Öncelikle ikimizde dindar değildik ilk başta icki içerdik falan evlendik annem benim solcu zaten neyse sonra esim namaz kılmaya falan başladı ilk başta dini sohbetler izledi sorun etmedim çünkü cinsel ve aile hayatımız iyiydi hatta daha çok şefkat göstermeye başladı bana beraber oruc tuttuk hoşuma gitti ama şimdi kapanmak istiyorum diyor buna alışamıyorum yanıma yakışmaz diye ağlıyor şu an annemde istemiyor zaten annene ne ben senin karınım diyor bende düşünelim diyorum cocugumuz var neyini düşüneceksin diyor anladım kapanacak bu beni de bırakmaz bende seviyorum ama nasıl alısabilirim bu duruma?
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin kapanmak istemesi önce seni sarsmış ama altında çok derin bir arayış ve inanç meselesi var 🧠💔
Şunu unutma: O senin sevdiğin kadın, sadece giyimi değişecek. Kalbi, karakteri, sana olan sevgisi yerinde duruyor 💞
Onun inancına saygı duyduğunu hissettirmeye çalış. Sen de duygunu açıkça söyle: “Değişim beni zorluyor, alışmakta zorlanıyorum ama seni kaybetmek istemiyorum” de 🙏
Anneni de bu sürecin dışında tutmaya çalış. Bu seninle eşinin konusu. Zamanla gözün alışır, kalbin çoktan alışmış zaten. Biraz zamana ve sakin konuşmalara ihtiyacın var 💫🕊️