Ya hayal ediyorum ben bir erkekle ev arkadaşı olsam ben temizlik bilmiyorum oda bilmiyor olur ve evi... götürür sonra bu manyak erkekler sapıklık yapar ama kız ev arkadaşı ile de sürekli kavga ederim ben hemcinsimle hormonlar sürekli çünkü dengesiz olacak ikimizinde sürekli kavga sürekli kavga saç başa baş başa en iyisi tek kalmak
Hem cinsimle
Karşı cins ile
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hemcinsinle mi ev arkadaşı olmak daha iyi karşı cins ile mi?
Yalnızlık derim karşı cins erkekle veya kadınla eve çıkmam kadın ile ortam da olmak 3. Şeytana işaret illa ki bişey olur erkek veya kadın güvenilir değil özellikle evde değilken eşyam veya herhangi bir şeyim kaybolması söz konusu aklım evde kalır
İkisiyle de olunmaz bence de illa olacağım dersen de yakın olmadığın biriyle olman gerekir o yüzden karşı cins çok yakın erkek arkadaşım seçeneğini elemelisin. Ev arkadaşlığı çok yakın arkadaşlıkları bitirir tecrübeyle sabit. Bu arada hangi cins olursa olsun herkes kendi pisliğini temizleyecek ben bilmiyorum deme boşuna kimse senin pisliğini temizlemez bilgine teşekkür.
Karşı cinsten çok yakın arkadaş olmuyor ya. O anca sevgilin olur. Çünkü sevgili gibi takılmaya başlıyorlar. Öyle olacaksa arkadaş değil sevgilinle aynı eve çıkarsın.
nehir yanlis anlamada kanki niyetiyle kimse yanasmaz bi alkol sofrasi yapar az iceriz der bi bakarsin kendini dogy pozisyonunda bulursun ya da esraaarr vs
Ogrenci yurtta kizlarla kalir erkeklerle secenegin olmaz, is icin de zaten kendi paran olur 1+1 tturasin. Burasi turkiye evlenmedigin erkekle ayni evde kalamzsinOros derler sonra ortada ne okul kalir ne de is
Sana öyle geliyor hep sapıklara rast gelmişsin demek ki karşı cinsten çok değer verdiğimiz insanlar da olabiliyor Gerçi bu sapkın davranışlar karşı tarafın hareketleri ile de değişebilir