O zaman rutine devam edelim 😄 Keyifli akşamlar.. 🥂
https://m.youtube.com/watch?v=iCgti6ahrM0
#smell

O zaman rutine devam edelim 😄 Keyifli akşamlar.. 🥂
https://m.youtube.com/watch?v=iCgti6ahrM0
#smell

Hiçbirini görmek istemiyorum ve hakkımı da helal etmiyorum. Onlardan geriye kalanlar nahoş anılar, utanmadan yüzüme bakan kişiler onlar. Bazı şeyler kulağıma gelmişti sene sonunda, yüreğim sızlamıştı, betim benzim atmıştı, ya ben bu kadar kötü bir insan mıyım demiştim benimle alay ediyorlar, nasıl bakabildiler yüzüme, yüzsüz onlar çünkü, Edebiyat öğretmenim seni seviyorlar demişti, zaten bunu kendileri de söyledi lakin seven insan bunu yapmaz, hiç mi vicdanları sızlamadı benim yüzüme bakarken, yüzlerine vurmadım, yüzleşmedim lakin benden yana helal olmasın, beni yaraladıkları yerden kalp kırıklığı yaşasınlar
Yarın benim soracağım soruyu sen sormuşsun 😂
Evet hala görüşürüz. Aynı mahallede büyüdüğümüz için her memlekete gittiğimde mutlaka görüşürüz.
Yarında Adapazarı'na gidiyorum kahvaltıya😂gündüz arkadaşlarımla buluşcaz gece ablama gidip ertesi gün evime dönücem inşallah 💃
Hayır. Görüşmüyorum. Uzun süredir. Hedeflerim var. Yapmam gereken şeyler var. Belki daha sonra dönerim. Ararım.
Bilmiyorum açıkçası. Bazen bir yerde seviliyor olmak oraya ait olduğun anlamına gelmez. Seven arkadaşlar var ama ben oraya ait hissetmiyorum kendimi
Çok enteresan abimin lise arkadaşlarıyla görüşüyorum. Benimkiler ya çok haylaz ya yapmacıktı. Hoş insanlar vardı ama yeterince yakın olamadık. Instagram'da takip anca.
Cevap
45Cevap
Hayır maalesef :D orta okul ve lise arkadaşlarım nerede ne yapıyor bilmiyorum zaten o zamandan beri de görüşmedik hiç. Keyifli akşamlar.. ✨🥂
Evet üç kız arkadaşım var görüştüğüm. Biri evli bebekli onun yüzünü göremiyorum artık gerçi.
Hayır hep ben arıyorum arayınca iyi ki aradın diyorlar ama kendileri hiç arama zahmetinde bile bulunmuyorlar
Çoğuyla yıllar önce dağıldık ama görüştüklerim hala var bir hafta önce bir tane lise arkadaşımla görüştüm
Lisede ki arkadaşlarımla görüşmüyorum. Bütün arkadaşlarım ilkokul yıllarımdan kalma. Hâla devam ediyor dostluğumuz
Maalesef hayır mezun olduktan sonra herkes kendisine yeni bir yol çizdi farklı hayatlara atıldılar çok nadiren konuşuyoruz
Yooo görüşmüyorum. 5 dk ötemde oturup her yıl "ayyy çok özledim kesin görüşelim" deyip asla görüşmüyoruz😂
Bir kişiyle aktif olarak görüşüyorum, bir diğeriyle de ara sıra birbirimize reels gönderir ve senede 1 falan anca buluşuruz😂
Hayır yolda görsem tanımam uzun yıllar geçti hepsi evlendi gitdi kim bilir nerdediler 🤷🏽♀️
hayır. Liseden hiç arkadaş edinenememiştim baya iğrenç bir sınıfta okudum
Sadece 1 kişi var liseden beri sürekli görüştüğüm arkadaş değil dost abi kardeş misali
Onlar konusunda şanslı değildim maalesef. 🙂
Hayır instagramda Süs olsunn diye ekli bir kaçı görüşmek istemem ama
Evet görüşüyorum en sağlam dostlukları orada buldum zaten 💜
Evet yakın arkadaşlarımın hepsi liseden arkadaşlarım
Üniden arayayan soran var. Lisedekileri unuttum bile.
Hayır görüşemiyorum
Bağlarımız çoktan koptu
İlkokul, lise, universite arkadaslarimdan az ve oz kisiler ile hala iletisim halindeyim.
iki tanesiyle görüşüyorum onlar benim bebeklerim.
Evet görüşüyorum hatta lisedeki tayfa olarak her yaz mangal yapıyoruz
Liseden arkadaşım yok. Aöl okuyunca olmuyor :D
Bir kişiyle görüşüyordum ama evlenip farklı bir şehire yerleşince görüşemez olduk.
Yaşadığım şehirde lisedeyken çok samimi olduğum 6 kişi var. Ayda bir kez falan hala görüşürüz. Eğlenceli bir ekip 😌
Evet görüşüyorum hatta lise aşkımla evliyim
Yoo hepsi engelli bende yüzlerini görsem tükürücem sadece 😂😂
Evet her gün konuşuyoruz
Bir kişi kaldı geriye onunla görüşmüyoz başka yok
hepsi ile değil ama görüştüğüm var
Evet 3 4 kişi var buluşuruz arada
Evwy ilkoldan görüştük lerim var
Evet, en yakın arkadaşlarım hatta.
Lisede arkadaşım olmadı ki
ilk okul arkadaşlarımla görüşüyorum)
Hiçbiriyle bağlantım kalmadı
Evet hatta Whatsapp grubumuz var...
Tabiii samimi olduklarımla yola devammm
Görürsem görüşüyorum.
Hayır. Liseden kimse kalmadı hayatımda.
Bir kişi hariç hayır görüşmüyorum.
Bir tanesi şu an misafirim 😁
gorusmuyorum lise arkadaşım hiç olmadı
Evet 2 arkadaşım var hâlâ görüşüyoruz
İritibatımız koptu liseden arkadaşlarla.
Arada bir evet çok nadir ama
Evet hala görüşüyorum😄
Evet akrabam oluyor
İki kişiyle evet ikisi de benim bebeklerim 😂😂
Evet zaten mevcut arkadaşlarım liseden
Daha demin karşılaştıydık
Birkaç kişi hariç hayır
Evet görüştüklerini var
Hiçbiriyle görüşmüyorum
Üniversitedekilerle bile görüşmüyorum
İki tane kaldı onlarda giderse kalmayacak
Sadece biriyle