Bu tam olarak ne kriziydi?

eşimle dün bir tartışma yaşadık. çok ciddi bir konu değildi. ama tartışma esnasında bana iyi ki çocuk istememişsin gerçekten, bizim evliliğimiz bitmiş gibi cümleler sarfetti. bunları kızgınlıkla söylediğinin bilincindeyim ben çünkü eşim çok çocuk isteyen biri ben daha mesafeliyim konuya. bu cümleleri söyler söylemez ağlamaya başladı sarıldı çok özür dilerim sağlıklı düşünemiyorum nolur sözlerim için affet diye ağlaya ağlaya sonra kriz gibi bir şey yaşadı. bir anda nefes alamamaya başladı, sol eli istemsizce kasıldı, sesleniyorum konuşamıyor bir anda peltekleşti. kolanya su ne bulduysam camı açtım hava alsın diye falan. adını söylüyorum bi anda bana dönüp gözlerini kocaman açıp bakıyor sonra tekrar baygınlaşıyor. o kadar korktum ki. onu kendine getirmem 1 saati buldu. daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım. ölüyor sandım. zar zor bana tokat at dedi. o kadar çaresiz kaldım ki mecbur tokat attım. korkunçtu benim için. daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? eşi arkadaşı ailesinden biri veya kendisi. bir daha tekrarlar mı, psikolojik destek almamız gerekir mi? ve o an nasıl davranmam gerek

Bu tam olarak ne kriziydi?