Öncelikle, çok hassas bir konu. Eşinizle iletişim kurarken saygılı, anlayışlı ve açık bir dil kullanmak önemlidir. İslami gerekçelerle konuyu Ona açıklamak önemlidir. Dayatmacı bir dil kullanırsanız, sırf eşiniz kapansın diye bu sefer de evinizdeki huzurdan olabilirsiniz.
Hazırlık Yapın: Kendi duygularınızı ve düşüncelerinizi net bir şekilde anlamadan önce, konuyu düşünün ve içselleştirin. İslam'ın öğretileri konusunda daha fazla bilgi edinin.
Saygılı Bir Ortam Yaratın: Konuşma sırasında karşılıklı saygıya dayalı bir ortam oluşturun. Eşinizin duygularını anlamaya çalışın ve ona saygı gösterin.
İslami Gerekçeleri Açıklayın: İslam'ın öğretileri üzerine odaklanarak, eşinize bu tercihinizin dini bir bağlamı olduğunu açıklayın. Kapanmanın, İslam'ın kadınlara verdiği değeri ve ahlaki öğretileri takip etmek anlamına geldiğini vurgulayın.
Kişisel Duygularınızı Paylaşın: Kendi duygularınızı ifade edin. Mesela, muhafazakar bir aileden geldiğinizi ve çevrenizin genel olarak kapalı giyim tercih ettiğini belirtin. Bu tercihin sizin için bir hayat tarzı meselesi olduğunu ifade edin.
Anlayış Gösterin: Eşinizin duygularını ve endişelerini dinleyin. Onun perspektifini anlamaya çalışın ve bu konuda her iki tarafın da rahat hissedebileceği bir ortak nokta bulmaya çalışın.
Esnek Olun: Eşinizin bu konuda farklı düşünceleri veya endişeleri olabilir. Esnek olun ve birlikte çözüm bulma konusunda açık olun.
Zorbaca veya Dayatarak İlerlemeyin! Süreci Zamana Yayın: Eşinizin düşünmesi ve hissetmesi için süre tanıyın. Bu konuda baskı yapmaktan kaçının.
Önemli olan, iletişimin açık ve sağlıklı bir şekilde sürdürülmesidir. İslami gerekçeleri anlamak, duygusal bir bağ kurmak ve birbirinize saygı göstermek, bu konuda daha olumlu bir sonuca ulaşmanıza yardımcı olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBugün çok düşündüm vazgeçtim artık böyle bir düşüncem yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılYani çok zor ama böyle eşini kısıtlamak gibi. Muhtemelen çok da açık giyinmiyordur. Kısacık etekler ve incw tayt giyen birisi değildir diye düşünüyorum ya da öyle giyinmek istese de zaten sen engel oluyorsun ama üstüne birde kapanmasını istemek onu bunalıma sokarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim zaten sormayacam kendisi isterse kapanır ona uyumlu yaşayacam
- +1 yıl
Şimdiki giyimi nasıl ki en fazla ne kadar mini giyinir? Kıskanıyorsun biliyorum ama yine de seni dinlemeyip mini giydiği oluyordur.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarının açık olması senin hayat tarzına uymuyorsa neden evlendin? Senin hayat tarzına uymuyor diye o kadın neden kendi hür iradesinden vazgeçsin? Bunu kibar bir şekilde asla dile getiremezsin yani resmen şu anlama geliyor "hayatım senin açık olman benim hayat tarzıma uymuyor ama ben senin fikrini sormadan senin kapanmanı istiyorum çünkü çevremdeki çoğu kadın kapalı, senin düşüncelerin benim umrumda değil" kusura bakmayında çevrenizden gördüğünüz her şey hilesiz hurdasız doğrudur diye bir şey yok. Açık olmak ve kapalı olmak arasında fark yok bu devirde. Kapalı olup her haltı yapan kadınlarıda hatırlatırım size, iyi geceler.
82 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik ve hayla birbirimizi seviyoruz sadece kapanmasını istiyorum
- +1 yıl
Seni hala seviyor olmasını onun kapanmasına neden olacak bir etken olarak görmüyorum. Gerçekten seni seviyorum diye kapanacağım dersede bir ilişki uzmanına falan gidin.
+1 yılBence çok açık giyinmiyorsa kapanmasına gerek yok. Kapalı olup memesi belli olanlar oluyor. Yani eşiniz kendini buna hazır hissetmeyebilir. İnsanların giyimine karışmak bence yobazlık oluyor. Önemli olan ahlak bana göre kalp temizliği başörtü de isteyen takmalı bence zorla güzellik olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, Sen eşini açık gördün ve öyle begendin neden tesettüre girmesini istiyorsun onu degiştirmeye çalışıyorsun. Senin çevren muhafazakar olabilir veya öyle oldugu için tesettüre girecek degil , Evli olabilirsiniz ama herkesin bir yaşam biçimi var. Eşin tesettüre girmek isteseydi zaten kendi istegiyle tesettüre girerdi. Sen kimsin ki basit bir insansın Allahtan korkmuyor ve Allah korlusundan tesettüre girmiyorsa senin için mi tesettüre girecek veya girmeli hiç dogru degil İnsamların yaşam tarzına saygı duymalısın. Eşinde ozman senin iç çamaşırşa gezmeni istese gezer misin bune saçna bir mantık ve soru
15 Yorumla
Soran+1 yılBen tesettürlü olmasını tercih ederim tabikide ama tercih onun kendi kararı istemezse saygı duyarım zorlamayla filan olmaz böyle bir şey zaten
Cevap sahibi+1 yılTesettürlü olmasını tercih etmek istiyorsan tesettürlü birisiyle evlenseydin ozman böyle bir şey istemen çok mantıksız ve kabaca kalp kırıcı ayrıca boşanma sebebidir
Cevap sahibi+1 yılSizin gibi insanları görünce midem bulanıyor
- +1 yıl
troldur bence bu adamin
Cevap sahibi+1 yıl@marco_polo Bencede
+1 yılNasıl görüp sevdiysen öyle devam etmen gerek. Bu saatten sonra kapanmanı istiyorum diye diretip tatsızlık çıkartırsan bile bile lades olursun. Kaldı ki bir insanın kapanmasıyla açık olma arasındaki fark başörtüsünden çok 'niyet' artık. Şansını zorlamazsan iyi olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa siz ne değişik tiplersiniz yaaa bende de vardı senin gibi biri neysekii gerçek yüzünü gösterdi de bittj ilişki. Birincisi madem muhafazakardin kapalı eş istiyordun neden açık bir kadına bakıp üstüne evlendin gidip kapalı kafana uyan birini bulsaydin ikincisi böyle diyorsunuz sonra gidip nerde açık saçık kadın var baştan aşağı süzüyorsunuz iki yüzlü iğrenç mahlukatlarsınız🤢🤢
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşine saygı duymalısın en başta nasıl kabul edip evlendiysen öyle devam etmeli sonradan değiştirmeye hakkın yok. Eşin kapanmak istese bu zamana kadar kapanırdı ya da belki ilerde fikri değişir kapanır vs sen etrafındaki kişilerin dolduruşuna gelmişsin. Güncellemeyi okudum , doğru karar almışsın taşınmak en doğrusu. Başkalarına göre yaşamayın yaşarsanız evliliğinizde hayatınızda huzur olmaz ve son diyeceğim şey her zaman hanımcı ol eşini dinle saygı duy
11 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim zaten bende kapanmak isterse kendisi kapanır zaten ilerde ben ona daha uyumlu yaşamaya çalışcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen adetleri dinleştirmiş olan, Yunus Suresinde bahsedildiği gibi aklını kullanamayan, kendi düşüncesi ve iradesi olmayıp, çevresel etmenlere boyun eğer zavallı birisin ve nan bana senin yolun Cehenneme giden şirk yolu. Çünkü adetleri dinleştirip ona uymak şirkin en batak yeridir.
Yapacağın en hayırlı şey, o zavallı kadıncağızdan ayrılmak ve onun yakasından düşmektir
12 Yorumla
Soran+1 yılZorlama yokki istemezse girmez ben isterim ama kararı kendisi verecek onun hayatı sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılUlen alçak, sen o kızı sevdiğinde ve evlendiğinde başı kapalımıydı ki şimdi sen ondan böyle bir şey istiyorsun?
Ayrıca zaten Kur'an da Nur Suresi 31. ayette illaki başını kapatacak, saçların görünmeyecek demiyor.
Biraz Kur'an oku anlayarak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes neden fazla tepki vermiş anlamadım ama bence önce ALLAH icin olsa daha iyi degil mi kendi icinden gelerek kapanması?
ya da önce bi sorum düşünüyor mu namaz kılıyorsanız her başörtü takmasında iltifatlar edin kılıyorsanız bir gün gel beraber namaz kılalım diyip başını örttüğünde cok yakişti benim güzel karıma hic düşündün mü kapanmayı gibi böyle yavaş yavaş adım adım gitmek daha güzel olur benim fikrim
Bir başka konuda siz dışarda acık kadınlara bakıyor musun uz eşiniz bunu görüyor mu?
Eğer bakıyorsanız eşiniz sizin öyle sevdiginizi düşümücektir we genel olarak baktıklarınız gibi giyinmek isticektir sizinde gözünüze bir perde cekmeniz gerekir bu durumda.. eşiniz icinde daha kolay olur her şey06 Yorumla
Soran+1 yılGözüm dışarıdaki kadınlarda değil karım yetiyor bana
Soran+1 yılİnşallah tesettüre girer dinimizin bir emri olduğunu söyleyeceğim umarım kabul eder.
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru ama mesela siz namaz kılıyor musunuz?
Soran+1 yılVazgeçtim fikrimden zaten
Cevap sahibi+1 yılNeden ne oldu?
Soran+1 yılBu sonuçta kendi fikri ben tesettürlü olmasını isterim şahsen o tesettüre girmek istese kapanırdı diye düşünüyorum zaten
+1 yılBunu yaparsan eşin seninle oldugu süre boyunca asla mutlu olmayacak. Böyle bir düşüncen varsa başından öyle biri ile evlenmen gerekiyordu. Kadının hayatını mahvedemezsin kendi isteği ile olmayan bir şey ne seni ne de onu mutlu eder.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. kapalı biriyle evlenseydin o zaman. kimse senin demenle kapanmak zorunda değil. sen zaten başından açık olduğunu biliyordun dolayısıyla bir şey demeyede hakkın yok. kapansa bile istediği için kapanmıyor bu yüzden kapanmanın anlamı yok.
10 YorumlaKapanırsa allah rızası için onu mutlu etmek için kapansın sırf sen mutlu olacaksın diye değil ki o da kendi isteğiyle olur. Madem bu kadar hassassın ona göre birini bulsaydın
13 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendim dinende kapanması gerektiğini düşünüyorum sadece benim için kapanmamalı tabikide
Soran+1 yılTercih kendisinin tabikide kapanırsa beni çok mutlu etmiş olur
+1 yılMadem senin hayat tarzına uymuyordu evlenmeseydin, kafana silah mı dayadılar. Çevre kötüyse evini değiştir, neden kadının huzurunu kaçırıyorsun.
Bu yobazların kafa çok garip ya gerçekten.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacam vazgeçtim zaten.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben bunu çok doğru bulmuyorum aslında böyle düşünce yapısındaki insanlara dikkat ediyorum da açık birini tercih edip kapansın istiyor… neden kapalı birini tercih etmiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum…
01 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim zaten saçma bir düşünceydi
Bastan biliyordun ama acik oldugunu oyle sevdin onu insanın bence kıyafeti degil icinde ne hissettiğidir senin cevren kapali olabilir yadirgarlar diye düşünme kiskanma olayi ise tamamen güven ile alakalıdır
00 Yorumla
+1 yılOna direkt kapanmasını söylemek yerine kendini dini ilimlerde geliştir. Kendi hayatını öğrendiklerinle şekillendir. Senden feyz alırsa o da kendi hayatını şekillendirebilir Allah'ın izniyle. Başka türlü olmaz.
00 Yorumla
+1 yılO zaman kapalı biriyle evlenecektin açık olduğunu göre göre evlenip sonra açık bi insanı kapatmaya çalışmak neyin kafası hakkın yok boş yapma o yüzden.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu ne terbiyesizlik? Kadına zorbalık yapmayı bırak. O isterse kapanır zaten. Senin haddine ne?
13 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece istiyorum kararı kendisi verecek tabikide
- +1 yıl
Teklif bile edilemez.
Soran+1 yılVazgeçtim zaten bir daha böyle birşeyde düşünmem zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de tesettürlüyüm ama düşünceni saçma buluyorum.
Evlendiğin insanı değiştirmeye çalışma.
Eğer o kapanırsa bile Allah için değil senin için kapanmış olacak. Sadece sonuç değil aynı zamanda niyet de önemlidir.
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaden öyle istiyorsun üstelik, neden başta kendi "HAYAT TARZINA" uygun biriyle evlenmedin.
Soran+1 yılSeverek evlendik biz hayat tarzıma uygun olup sevmediğim biriyle evlenmek istemezdim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılSeninki bahane.
Tesettür Allah'ın farzıdır. Ancak sen karının tesettüre girmesini İslami sebeplerden dolayı istiyor gibi görünmüyorsun hiç. Sen tamamen kendi bencil düşüncelerinden ötürü başka bir insanın hayat tarzını değiştirmesini istiyorsun. Senin olayın İslam değil, tamamen yobazlık.
-"Kapanması benim için daha iyi olacaktır."
-"Muhafazakar bir çevrede yaşadığımız için kapanması istiyorum."
-"Etrafımdaki bütün kadınlar kapalı neredeyse, kısaca eşimin de kapanmasını istiyorum."
-"Açık olmasını istemiyorum, aşırı kıskanıyorum."
Kurduğun tüm cümlelerin hiçbirinde İslam vs. geçmiyor. "Eşimin günaha girmesini istemiyorum." dememişsin. Olayı İslam olarak değil hayat tarzı olarak tanımamışsın.
Kısacası iki yüzlülük sergilemişsin. Madem severek evlendin. Sevdiğin insana saygı duy ve hayat tarzını değiştirmesini isteme.
Soran+1 yılBaşkaların eşimi görmesini istemiyorum yani vücudunu başkaları görmemeli diye düşünüyorum özel olmalı bence bana
Cevap sahibi+1 yılBaşkasının vücudunu görmesi için eşinin dışarıda çıplak dolaşması gerekir. Eşin dışarı çıkarken giyinmiyor mu sanki?
Soran+1 yılAçık olması bile bence sakıncalı tesettürlü olması dinen daha uygun
Cevap sahibi+1 yılŞu zamana kadar hiç dini sebep göstermedin. Ben deyince mi din aklına geldi.
Dindar biri olsaydın, Allah'ın farz kıldığını yerine getiren biriyle evlenirdin.
Soran+1 yılKarım açık olsada inançlı biridir
Cevap sahibi+1 yılŞaklabanlık yapma. Senin derdin İslam değil.
- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılEvelndiginde bu şekilde kabul etmişsin bunu söylediğinde yine direk onu ilgilendiren bir şey kendi bedeni kendi iradesi oyuzden ters tepebilir karışmamak saygı duymak gerekir illaki söyleyecem dersende alacagın iki cevabada hazır olmalısın
05 Yorumla
Soran+1 yılBen kapanmasını istiyorum açıkçası ama son kararı o verecek
- +1 yıl
Evet bu talebin senin evlilik hayatınında zora girmesine yol açabilir. Oyuzden iyi düşünüp ve karar vermelisin. Bu konu çok ciddi ve hassas bir konu senin için hayırlısı olsun
Soran+1 yılKapanmak istemezse benim için değişen bir şey olmaz karımı her haliyle seviyorum sadece kapanırsa beni çok mutlu etmiş olur
- +1 yıl
Güzel bir dille söylersen sorun olmaz kapanmak sana yakışır aslında bu şekilde seni görmeyi çok isterim gibi cümleler ile emri vaki gibi değil hani sana bırakıyorum tarzı cümleler kurulabilir
Soran+1 yılEvet öyle söyleyecem zaten asla zorlamam böyle bir şey için kendisini
Bunu evlenmeden önce düşünüp kapalı olan biriyle evlenecektin ya da evleneceöin kişiye kapanma şartı koyacaktın
00 Yorumla
+1 yılSen onu öyle beğendin evlendiniz ve bence öyle kabul etmen gerekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum kesinlikle fikrimi değiştirdim zaten
+1 yılOnu dini sohbet dinleyin bol bolfark eder ve kapanır insallah
07 Yorumla
Soran+1 yılinşallah inşallah umarım tesettüre girer dinimize uygun giyinmeye başlar
- +1 yıl
Insallah
Soran+1 yılVazgeçtim
- +1 yıl
Siz bilirsiniz bir şey diyemem
Soran+1 yılKapanmak isterse zaten kendisi ilerde kapanır ben artık ona uyumlu yaşayacam
- +1 yıl
Yani evet güzel ama bunu bilmediği için tesetturlu olmayı hiç düşünmez ki
- +1 yıl
Ona belli edin böyle olmasının sizin için daha güzel oldugunu
Öyle olan biriyle evlenmeliydin ama söyle belki kabul eder isteğini
02 Yorumla
Soran+1 yılyarın soracağım bakalım ne diyecek
+1 yılEvlenmeden önce onu severken aklın neredeydi ki eşin o zaman da açıktı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendiğinde açıktı ne değişti
Saçma
Kapanmak din ile ilgili bişey senin komplekslerinle ilgili değil
Söyleyebilirsin ama ısrar edip sıkma01 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim zaten. Kendisi isterse kapanır zaten.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYine günceller ve soru ışığında sadece sana şunu diyorum. Kör müydun alırken açık olduğunu? Niye aldın madem baştan? Pes
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim zaten saçma bir düşünceydi olduğu gibi kabul ettim
Cevap sahibi+1 yılBütün güncellemeyi okumuştum zaten🤐
+1 yılKapanmanı istiyorum de ama eşin sana göre mi şekil alsın?
00 Yorumla
+1 yılkapalı birini alsaydın o zaman ne biçim kafa yapınız var senin
00 YorumlaKendi isteğiyle yapması daha iyi olur, zorlayamazsın
00 Yorumla
+1 yılEvlilik tercihin yanlış olmuş. Madem tesettür istiyordun neden açıkla evlendin
00 Yorumlaonu baştan konuşup analaşacaktınız.
sonradan sonraya emrivaki yapamazsın
olmuyorsa taşınırsın00 YorumlaAile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. Karının kapanmasını istiyorsan, bunu onunla konuşarak çözebilirsin, bizimle değil.
00 YorumlaÇevrene göre hayatını şekillendirmeyi bırak Hamdullah, kendin ol
00 Yorumla
+1 yılBence bu konuda esine sadece soru sor mesala hic kapanmayi bekarken dusundinmu diye sicak bakiyorsa ona kapanmalisin sana cok yakisir de eyer sicak bakmiyorsa fazla usteleme
04 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim sormam bundan sonra kapanmak isterse kendisi kapanır zaten.
- +1 yıl
Evet kendi hayati kendi karari en dogrusunu dusunmusunuz
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok düşündüm ve böyle bir karar verdim
Soran+1 yılKapanmak isterse zaten kendisi ilerde kapanır ben artık ona uyumlu yaşayacam
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali niye bulmadin o zmn. Kadın isterse kapanır zorla olmaz bu işler
05 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi baya sevdik ruh ikizim gibidir kendisi
Cevap sahibi+1 yılBuyuk bir şey istiyorsun karından
Soran+1 yılEvet farkındayım ama kapanırsa beni çok mutlu eder eşim
Cevap sahibi+1 yılO mutlu olmayacak ama
Soran+1 yılSonuçta fikir kendisinin mutlu olmayacağını bilirse zaten kapanmak istemez diye düşünüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapancak tek sen görebilcen demi göğüslerini kapanmaz inşallah bizde faydalanallım
00 YorumlaKarın ile evlenirken onu açık bir şekilde kabul etmissin sonuçta. Bu durumun konusunu açman bile saçma olur bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kapanmasını istiyorum kapalı olması benim daha çok hoşuma gider ama tercih tabikide kendisinin
evlenirken öyle kabul ettin ama kapansada istediği için olmadığı için mutsuz olacaksınız
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim zaten istemiyecem kapanmasını. kapanmak isterse kapanır zaten
hayat tarzına uymayan biriyle neden evlendin
11 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim için
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı gelin alsaydın insanlara baskı yapmayın
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca karın kapalı olsun diyosun burada cıplak kadınların foto paylastıgı memelerim nasil soruların oldugu Bı sitede sın ne bu celıskı madem Müslüman sın sen de göz tesetturune uy harama bakmaaaaaaaaaa
Cevap sahibi+1 yılKadınlarla konuşuyorsun burada açık seçşk kadınlarla o günah deılmı
Cevap sahibi+1 yılEvet rahat rahat cıplak kızlara bakarsın orada da senin derdin Allah deıl cevre
+1 yılYani bilemedim nasıl söylenir. Kendi içinden gelmesi lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım kendiside ister.
Uymuyorsa niye açık kadınla evlendin yok muydu kapalısı?
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum çünkü haylada seviyorum
Soran+1 yılTabikide ben kapanmasını istiyorum kesinlikle ama istemezse bir şey demem bu onun tercihi ama kapanırsa beni çok mutlu etmiş olur.
+1 yılSenin için değil Allah rızası için kapanmalı yoksa bir anlamı olmaz ki zaten
00 Yorumla
+1 yıl
Evlenmeden önce konuşacaktın bunları.
Söyleyebilirsin ama asla ısrar etme00 Yorumla
+1 yılZorla olmaz içten gelmesi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yıl
Vazgeçtim kendim ona uymaya çalışacam- +1 yıl
Yinede konuş kapatman beni mutlu eder hoşuma gider de belki olur... evli insanın burada işi nedir
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye kapalı ile evlənmədin başta?
01 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik ailem kapalı kızla evlenmemi istemişti ama biz birbirimizi sevdiğimiz için evlendik
kapalı kadın alsaydın
09 Yorumla
Soran+1 yılKarımı sevdiğim için evlendik
- +1 yıl
o zaman karını kapatma? sende de töt var karında da var? onda me me var sende de var ne kastın bu kadar korkma çok kadın var seninkine bakmazlar çok p**rno izlemişsin sen bence. Zihnini değiştir karını değiştireceğine. Karın olabilir ama düşünceni ona dayatabileceğin anlamına gelmiyor.
Soran+1 yılBen kapanmasını istiyorum ama tabikide fikir kendisinin böyle birşeyde asla zorlamam ama kapanırsa mutlu olurum.
Soran+1 yılBen kapanmasını isterdim diyorum kapansın demiyorumki kapanmazsada sıkıntı değil ama kapalı olmasını tercih ederim
Soran+1 yılBakalım yarın kararını öğrenencem yazarım buraya artık yarın
Soran+1 yılVazgeçtim söylemekten
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayat tarzına uymuyorsa boşan
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz seviyorum karımı
- +1 yıl
O zaman karının istemediği şeyi yapması için zorlama özgürlüğünü kısıtlama
Soran+1 yılBen kapanmasını istiyorum ama kararı kendisi verecek
+1 yılhaklısınız ellerin
cennet görsün026 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklı bir istek dimi
- +1 yıl
kesin kesin
- +1 yıl
o ne diyor
Soran+1 yılSoracağım kendisine sabah kapanır umarım inşaallah
- +1 yıl
kaç senedir ewlisnz
Soran+1 yıl3 yıl oldu
- +1 yıl
giyimi nasıl ki
Soran+1 yılKlasik açık kadın
- +1 yıl
hmm
peki bu konu
bsl sende
olgunlaştı
Soran+1 yılEvet ben sadece bana özel sadece ben göreyim istiyorum hakkım değil mi bu
- +1 yıl
iki maşallah..
Soran+1 yılSence kapanmalı mı
- +1 yıl
kesinlikle
ama resmi warsa
görmek isterdim - +1 yıl
ciddi sordum m
- +1 yıl
ewett
- +1 yıl
naptınız
Soran+1 yılVazgeçtim açık şu an daha rahat bir yere taşınacağız
- +1 yıl
sen çevreden mi kapanndicektin
- +1 yıl
yaşlar kaç
- +1 yıl
az burada olsan
Soran+1 yılEfendim şimdi bakabildim çok giremiyorum siteye
- +1 yıl
ya bizi dinlemiyorsun
ender bir soruda denk geldik baktığın yokk - +1 yıl
merhaba
- +1 yıl
yoksun hala
gizlidenÇıksana
Soran+1 yılYarın bakabilirsem meşgulüm baya siz yazın buraya sorunuzu
- +1 yıl
takip atsana
+1 yılNefret ettirmeden söyle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evlenmeden önce bu isteğin yok muydu?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılYobaz naif kalir gibi
00 Yorumla
+1 yılOzmn niye evlendin mk
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılKarın ne diyor
01 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim bak
evlenmeden önce düşünücektin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYobaz evlenmeden önce konuşacaksın bu konuları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemezse eğer saygı duy zorlama
01 Yorumla
Soran+1 yılYani kapanmasını istiyorum ama öyle zorlamam tabikide kendisini asla sonuçta kendi fikri ama ben yinede kapanmasını isterim
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaşındın mı daha rahat bir yere ,
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDua edin bol bol önce.
00 Yorumla
+1 yılBence de yaşadığın yerden taşın en iyisi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet en yakın zamanda taşıncam
İstemiyorsa zorlama
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim zaten sormam
+1 yılasırı mı acık
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama bazen erkeklerin gözünün kaydığını hissediyorum çok kıskanç biriyim aynı zamanda
- +1 yıl
fiziği dalan iyi o zaman
Soran+1 yılevet bu yüzden kapanmasını istiyorum sadece ben görmeliyim
- +1 yıl
ozele gelsene
- +1 yıl
karını merak ettim
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri