuk bi hayal kırıklığına uğratmis. Ama eşine soylesen eline hicbir sey geçmez. Zaten karakteri olmayan birisiymiş. Sen kötü duruma düşersin
Soran+1 yılAilemin bilmesinden yana endişem var yoksa durmazdım bile böyle
- +1 yıl
Asil sen soylersen bilmezler mi hirsindan ailene soyleyebilir. Artık o da evliliğini bozmaz ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşım diyorsun sevgilin olmamış daha. Böyle bir durumu söyleme gereği bile duyman senin karaktersiz biri olduğunu ortaya koyar.
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim
Cevap sahibi+1 yılN e olursa olsun yazda görr nelerle uğraşıcağını karısı seni rezil ederr cümle aleme üzerinede bi dava açar ozaman öğrenirsin.
Soran+1 yılNe konuda dava acıcak ki
Cevap sahibi+1 yılozaman öğrenirsin iftiraa atmaktan aileyi huzursuz etmekten sen hele bi söyle bak sonra seni kendi ailende bir hırpalasın
Soran+1 yılYanı yaptığını yanına kalsın diyorsun
Cevap sahibi+1 yılozaman git kendini cümle elaleeme rezil ett banane yaa avukatlarda senin gibilerin parasınıı yesek diye bekliyolar zaten
fena kullanılmışsın bro 87 model toros boyle kullanılmamıştır yeminle
02 Yorumla
- +1 yıl
surtunme yoluyla ilişkiyi ben 17 yaşımda yazlıkta yasadım arkadas bu yasta bu zamanda evlenmek istediğin adama otel tutturup surtunmeyle bosalttıysan sana dava açmadığına şükret bu kafayla sen sevgili evlilik filan , imkansız haberin olsun karısına soylesen gecelik kızdı der geçer evini yıkacağını mı duşundun komik şey seni
+1 yılsana ne la isterse ertesi gün evlenir, eşine söylemek nedir narsist misin sen
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden söylemek gereği duyuyorsun ayrıldınız bitti sen ne sandın tıpış tıpış geri geleceğini mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen iyi mısın ne kafasını yaşıyorsun evlenmiş senden sonra seni ilgilemez karısını aldatıp etmemiş sonuçta karısı buna tapılmaz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşa demiyoruz evlenmeden bir erkekle cinsel bir münasebete girmeyin diye sonra böyle birakıp gider erkekle kendini kıyaslama erkek farklı bir yaratilis kadın farklı hisler duygular farklı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. boş işler diyorum sanane ben biliyorum derse ne diyeceksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılNe diycen benden ayrıldı hemen senle mi evlendi diyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır tabii ki. Uğraşmana gerek yok o tip saçmalıklarla.
00 Yorumla
+1 yılYani kotu biriyse iliskide bir cok sorun olduysa ve bunlar ileri derecede sorunlarsa o evlendigi kisiyede yapabilecegi siddet gibi seylerse soyle
00 YorumlaBoşu boşuna evlendiği kadını üzmüş olacaksın ki kadının hiçbir suçu yokken unutmaya çalışmanı öneririm
00 YorumlaSöylemek etik olmaz, 3 ay az değil, 3 gün değil sonuçta ama tanışıp evlenmek için kısa
Önceden varmış ya da seni idare etmiş00 Yorumla
+1 yılsu anki esiyle seninle birlikteyken bir iliskisi var miydi ona gore soyle yoksa sal gitsin insanlarin evlenme sureleri bizi ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılEe yani ne alaka sen evlendigin de de gelip o söylesin ozaman
06 Yorumla
- +1 yıl
İyi haklı olabilirsin ama ilerde sen evlendigin de oda gelip aynısını anlatır ozaman ne yapacaksın peki yanlış anlama onu savunmuyorum tabiki
Soran+1 yılAynı durum değil ama. Biz evlenicez vadiyle bunlari yaşadık sebepsız yere kavgalar cikartti kapı orada kızım dedi bana gittik biraz sakin kalsin dedim zaten beni her yerden engellemişti sahte hesap dan takıp ediyordum. Fotgorafini gördüm profilde konuştuk çok ta rahatti hiç bir şey yapmamış gibi hiç birsey yaşamamışız gibi ne bir özür ne bir hakkını helal et dedi. Yaninda ağlayan bendim gülen kişi oydu zoruma gidiyor sadece
Soran+1 yılAynı yerde yaşıyoruz düğününü benim arka mahallemde düğün salonunda yaptı konvoyla geçti mahallemden başka yer yokmuş gibi orayı tuttu
- +1 yıl
Doğru kendin diyosun kötü olduğunu sen öyle yaparsan oda aynısını gelip sana yapar kötü olduğu için olan yine sana olur boşuna demiyolar öfkeyle kalkan zararla oturur diye
Soran+1 yılYani söyleme diyorsun
kafana silah mı dayadı?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılNe alakası var
Soran+1 yıl2 yıllık ilişkiden bahsediyorum bırakıp kısa sürede evlenmesi mi normal
Soran+1 yılEvlilik vadiyle yaklaştı bana hep
Soran+1 yılAilesinede eşinede söylemek istiyorum. Karşımdaki kişinin hiç bir şey yaşamamış gibi davranmasına dayanamiyorym
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenden ayrılmış sonuçta ne istiyorsun
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Eee ne elde edeceksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.
u +1 yılYoluna bak ya. Ne yapacaksın söyleyip de
00 Yorumla Söyleme sana ne kızım artık gitmiş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme üzülür
00 Yorumla Söyle, sonuç ne olacak
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ayrılmışsın sonuçta sanane ki bundan?
00 YorumlaSöylesen ne olacak sen eskisin artık
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkan kadın mı olmak istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBu gibi kıskançlıklara yer yok
00 Yorumla
+1 yılSiz manyakmısımız derdiniz ne armılmissın işte
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz guzum
00 Yorumla
+1 yılBunda bir anormallik yok ki! Hayatına bak!
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne istiyon eşinden boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSöyleme akıllı olup elindan kaçırma saydın elin yuvasına çomak sokma
00 YorumlaHayat işte.. kimse belli etmez sonra ki planını..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Sevmemiş seni demekki
00 Yorumla
+1 yılNeyi soyleyecen olmus bitmis
00 Yorumla
+1 yılboş ver, Allah’a havale et geç
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek arkadaşım benden ayrıldıktan sonra 3 ay içinde evlendi. Eşine söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler