Aile & Toplum İfşam var köydekiler görmüs ben köye nasil gideceğim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cadi gibi kızlar var beni parcalarlarsa diye korkuyorum ama annemi babami cok ozledim ailemin kulagina giderse diye de ayrica korkuyorum Güncellemeler+1 yıl Bide erkekler kotu kotu bakarsa laf atarsa diye korkuyorum Güncellemeler+1 yıl Çok pismanim basim agriyor midem bulaniyor ama mecbur kaldigim icin oldu hersey İfşam var köydekiler görmüs ben köye nasil gideceğim? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben p*rno yıldızı oldum, artık bir mesleğim var dersin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Koylüler kadar ahlaksız bı toplum var mı âq bir de cahil derler. Genel olarak cinayet sîkîs haberleri hep köyde dönüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl köy hangi sehirde ve bence ailene gitmistir kesin seni bekliyorlar 0 0 Yorumla
meliketefrikxx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Naneyi yerken aklin nerdeydi mk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kizim mecbur kaldim Yorumla Soran +1 yıl Hem onlara ne cok sacma ya Yorumla Soran +1 yıl İslerine bakmalari lazim Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Saklı bir köy var uzakta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dalga gecme ne yapicam ya cildircam off Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Kime neden şov yaptın videoyu kim yaydı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl düşünerek hareket edecektin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mecburdum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mecburiyeti olmaz bu işin Yorumla Soran +1 yıl Yo gayet olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neymiş bahanen? Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 624 cevap paylaştı. Ben değilim de? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasil derim gorunen koy klavuz istemez her turlu taniniyorum yani videoda da Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Valla işin zor. Nasıl oldu ki bu olay? Yorumla Soran +1 yıl +18 sov yapiyordum yuz acik Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Gitmek zorunda mısın köye? Yorumla Soran +1 yıl Ailemi özledim dogup büyüdugum evi de ozledim Yorumla Soran +1 yıl Memleketimi de ayni sekilde Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Yani ufak tefek değişiklikler yapabilirsin, saçını boya veya kısalt giyim tarzını değiştir, gözlük falan tak. Belki bu şekilde anlaşılmaz Yorumla
Yanlız1Ben Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Niye parçalasınlsr onlara ne ki 0 32 Yorumla Soran +1 yıl Onlar beni cekemiyordu zaten onceden de biraz susluydum buna bile laf ediyorlardi kasar falan diyorlardi Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Desinler demeleriyle ne olcakki takma sen onları Yorumla Soran +1 yıl İyi de bunlar ne yuzle geldin falan diye saldirabilcrk cinste kizlar Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl İyi de onları ne kadar ilgilendirir bu durum Yorumla Soran +1 yıl Öyle de onlar vahsi hayvan gibi koyde de zaten canlari sıkiiiyordur saldirmaya yer ariyorlardir yani Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Bu kadar çok korkuyosan gitme madem Yorumla Soran +1 yıl Ama ailemi özledim Yorumla Soran +1 yıl Memleketimi de ozledim Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Kimse görmeden git Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl ya da evlen kocanla git Yorumla Soran +1 yıl Mumkun degil ki herkes kapinin onunde oturuyor bizim oralarda sohbet muhabbet ediyorlar sokakta Yorumla Soran +1 yıl Ohooo kocam olana kadar 😂😂 Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Niye kocan olana kadar ohooo 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hem kocamla gitsem bile onlar yine saldirirsa diye korkarim ki hem kocamin yaninda kim bilir ne diyip beni rezil ederler of ya Yorumla Soran +1 yıl İfşam var diyorum koca bulmak kolay mi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İfşasi olan kizla herkes evlenmez ki😂 Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Kocana bu durumu söylersin bilirse rezil olmazsın Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Evlenen olur Yorumla Soran +1 yıl Daha benimde begenmem lazim tabi ohoo yani karsilikli ask olcakta geçmisimi anlatcam da herseyimle bana saygi duyduguna emin olcam da ölme eşsegim olme 😂 Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Orası uzun iş tabi 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Olur da kim bilir ne zaman😂😂 karsilikli sevip sevilmek lazim henuz ortads ikisi de yok😂 Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Hep yanlısız ama illaki olur merak etme Yorumla Soran +1 yıl Zaten nasil anlatsam nerden baslasam bilmiyorum gecmisimi bu da ayrica canimi sıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Hep yanlisiz derken anlamadim Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Seni herşeyinle kabul edecek biri çıkar karşına... Mesela ben 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha sen neden sorun etmezsin peki boyle seyleri merak ettim.😂😂 Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Geçmişin beni ilgilendirmediği için Yorumla Soran +1 yıl Ama ifşam ilerde karsimiza cikabilir Yorumla Soran +1 yıl Hatta en cok korktugum seylerden biri de cocuklar buyuyunce okulda arkadaslarinin falan gorup onunla dalga gecmesi kotu şeyler demesi falan Yorumla Soran +1 yıl Yani cocuklarim olursa allahin izniyle tabi Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Bundan korkma bu kadar be Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Özelden yazsana ordan konuşalim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben p*rno yıldızı oldum, artık bir mesleğim var dersin.
Koylüler kadar ahlaksız bı toplum var mı âq bir de cahil derler. Genel olarak cinayet sîkîs haberleri hep köyde dönüyor
köy hangi sehirde ve bence ailene gitmistir kesin seni bekliyorlar
Naneyi yerken aklin nerdeydi mk
Kizim mecbur kaldim
Hem onlara ne cok sacma ya
İslerine bakmalari lazim
Saklı bir köy var uzakta
Dalga gecme ne yapicam ya cildircam off
Kime neden şov yaptın videoyu kim yaydı
Nasıl bir ifşa?
düşünerek hareket edecektin
Mecburdum
mecburiyeti olmaz bu işin
Yo gayet olur
neymiş bahanen?
Ben değilim de?
Nasil derim gorunen koy klavuz istemez her turlu taniniyorum yani videoda da
Valla işin zor. Nasıl oldu ki bu olay?
+18 sov yapiyordum yuz acik
Gitmek zorunda mısın köye?
Ailemi özledim dogup büyüdugum evi de ozledim
Memleketimi de ayni sekilde
Yani ufak tefek değişiklikler yapabilirsin, saçını boya veya kısalt giyim tarzını değiştir, gözlük falan tak. Belki bu şekilde anlaşılmaz
Niye parçalasınlsr onlara ne ki
Onlar beni cekemiyordu zaten onceden de biraz susluydum buna bile laf ediyorlardi kasar falan diyorlardi
Desinler demeleriyle ne olcakki takma sen onları
İyi de bunlar ne yuzle geldin falan diye saldirabilcrk cinste kizlar
İyi de onları ne kadar ilgilendirir bu durum
Öyle de onlar vahsi hayvan gibi koyde de zaten canlari sıkiiiyordur saldirmaya yer ariyorlardir yani
Bu kadar çok korkuyosan gitme madem
Ama ailemi özledim
Memleketimi de ozledim
Kimse görmeden git
ya da evlen kocanla git
Mumkun degil ki herkes kapinin onunde oturuyor bizim oralarda sohbet muhabbet ediyorlar sokakta
Ohooo kocam olana kadar 😂😂
Niye kocan olana kadar ohooo 🤣🤣
Hem kocamla gitsem bile onlar yine saldirirsa diye korkarim ki hem kocamin yaninda kim bilir ne diyip beni rezil ederler of ya
İfşam var diyorum koca bulmak kolay mi 😂😂
İfşasi olan kizla herkes evlenmez ki😂
Kocana bu durumu söylersin bilirse rezil olmazsın
Evlenen olur
Daha benimde begenmem lazim tabi ohoo yani karsilikli ask olcakta geçmisimi anlatcam da herseyimle bana saygi duyduguna emin olcam da ölme eşsegim olme 😂
Orası uzun iş tabi 🤣🤣
Olur da kim bilir ne zaman😂😂 karsilikli sevip sevilmek lazim henuz ortads ikisi de yok😂
Hep yanlısız ama illaki olur merak etme
Zaten nasil anlatsam nerden baslasam bilmiyorum gecmisimi bu da ayrica canimi sıkıyor
Hep yanlisiz derken anlamadim
Seni herşeyinle kabul edecek biri çıkar karşına... Mesela ben 🤣🤣
Hahaha sen neden sorun etmezsin peki boyle seyleri merak ettim.😂😂
Geçmişin beni ilgilendirmediği için
Ama ifşam ilerde karsimiza cikabilir
Hatta en cok korktugum seylerden biri de cocuklar buyuyunce okulda arkadaslarinin falan gorup onunla dalga gecmesi kotu şeyler demesi falan
Yani cocuklarim olursa allahin izniyle tabi
Bundan korkma bu kadar be
Özelden yazsana ordan konuşalim
Geçmiş olsun
Ne yapmalıyım