Kadın erkeği dövse aynı şekilde linç edilir mi?
Eğer hayırsa, beni umursamayanı bende umursamam, ya adil olurlar ya da kimse adil davranmaz.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın erkeği dövse aynı şekilde linç edilir mi?
Eğer hayırsa, beni umursamayanı bende umursamam, ya adil olurlar ya da kimse adil davranmaz.
Adaletten bahsediyorsak erkek önce eline sahip olacak! Çok adilse gitsin dengine sataşsın. Erkek genelde yumruklu kavga konusunda tecrübelidir. Kadının öyle bir tecrübesi yok gibi.
o yüzden kadınlar erkeklere her türlü zarar verebilir mi? diyorsun yani
Erkekler şiddet göstermeden kendini savunamayacak kadar kapasitesiz mi sence? Düz düşünmeyin. İsterseniz fikrinizde sabit durun. Linç edilirseniz ağlamayın da!
niye linç edileyim, adil olmadıkları için mi? dediğin gibi şiddetsizde ezilir, fakat "psikolojik şiddet" diye bir şey çıkarıyorlar bu sefer ağlayıp.
Böyle yaptığınızdan haksızda olsa dişi diye yüz bulup istediğine zarar vermeye çalışıyorlar.
Kamu vicdanının parçası olarak güçsüzü savunmak zorundayız. Bunu suistimal eden kadınları da ayrı rezil ediyor zaten insanlar sosyal medyada.
olması gereken o, bazısınıda yüceltiyor ama ona sıkılıyorum, fakat yapacak bir şey yok %100 adaletli olamaz herkes, kaçamaklar olucak maalesef

Erkeği dövebilen kadınlar böyledir 🤷🏻♂️
Cevap
5Cevap
Hatta takdir bile edilir amma zaten fiziksel siddet biz erkekler icin normal ondan daha kötüsu psikolojik siddet ki bunu hickim onem vermiyor ama katbekat daha aci verici kadinlarin erkeklere yaptigi siddet sorsan masumlar ama
%milyon doğru!
Ben dovulmeye okeyim ama bir kizin asagilamasi gibi kötü birsey yok çünki ne cevap versen suçlu sensin ki bu zamanda şiddət oluyor bazen çok hak veriyorum.
"ne cevap versen suçlu sensin" işte buda adil olmadıklarını gösteriyor, işine gelene yanlışda doğru, doğruda, yeterki işine gelsin.
Sjzjjs oyle olunca direk feminizmi savunuyorum sjznsns susuyorlar
Kendi silahlariyla saldiriyom ahahah
sfsdfdsfds duymak istediklerini söylüyorum ve boşveriyorum diyorsun.
Yok ben direk aynalama yapiyorum.
nasıl, örneklendirsene, tiye almak gibi mi
Mesela sen nasil erkeksin bana çiçek almiyorsun diyorsa bende bu nasil bir cinsiyetci yaklasim sen neden bana bir saat almiyorsun hemde defalarca belirtmeme rağmen sonra bide sevdigini flnda soyluyorsundur aslinda bu konuyu acmazdimda maddiyyata bu kadar onem vermen içimi acitti nede olsa esitlik devri. Gibi gibi acitasyon ve kurban rolu oynamak karsi tarafi günahkar hissettirmek ve onun kaybetmek istemeyecegi yerden vurarak etkisiz hale getirmek.
:D :D :D iyiymiş bu
Edılmelı zaten kadını erkegı yok ya bırde neden sıddet edıldıgıde ogrenılmelı ha şiddet yapılsın demıyorum ama bır kadın gıdıpde bır hayvana zarar verıp doverse agzını burnunu kırıp bır kuyuya atılması gerekır aynısını erkek yapsa onada aynısı gerekır devlet gerekenı yapmıyor malesefkı bazen iş bıze dusuyor
Toplum tarafından edilmiyor ama edilmeli. Şiddetin cinsiyeti olmaz
doğrusu bu.
bu sorunu sizlerin bizlerin dedeleri babaları yaptı yaptılar nedir bu cinsiyet tartışması ne kadar ezikce bunu konu hale getirmek yüz yıllardır kadınlar dövülüyor ekonomi gücü yokken ve varken ayrıca t@ciz ediliyor her kadın muhakkak t@ciz edilmiştir bende bu grubun icindeyim özge can olayını tekrardan hatırlatmamı ister misin? Türkiye de kadınlar korkuyor ben dışarıya tek başıma çıkamam yapamıyorum ailemle çıkarım ya da arkadaşımla tek başıma ne uzak yere ne de yakın yere giderim bunu bu hale getirenlerde sorun yok cinsiyet tartışması yapıyorsunuz kadının gücü ne kadar olabilir bir erkeği dövebilme potansiyeli olsun ( yasalarsan bahsediyorsan haklısın adaletsizlik var ancak bunu bu hale getirenler utanır mi sanmam )
Katılıyorum sonuna kadar ve bu tartışma bilhassa batı ülkelerde ayyuka çıkmış durumda, ama amaçları yazıkki (sözde) kadın hakları değil, (özde) çok başka şeyler
Erkek gibi dehşetli, ayarsız döverse evet linç edilir.
Bi kadının bi erkeğe bilimsel olarak da gücü yetmiyor zaten. Kadindan dayak yiyorsan kendini sorgulamalısın 😄
:D anlamadın demi, bir kadın düşün vuruyor ediyor, eğer erkek hiçbir şey yapmazsa ("kadın şiddeti" falan diye) karşılık vermeyeceğinden (verememesinden değil) e bu durumda kadın erkeği dövmüş oluyor, baskıyla yapılabilir bu :D
"Aynen bro"
Kadın erkeği dövse millet değil müdahale etmeyi çevreden güler hahahahah erkeğe bak dayak yiyor kadından diye :D
Hayır aksine küçümsenirsin. Kadından da dayak yemezsin deyip yüzüne tükürürler haberin olsun. 🤣
Iki tarafinda siddet uygulamamasi lazim
sizin hemcinslerin kötü tarafı bu, adil değiller, benimkilerde kötü ama sizinkilerde aşşağı kalır yanı yok maalesef.
umarım bizim gibi adil insanlar hayatta kalır.
Evet linç edilmeli şiddetin her türlüsüne karşıyım
Gülerler hatta
Hayır edilmez
edilmiyor alkışlanıyor aksine
benden yaşça küçük 3 erkek beni dövüyor
buda şiddet bak, ama diğeride öyle, hiçbir şey yapmayan erkeğe "psikolojik şiddet" diyorsunuz, kendiniz yapınca şiddet olmuyor, "biz herşeyi yaparız, siz hiçbir şey" gibi bir şey.
yani kadınıda erkeğide farketemeksizin, şiddet gördüklerinde ya savunalım ya da savunmayalım.
yok ben 4 kız kardeşimden halamdan kızlarından ve benden yaşça küçük 3 kızdan da dayak yiyorum
işte güçsüzün cinsiyeti olmaz, masum olanı savunmak lazım.
işte güçsüzün cinsiyeti olmaz, masum olanı savunmak lazım bence
beni mi yani
yanlışlıkla 2 defa göndermiş mesajı
Ben ederim linçlerim
Edilmeli
edilmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?