Ayıp mı ettim acabaa?

Arkadaslar benim bi abim var üni son sınıf farkli şehirde okuyor. Işte eve en son bayramda gelmişti bugün tekrar geldi. Ama bayramda geldiğinde benimle tartıştı neymiş sevgilisinin aldığı bardakla kahve içmişim valla ben bulduğum bardakla içiyorum hiç bilmiyordum bana bağırdı çağırdı. Sonra bizimkilerle de tartıştı işte bi kac gun sonra da gitti ünisine. Ben de çok biktim ne zaman gelse kavga ediyor benimle. Zaten sınava giricem stresliyim diye Konuşmadım mesaj atmadım 40-50 gün falan iste. Bugun de eve geldi odamdan çıkıp hoş geldin demedim kulaklığı takip deneme çözdüm. Babamdan da harçlık istedim param yok dedi abim masama kendi parasından koymuş. Ayıp mı ettim diye düşünüyorum ama sevgilisini benden daha fazla seviyor, benimle sürekli kavga ediyor, evin huzurunu bozuyor, kuzenlerimi bile benden daha fazla seviyor. Ayrica babannemin buzdolabinda sevgilisiyle kendisinin resmi bile var benimle 1 tane bile yok. Ona hediyeler aliyor bana hayatim boyunca hic hediye bile almadi. Her sey maddiyat degil elbette ama uzuldugum gunlerde bile beni dinlemedi. Çok ezik hissediyorum
Ayıp mı ettim acabaa?