AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evliyken her boku yapanları gördükçe korkuyorum evlilikten. Sadık olan kesim cok az
Haklısın knk bende panik içindeyim sevgililer evlenmeden her haltı yiyor evliler ihanet ediyor bu yüzden korkuyorum bende
Kişi kendini tanimiyor artık, kimse ne istedigini bilmiyor. Ve bu durum gittikce daha cok bozuluyor.
Liberalizmle birlikte artık evlilikler bireysel eskideki biz kavrami bitti.
Evlilikler erken bitiyor.
Eskiden de bağnazca bir gelenekti, bugün de öyle. Evlilik başlı başına akıl tutulmasıdır
Evlilik helal yolla bir olmaktır Aidiyettir
Çarşaflı mısın babacım sen? Her konuda hassasmış gibi evlilik işine gelince Müslüman kesilmeyi bırakın
Evlilik aidiyet değildir, toplum dayatması ahmaklıktır, zorunlu bağlayıcılıktır. Elalem ne der kaygısıyla sevmediğin insanla sevişmek zorunda kaldığın midesizliktir. Kimse kimseyi birlikte yaşamadan tanıyamaz, evlilik tam olarak bu yüzden aptallıktır
Çarşaflı değilim başım açık ama dinimde hassasım her önüne gelenle olacak kadar aptal değilim evlilik helal yolla bir olmaktır siz herkesle olmak istiyorum derseniz başka tabi
Evlenmeyince herkesle olmuyorsun, herkesle olmayı motto edinen birini de evlilikle durduramazsın zaten. Birini tanır, birlikte yaşar, yeterli uyumu gördükten sonra evlenirsin bu işin raconu budur. Hiç tanımadığın biriyle önce evlenip sonra tanımanın mantıkta yeri yok. Onunla seks de yapacaksın, tatile de gideceksin, yıllarını da geçireceksin ondan sonra evleneceksin. Aksi halde pişmanlıktan öteye geçmez o evlilik
Katılmıyorum önce tanı sonra evlen bu doğru ama tanımakta çizgi var evlenmeden seks yapman evli gibi olman demektir
Evlilik son seviyedir, seks evlilikten önce gelir. Evlendikten sonra hiçbir cinsel veya karakteristik uyumun olmadığını fark ettiğinde nereye kaçacaksın?
Öyle bişey yeni yeni çıktı ben katılıyorum helal yolla olursa zaten yol yolu bulur
Gördüğün gibi mantıksız. Mecburen ruhani şeylerle normalleştirmeye çalışıyorsun :d
Hayır evlenmeden yapınca zaten kişi eşini başkalarıyla kıyaslar ama evlilik ile yapınca onunla yaşayacak sadece bu yüzden sorun olmayacak mantık görmek isteyene fazlasıyla var
Sadece evlendiği kişiyle yapınca da başkalarını merak eder durur, hangi açıdan baktığına bağlı
Sanmıyorum iki kişi birini severse birbiri ile yol alırsa kıyas olmaz
eskidendi çok eskiden.
🥺