Ev sahibimiz 41 yadinda"Kadin"
Esi 32 yaşında"ekek"
13 yasinda kizi ve 6 yasinda oglu var bu iki birlikten.
Nasil bir cesaret kadinin esinden Yaşça büyük olmak. Ben cesaret edip aralarında kaç yaş yar hesaplamadim bile.
Bunun erken yaşlanması var menopozu var. Nasıl bir cesaret. Düşüncesi bile korkunç çocuk"erkek" 19 yaşında mı oturmuş nikah masasına?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani ben 7 yaşa okey diyen biriyim Ha 9 bir tık fazla ama mutlularsa ne güzel işte
14 yıldır evliler. Kadın 41 yaşında şu an. Peki ilerisi? Kadın 51 erkek 42 yaşında olacak. Erkeğin en karizmatik en olgun yaşlarında eşi 51 yaşında olacak. Bunun ilerisi için o adama yazık değil mi?
Yani ne diyeyim sevgilim de benden 2 yaş büyük ha sorun mu 2 değil. Yani 7 bana göre sınır ama ne diyeyim olmuşlar artık
Yani sanane sana mı kalmış isin gucun yokmus gibi bunu mu paylastin askin yasi yoktur eger aralarinda ask sevgi olmazsa cokcuk yapmazlardi heralde insanlari gereksiz yargilamayın
Evet kizi ve oğlu cookkkk cokkk tatlılar. Kız aynı tıpa tıp annesi oğlu ise tıpa tıp babası. İyide bebeğim hersey bir yasa kadar okey. Kadın 51 yaşına geldiğinde eşi adam 42 yaşında olacak. 42 yaşındaki adam yaşlı değil orta yastadir kadına göre daha geç yaşlanır. En olgun en karizmatik yıllarında kadın 51 yasinda olacak. Eşinin kirisiklarina krem sürer artık adam 😄😄😄
Ee napsin bosansin mi
Hayır. 28 yaşındaki kız ile 19 yaşındaki erkek hangi akil mantıkla oturmuş o nikah masasına. Yemin ederim ben nikah memuru olsaydım kıymazdım. Gidin başka nikah memuru bulun derdim.
Millet çocuğu bile yaptı derdi tasası sana kaldı
Cocuk yapıldığı yıllar gösteriyor ki kadın 28 yaşında idi. Hala genç güzel sayılır. Peki ilerisi? Erkek 45 kadin 54 erkegin en karizmatik en olgun yaşında eşi 54 yaşında olacak.
Sen takviyeye gidersin çok dertlenmişsin. Ayrıca 45 herkes için olgun bir yaştır hücre öldükçe karizmatik diye bir şey kalmaz
45 yaşlı değildir.
Dayım var 45 yaşında
hala bekar evlisi bile asılır. Senin çevrende geçim sıkıntısından dolayı 45 yaşında 55 yaşında gösteriyor sanırım erkekler. Zengin veya orta halli bir erkek 45 yaşında yaşlı görünmez tersine 40 li yalari en çekici en karizmatik yıllaridır. Genç olmak başka karizma başkadır. Zengin bile olsalar çevremdeki 54 yaşındaki kadın makyajdan kremlerden ortada bir yüz varki anlamak güç. Biçimsiz oluyorlar kadınlar o yasa geldiğinde.
45 yaşındaki zengin kadın da güzel görünüyor para herkesi star yapar sen bu adama mı aşıksın ne Allah’ın delisi methiyeler düzmüş. 45 olgun bir yaştır çocuk
Evli bir adama aşık olacak kadar göz dikecek kadar hayat kadını değilim Allaha çok şükür. Senin şu son yazdığına bak. Kafan nelere calisiyor. Aşkmış aşk diye bisey mi var mal. Alın yazın var. Zamanı gelince nikah masasına oturursun. Aşk zinaya verilen addır.
Ayrıca bekar bile olsa 32 yaşındaki bir adam benim yaşıma uygun değil. Ben 30 yaşındayım arkadaş aramıyorum kendime, veya kardeş, evlenecek olursam en az benden 5 yaş büyük olmalı. Kadin erken yaslanir ben eşimin gözünde her zaman prenses olmak isterim o yüzden en az erkekten 5 yaş küçük olmak en güzeli. Vede benim eşim olacak adam görmüş geçirmiş ayakları yere sağlam basan Adam olacak. Beni yönlendirecek her hareketiyle bana örnek olacak. 32 yaşında erkek 41 yaşındaki kadın evlilik resmen evcilik oynamaktır. Kadını yöneten yok, kolları altına alan yok. Kadinin sığınağı yok. Kendiden 9 yaş küçük bir erkek seni ne kadar kadın hissetirebilir? Seni ne kadar yönlendirebilir ne kadar koruyabilir. Yaşı ablasından büyük. Sonrada kadın erkeksi oluyor, çünkü kadın tarafı zamanla resmen ölüyor.
Gel göstereyim sana parayla starmi olmuş şempanze mi olmuş gel gör bak.
Mokoko olmuşsun abla 30 yaş nedir ne çirkinsindir sen şimdi zlsnxsk
Kimse 30 yaşında iken 17 gibi göstermez. Genç kız değilim olgun yetişkinim. Güzel sayılmam güzellik çok baska bisey. Ama çirkin olduğumu hayatım boyunca bir kes bile duymadım. Allaha çok şükür elim yuzum düzgün. Ama dediğim gibi eli yüzü düzgün olmak var güzel olmak var. İkisi aynı şey değil. Çirkinlik zaten AP ayrı birsey.
Yaşlısın abla
Yapacak bisey yok.
Herkes birgün yaşlanacak.
Kadınlar için yaş onemli değil annemden biliyorum
Kadin erkekten büyük
Gayet normal bir şey Şu an ben 19 yaşındayım annem 43 ama arkadaş gibi takılıyoruz ayak uyduruyor genç kız gibi
Erken yaşta anne baba olmak çocuk içim çok sağlıklı. Çünkü spermler en sağlıklı en kaliteli zamanları gençlik yilalridir. 35 yaşından sonra asla kadın hamile olmamalı. Sperm kalitesi düşüyor. En kötü ihtimalle engelli doğar. En iyi ihtimal ise zekası ileri olmaz engelliye olmaz ama sağlıklı bir bireyde olmaz. Benim annem 17 yasinda anne olmuş babam 22 yaşında. Bu normal. Ama yukarıda bahsettiğim bunun tersi.
Evet geç yaşta dediğin gibi sorunlar oluyor ama kadınlar da 35 ten sonra çok istekli oluyorlar
Ne zaman sarılıp uyusak hissediyordum bunu