Eşimin kapanmasını istiyorum, açık olması hayat tarzıma uymuyor. Nasıl söyleyebilirim?

Öncelikle yaşım 30 eşimle severek evlendim 3 yıllık evliyim arkadaşlar karımın tesettüre girmesini istiyorum kesinlikle yani kapanması benim için daha iyi olacaktır ve muhafazakar bir çevrede yaşadığımız için kapanmasını istiyorum. Ben muhafazakar bir aileden geldiğim için etrafımdaki bütün kadınlar kapalı neredeyse eşiminde kısaca kapanmasını istiyorum açık olmasını istemiyorum sadece bana özel olsun bunu karıma nasıl söyleyebilirim red etmesinden korkuyorum çünkü açık olmasını istemiyorum aşırı kıskanıyorum yobaz filan demeyin sakın benim hayat tarzıma uymuyor açık olması.

Güncellemeler
+1 yıl
Sabah eşime soracağım kapanıp kapanmak istediğini yazarım buraya
Güncellemeler
+1 yıl
Vazgeçtim karımdan muhafazakar çevrede yaşıyor olmamız kafamı çeldirdiği için böyle düşünüyordum çevre etkisi psikolojimi etkiliyordu eşimle konuşacam daha rahat modern bir yere taşınmak istediğimi söyleyeceğim. Kapanma konusundada haklısınız bu kişinin tercihidir kesinlikle karışmayız. şu an yaşadığımız yerden kurtukursak rahatlayacağım
Eşimin kapanmasını istiyorum, açık olması hayat tarzıma uymuyor. Nasıl söyleyebilirim?