lütfen bu soruyu günün sorusu seçin herkes okusun haddini bilsin!!!
Kimse benimle aşağılayarak konuşamaz!!
30 larva bize kart karı teyze diyorlar saygısız terbiyesizler herkes için demiyorum bunları! 30 lu Bi erkek görünce şeyleri kımıl kımıl oynuyordur ama bize kart diyip saldırmayı hak görüyorlar kendilerinde kendileri 30 ları görebilecekler mi bakalım beğenmiyorlarsa 30 ları dua edip erkenden toprakla buluşmalarını diliyorum
Çok haklısınız kendileri sanki o yaşa gelmeyecekmiş gibi saçma sapan lakaplar kullanılıyorlar birde derler menapoza mi girdin anneleleri de herhalde 20 li yaşlarda kalmış yeni nesil o kadar kötü ki saygısız aşağılık kompleksli ve bunlar günden güne hep ürüyor
Teşekkür ediyorum anlamanıza👏🏻
Birde bu Z kuşağın geneli hep mutsuz hayattan bezmiş durumda hiç bir sekilde enerjileri yok 90 doğumlu kişiler ise tam tersi bana göre hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorlar kariyer yapıyorlar
Z kuşağı kalmadı canım artık 2018 2020 ler z kuşağı olcak gümbür gümbür geliyorlar zeka güzellik hersey 10 da 10
Ablacım bunun sizin yaşınızla alakası yok insanlar kendi istediğini, istedikleri cevabı almayınca herkese laf eder. Yetiştirilmekle de alkalı, kendi ufkunu açmamakla. Siz kendinizden emin bir şekilde ilerleyin bu onların kendi sorunları. Bende 22 yaşındayım benden bir yaş büyük olana da daha fazla büyük olana da saygı duyuyorum ve duymak zorundayım
Allah razı olsun teşekkür ediyorum anlaman ve güzel düşüncen için 🫶
Abla papatya çayı öneririm✨
Ya niye ciddiye aliyorsun öyle embesilleri?
Görüyorum öyle yorumlari. Onların kendilerini bir b*k sanmasının nedeni yaşı olgun olup akli ergen olan çıtır seven aptal abaza “erkekler”. Hiç bir vasfı olmayan insanlar işte uğraşmaya degmez. Zaten dunya b*k gibi bir de bunlari düşünüp sinirimizi bozmayalım❤️
Teşekkür ediyorum anlamana sakinlesmeye çalışıyorum kalbim çok kırıldı Allah bana yaşamayı hak verdiyse buna laf etmek kimsenin hakkı değil
Ki zaten 1 aya kafar belki de ölecektim elektrik çarptı yaralandım kalbim patlasaydı ölecektim ama benim ölemem kime ne faydası olcak bebeğim var sevgime ihtiyacı var ve beni çok seviyor
Rica ederim 💕
Çok haklısınız. yani insanın yaşı ile alay etmek için nasıl bir akla hizmet etmek gerekir bilemiyorum. Evde ana babasıyla alay etsinler o zaman. Embesiller işte. bence bu büyük bir günah. Ya Allah o yaşa gelmeyi nasip etmezse diye düşünemiyorlar heralde.
Kendinizi böyle cahiller için üzmeye degmez.
Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Allah korumuş. Umarım şu an iyisinizdir. Sevdiklerinizle çocuklarınızla uzum sağlıklı mutlu huzurlu up uzun hayat dilerim 🙏🏻💕✨.
Ergen çocukları ciddiye mi alıyorsun?
Demin ki dediği lafları okusan senin de sınırın bozulurdu
Yaa onlar ergen, beyninin %1 i bile çalışmıyor. Bilgi tecrübe sıfır
Yoo cinselliği iyi biliyorlar çoğu şeyde prof olmuşlar yorumlar bilgiler ama bizi hakir görüyorlar benle kimse aşağılayarak konuşamaz burnundan getiririm
Ben umursamam bile
İşteyim yazamadım yoksa yorumda zehir olacaktım engelleyemedim de saldırgan köpeği
Cevap
12Cevap
Dertleri bitmiyor. umursamamak lazım.
+30 kadınlara kart diyen çarpılır. +30, hatta +35 kadınlar canımızdır, çok severiz.
😂Ay sen Bi dur ay tevbe tevbe😂😂
Niye durayım? Mis gibi de yürürüm işte 🤣
Hayır komikti güldüm sinirim gitti biraz sakinleşmek için mücadele veriyorum
İyi işte, sevindim güldürdünüz 😀
*güldürdüğüme
Bende 34 yaşındayım buradaki sorulara istedikleri yorumu yazarsam benden iyisi yok işlerine gelmeyen bir gerçeği yüzlerine vurursam direk dayı bi git buralar amca doldu vs saygısızlık saçma saçma şeyler
Kudur dayı
@TheNorthRememberss hıhı tamam
@TheNorthRememberss kiz sen nasi 20 sin? 35 gibi duruyon valla
@betterböcek kendi fotosu değildir zaten herhangi bir Türk kızının fotosunu koymuştur. Fotodaki kızın Türk ergeni olduğuda telefonundaki zevksiz kılıftan belli 😀😀
Yerden göğe kadar haklısın ama yinede beddua etmemek lazım
Canımı yaktı biri burdan madem 30 ları beğenmiyor görmesin böyle düşünen 30 lu erkek görünce şeyi kımıl kımıl oynuyordur ama biz yaşamayı hak etmiyoruz gibi saldırıyor bize
akp Türkiyesinde 22 yıldır aşırı cahil nesiller yetişiyor işte, saygı falan zaten çoktan bitti
Ablası sakin olun lütfen. Birgün o ergencikler de büyüyüp, hak ettikleri muameleyi görecekler nasılsa.
30 üzeri kırmızı cizgimizidr kart olsun bizim olsun
Simdiki kezolar cikarci ve egolu be abla bizede neler yapiyorlar erkek olsaydin nelee neler yaparlardi
30lular dünyayı fethedecek ulan :d
Belki de onlardan olgunsun diye kıskanıyorlardır.
Bana da amca diyorlar saygidan galiba
Sert.
Bir saat içinde üç kere yazdınız. Biraz sakinleşin. Etrafımızda toksik insanlar hep olacak maalesef. Onları dikkate alırsak yaşamaya vakit kalmaz.
Sakinleşmeye çalışıyorum sağolun
Sen teyzesin onlar da dayı🖕🏻😏
@Doluştur 95li dayım
@Doluştur kudur🖕🏻
Sakin ol şampiyon. Seni kim sinirlendirdi bu kadar
derdleri nedir biliyormusun
Dertleri kıskançlık 30 lu kadına yaşamayı hak görmüyorlar ama 30 lu erkekle s. meyi çok istiyorlar
aynene evet bildin yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?