11 gün önce nişan attım çok kötüyüm?

nasıl geçer bilmiyorum ama çok zorlanıyorum ben nişan atma nedenim nişanlım özünde ahlaklı terbiyeli biri ama o ve ailesi olur olmaz şeylere yalan konuşuyordu hele ailesi ki nişan yüzüğüm takılırken bile hiç heyecanları yoktu o dereceler 1 buçuk sene nişanlı kaldım ayrı şehitler de yaşıyoruz bir kere bile gelip beni ziyaret etmediler nişanımız bozuluyor dedim yalvardım gelin dedim 50 tane bahane uydurdular beni hiç doğru düzgün arayıp sormadılar önemsemediler insan yerine koymadılar nişanlım ise sözler verip tutmadı yalanlar konuştu ve en son nişanı attım kaç gündür çok şansını denedi bugün de bana hediye göndermiş eve ailem kabul etmemiş ve kesinlikle istemiyoruz dediler hem annem hem babam ve birdaha yapmayacağını elinden geleni yaptığını söylemiş aileme de yüzükler geri verilmedi daha takılar falan yüreğim dayanmıyor vermeye fotoğraflar hala duruyor nasıl olacak o takılar nasıl verilecek ben çok üzülüyorum nasıl geçecek ben artık kimseye güvenemem insanlar dan korkuyorum benim gibi nişan atan var mı Allah aşkına bana akıl verin insanların sorusundan sormalarından bıktım

11 gün önce nişan attım çok kötüyüm?