Güncellemeler
+1 yıl
GUNCELLL
Güncellemeler
+1 yıl
GUNCELLL ERKEKKKLDFFFF
Sevgilisine aşıksa onu çok seviyorsa ve ciddiysen hatta watsapta profil resmi onunlayken neden başka kadına gider sürekli ona yazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çünkü o bir
Ş*refsiz
Cibiliyetsiz
Karaktersiz
Onun ki bunun ki olduğu için başka nedeni yok
Cunku bence en baştan böyleydi de sen fark etmemiştim birde ciddi düşünmüyordum
Ama profil yaptı ve 3 aydır eski se gilisine yazmiyor
🤔3 ay çok az miş
Nasıl yani anlamadim
Onlar 9 ay önce ayrilmislqr
Hani dedin yaa 3 aydır ex sevgilisi ile konuşmuyor diye
Yani buda direkt başka birini bulmak istemiş
Şu an benle sevgili. normalde ona yazıyordu hatta buluşmak istemiş cinsel. Kız da buna eğer seviyeli olacak sorularıma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş bu da o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Gecesine kixi engellemis
Bir buçuk ay sonra gece yarısı kıza bir mesaj atmış silmiş sonrada filiz demiz. Kız sabah efendim demiş. Kiza cevap vermemiş görüldü bile atmamis
En son o olmus
Doyumsuzdur arsızdır aşık çok seviyor değildir sadece ağzı söylüyordur
Kıza 3 aydır hoc yazmıyor. Instadsn engelledi
Olabilir erkek sonuçta kadın gibi değil nefisleri cennette bile onlara huriler var
Onu o kadına çeken başka bişey vardır senle alakalı bı durum değil, gidiyorsa bırak gitsin ilgi duyduğu şeyi alınca döner
Cinsel anlamda tatmin olmuyordur gittiği kadında ten uyumu vardır
Söyle ki bunlar se. xring yapmış. Sevgilim kıza tüm vücut video yollamış kera açmış 4 saat boyunca kixi tatmin etmiş. Çırılçıplak ama kız buna sadece nude göğüs fotosu atmış. Gerçekte de kızın boynunu yüzünü öpmüş bacagina basenine dokunmus..
Ayrılınca kızla karşılanmıştır erkek yazmış hatta fotosunu atmış şeyinin. Kız kızmış sevgilin var demis bu da ayrılmış demiş kız tepkisini azaltmış ama yapmamış. Sonra erkek yine yazmış video atmış kız kizmamis. Buluşma kararı almışlar. Kız buna demiski Eğer benimle seviyeli olacak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş cocukdq o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş ve kixi instqdan engellemis. Ama bor ay sonra kıza kendi yazmış gece yarısı. Kızda ertesi gün cevap vermiş. Erkek cevap vermemis 3 aydında kıza hiç yazmıyor
Lütfen yorumlar misiniz
Takip atsana konuşalım
Attim
Yazdım
Ne oldu
Sevgilisi tatmin etmiyorsa olabilir
3 aydır yazmıyor. Tansel bisey yasamamislqr buna rağmen ten uyumu hissedilir mi
Yani o heyecanı istiyordur belki de seninle bişey yaşamıyor mu peki bu bağlamda
Heyecan seviyor diyelim
3 aydır yazmıyor hı c
Kim. kime yazıyor adamın sevgilisi var sana mı yaziyor
Evet yazıyordu ben eski sevgilisiyim
Adam sevgili yapmış niye yazsın
Bana yazatlenfr sevgilisi vardi
Sen de bile bile konuşuyordun halen daha bekliyorsun adam sana yoklukta geliyor bunu anlamıyorsun
Ben reddettim
Uckuruna sahip çıkamıyordur
3 aydır yazmıyor instafan da engelledi.
Takip ettiklerinin sayısı da azaldi
Baska birini bulmuş olabilir
Sevgilisi var zaten bana yazarken de vardı ama inkar ediyordu hatta kızla wp profili var ama bana gizlemisti. En sonda engelledi
Seni mi engelledi?
Evet. Eğer benimle seviyeli olacak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi cevap vermedim gecesine engelledi. Zaten 2 hafta önce silmisti. Bir buçuk ay geçi. ce kqsim ayinda gece bir mesaj atmos sonra silmiş devamında filiz yazmış. Sabah efendim dedim cevap vermedi görüldü bile atmadı. Watsaptan yazmisti. O günden beri hoc yazmadi
Instagramda takipci sayisi qyni ama kendisini takip edenlerin sayısını düşürmüş 130 kişi azalmis
Sevgilisi vermiyordur
rahatlaması gerekiyor beybi
Ttğrkçe yazama dığı için
Daha çekici geliyordur.
demekki kaplama sevgisi var
Nasıl yani
yani tezgah diyorum süs diyorum gerçek degil diyorum
Profil yapti
e bende simdi yapayim seninle seni seviyormu olmuş olucam
Bide kızla haziranda ayrılmışlar temmuzda sevgilisiyle profil yapmış. Kıza gizlemiş. Ağustos sonunda kıza da açmış. Eylülde kizla karşılaşmış fotoyu kıza gizlemiş ve kıza gece yazmış hatta konuşmanın devamında cinsel şeyler yazmış. Kız sevgilin var senin deyince ayrıldım seni özledim falan dedim. İyi kötü yer edindin hayatımda hayal etmesi bile güzel ki zaten hayal de ediyorum yalan yok demiş kiza
Sadece nude göğüs fotosunu gördüğün kizi unutamamak ihtimali var mi. Ama 5 saat se. zting yapmışlar. Kamera açıp özel bölgesinin ve koltuk altını tras ederken izlemesini istemis
Ha bu arada kız hala asik
sen dümeni çevir bence bunlar ne böyle gözünün önünde yiyistiklerindemi aklın basina gelecek kac kac kac
3 aydır kıza hiç yazmıyor. İnstagramda engelledi. Kız buna eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma deyince bu da o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş ve gecesine engellemis. 6 ekimde engellemis. 18 kasimda gece yazmış ilk attığı mesajı silmiş ikinci mesajda da sadece kızın adını soylemis kız ertesi gün efendim deyince cevap vermemiş görüldü bile atmamış. O günden beridir yazmadi hic
abla benim kafam karıştı sen bence kendi kararını kendin ver ben olmaz diyorum
Yani 3 aydır kıza yazmiyorrrrr
Bide engelledi
tamam da bu olup biteni değiştirirmi sen sindiriyorsan bence diyecek birsey yok
Yani sence artik yok mu. Bu benim için önemli. Bir erkek olarak yorumun ne
bak bence seninleyken baskasiyla birsey yasamismi o onemli bir kez yapanın bir kez daha yapma ihtimali var ben diyorumki bence çocuk supheli bir tip sen sindirebiliyorsan devam et
Yani bisey yasamadilar video atti benimki... 3 aydır da yazmıyor. Wpde profil resmi var bizim. Ve kizi instafa engelledi. Bunlar için ne düşünüyorsun
hep ayni seyi diyorsun bende hep ayni seyi diyorum bence bunlarim bir onemi yok yani her yere seni resmini koyup sonra gidip baskasina yazarsa sence bunun bir onemi var mı engel dediginde iki saniyede kalkiyor ve illa konusmak icin Instagram sart degil bence sen devam etmek istiyorsan iyi gozlemleyerek devam et
Seni sevmemiş
Sevmese profil yapar mi
akli veya kalbi sende degilse yapacak bisey yok
3 aydır kıza yazmıyor ama.
Kız buna eğer benimle seviyeli olacak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş bu da o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş ve gece kizi instafa engellemis. Bir buçuk ay sonra kendi kixa yazmış sonra mesaji silmiş sonra filiz demiş kız sabah efendim deyince cevap vermemiş görüldü bile atmamış. O günden beri iletişim yok. 17 kasımdan beri yani
Ruhu o.. pudur
sevmemiş