Yoksa sadece yaşlanınca mı vücutları topluma karşı mahrem oluyor artık? Ya da buruşmuş bedenim artık toplum için beş para etmez diye mi düşünüyorlar🤔
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sergilemek ve beş para etmek ne alaka bu kadınlar bedenleri üzerinden para mi kazanıyor
Mahremini ( el, yüz, ayak dışında kalan yerlerini) sergileyerek para kazanmayan bir kadın örneği verir misin?
Ben. Yazın şort giyiyorum terliyorum. Plajda bikini giyerim çünkü denize giriyorum eşofmanla giremem. Ama hiç para kazanmadım?
Şu an ne iş yapıyorsun? Sana para kazandığını senin ağzın ile ispat edeceğim
Öğrenciyim
İnsanların inançlarına karısacak haddi neden kendinde buluyorsun?
İnançla ne alakası var bunun? Şimdi senin çocuğunun karşısına sen , eşin ve çocuğun yol kenarında yürürken dal dşk çıksam bu benim inancım kardeşim. Benim inancım çıplak gezmeyi emrediyor desem sen bana karışacak haddi nereden buluyorsan ben de oradan buluyorum
Allah bile karışmazken sanane? Madem rahatsız oluyorsun git şikayet et karakola varsa kanunda yeri alsınlar içeri.
Bir de dal dâşsak muhabbeti yapıyor zihniyete bak
İşine gelmeyince konuyu saptırma. Soruma cevap ver. Böyle çıksam eşinin ve çocuklarının karşısına benim inancıma göre sen kim olarak bana karışma yetkisini buluyorsun? Hangi yetkiye göre beni şikayet ediyorsun. Ne oldu bak. Zora mı sıkıştın. Benim çıplak gezmeyi emreden inancıma sen kim oluyorsun da insanların Uydurduğu kanunlara göre başvurup şikayet ediyorsun beni. Sen inananların kanunlarını nasıl ki savunuyorsan ve bu yetkiye başvurma gereğini kendinde buluyorsan ben de aynı şekilde Allah'ın şeriat kanunlarına göre bu yetkiyi kendimde buluyorum. Allah da karışmıyor diyen bir din cahili olman da ayrı bir muamma. Şeriata göre toplum içinde çıplak gezmenin cezasını araştır bakalım Allah karışıyor mu karışmıyor mu bur bir öğren sonra yaz bana
Srnin ahlak etik anlayısın bu. Genel musluman cercevesi nin ahlak anlayisi bu. İslam bu zihniyet yuzunden yerlerde.
Gerci sen de peygamberinden boyle ogretildin. Asagilayici kibir dolu.
Gencken ciplakken yaslaninca neden kapatir gibi bir soru ancak bir muslumana yakisirdi.
İslâm nedir bilmeden cahil olarak yaşamayı ve boşluk olarak ölmeyi kendime yakıştırmak yerine müslüman olarak yasamayı ve Müslüman olarak ölmeyi kendime yakıştırmayı tercih ederim.
maalesef ortadoguda islam varda musluman yok. İslam batida yok ama ordada musluman cok.
Kimin Müslüman olup olmadığına karar verecek tek merci Allah'tır. Günahkârlık ile Müslümanlık aynı şeyler değil
Bende onu diyorum Allahın karışmayıp din gününe kadar iradeyi kişiye bıraktığı şeylerden sana ne? İster açar ister kapatır.
Sen su an din tüccarlığı yapıyorsun, senin gibi leri yüzünden islam da kötü gözüküyor.
Soruyu anlamayacak kadar kıt zihinlisin ne anlatsam boş. Allah da senin tuvaletine kadar karışıyor sen İslam cahili olduğun için anlamazsın. Ayakta işeyince bile öldüğün zaman kabir azabı çektiriyor sana.. siz İslam cahilleri Allah karışmıyor sanarak cahil yaşayarak cahil ölmeye devam edin
Keşke örümceklerin gezdiği yobaz beyinleri de toplumdan gizleseniz.
Evet örümcek bile daha kültürlü bir çok yobaz beyinlerden. Çünkü örümcek bile kendi mahreminin üstünü ağı ile örtüyor.
Mahrem senin inandığın kitaba göre bir anlayış. Senin inandığın gibi giyinmeyen insana yok mahrem bölge bilmem ne diye kendi görüşünü dayatamazsın.
İnsan anasından doğduğu gibi de yaşayabilir ancak hava şartlarına uygun olarak korunmak için beynini kullanarak giyinmeyi tercih ediyor.
Çocuğun var mı bilmiyorum ama ilerde çocuğun olursa senin yanında küçücük çocuğunun karşısına sokak ortasında çıplak kadınlar, çıplak erkekler dal dşk sallayarak çıkarsa karşına çıkınca o zaman beynini kullanarak bu yorumunu hatırlaman dileği ile
Dışarıda kimse dal teşekkür gezmiyor, tutturmuşsunuz çocuğumun suratına s. klerini sürecekler. Onu yapsa yapsa tarikatın hocası yapar merak etme sen.
Çocuğunu kadın ve erkek vücudunun mahrem bir şey olmadığını öğretirsen, kol bacak neyse göbek aynı şeydir diye insan gibi yetiştirirsen o da senin gibi saçma sapan düşünce ve sanrılar içerisinde kıvranmaz.
Sen dünyalı değilsin anlaşıldı. Beynin bu dünyada değil çünkü. Türkiye'de çıplak gezen insanlar yaz da biraz beyninin dünyadan haberi olsun
Tarikat yurtlarında taciz edilenler de yazayım örümcek kafalı yobaz kpk
Kız çocuğun olursa çıplak gezdir de bak ne oluyor sonra kendin şahit ol
İşte tam bir tarikatçı sapık mesajı, çıplak gezen istisnaları ortaya atan beyin özürlü, sen git şeyhine de seni badelesin karınla birlikte rahatla, düş yakamdan
@Handsomehell01 bu din düşmanlarında zerre beyin yok. Senin duvarına yazıp rahatsızlık veren kendisi olduğu halde yakamdan düş diyecek kadar I@ seviyesi eksi bin beşyüz 🤣
Bı yaştan sonra aklı başına geliyordur yaşının ağırlıgidir manevi olarak ta olabilir ne var ki bunda
Söyle yaşlanınca insanda öbür taraf korkusu artiyor gencken ise daha çok var ölmeye diyorlar tabi onu Allah tan başka kimse bileme Z de oyleli
Olgunlasiyor belkide
Olgunlaşmak için yaşlanmayı beklemek çok mu geç sanki 🤔