AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu sizin kararınız içinizden geleni yapın
Açil unutma Türkler isteseler de Müslüman olamazlar Müslümanlık Arap ırkına özgü bir dini inançtır Kur'an'ın tanrısı ırkçidir ve inandığın dini sorgula dinin tanrısıni sorgula Turan Dursun Arif Tekin oku YouTube da Yakup Deniz izle ve bu dinde reform hareketini başlat kendi içinde yeni bir üniversite yeni bir aydın sen ol aydınlanmaya başla
Ben açıldım üni de verdiğim en doğru karardı yaklaşık 5 yıldır açığım
Ailen ne demişti peki
İlk üniversiteye başldiğinda mi açildin yoksa 1. 2. sınıfta felan mi
1. sınıfta açıldım ailem çok kızdı tabi çevrem de tepki gösterdi ama sen bir konuda kararlıysan karşında dağ olsa duramıyor geri adım atmaz şüphe etmezsen açıl derim ben kafamda çok düşündüm ve emindim kendimden aklımda soru işareti yoktu kimse fikrimi değiştiremezdi dini açıdan çok insanla konuştum çok fikir aldım netti kararım öldürseler vazgeçmeyeceğimi bildikleri için kabul ettiler ama ben vazgeçer gibi emin değil gibi davransaydım onlar galip gelirdi burada önemli olan senin net şekilde karar vermen ve emin olman ondan sonra seni evlatlıktan reddetseler de umrunda olmaz
Çoook doğru söylüyorsun ben de geçen yıl anneme söylediğimde bana evlatliktan reddederim gibi şeyler söylemişti oysa ki öyle biri değil sadece gözümü korkutmak için söylemişti bunu sonradan farkettim ama sınav yılındayım ve bu konuyu çok kafama takiyorum hazirlik yılında açilamam belki çünkü hemen pis akrabalar arkamdan atip tutacak
O yüzden 1 ya da 2. sınıfta açilirim sanirim ztn tam da emin değilim ama bu konuyu nerdeyse her gün düşünmekten depresyona girdim
Peki ailenin haberi olmadan açilip sonra mi onlara söyledin bende izin vermezlerse açilip arayip açildim ben derim heralde 🙁🙁
Maddi destek yönünden baban destek oldu mu sonradan sana bazi aileler böyle yapiyor da burdan okudum bi kaç tane böyle kizi açilinca destek olmamiş felan
Bak bu çok yanlış akrabaların ya da çevren hep konuşacak 5 yıldır bizimkiler hala konuşur arkamdan ama bunu düşünürsen mutlu olamazsın benim kuzenim bana açılınca çok mu güzel oldum sanıyorsun kendini demişti arkadaşım tırnağına oje sürüp şort giyince ne zannediyorsun kendini demişti insanlar hep bişeyler söyler önemli olan senin isteklerin senin düşüncelerin onlar ne der diye yaşarsan hiçbir zaman gülmez yüzün
Ya çok teşekkür ederim sana bende böyle düşünüyorum her zaman konuşurlar ama hazirlik yilimda açilmam mantiksiz olur ztn tam da emin değilim
Şort giymene ailen ne diyor benimkiler muhafazakar annem geçen yıl durduk yerde şort giyersen eve almam demişti södksldl bi şey dememiştim halbuki
Kuzenin ayip etmiş
Keyfin ne zaman isterse açıl kendini hazır hissedince ben açıldığım zaman ben bugün açıldım dedim arayıp sonra kapattım telefonu kyk bursum vardı 3-5 parça kıyafet alıp başladım sonra işe girdim vs
Teşekkür ederim canim umarim yapabilirim
Oldu sonra kabulde edildi yani çok şey değil normal
Kabul edildi derken arkadaşin miydi
Hayır kuzenim. Aile yani normal karşıladı ama oda şakk diye miniler giymedi yavaş yavaş
O zaman çok ta muhafazakar değillermiş peki şu an ki giyimi nasil
Direkt üniversiteye geçince mi açildi sonradan mi
Ekle istersen
Hayirrrr üniversiteye geçince mi okurken mi bunu söylesen yeterki😭
Geçince gittiğinde. Ama o bi geldi değişik giydi sonra yarı açık sonra normal yavaş yavaş yaptı
Evet şahit olduğum insanlar oldu. Kapananlarda oldu. Bu senin tercihin ama açılma derim
hayirya bence kapalı kizlr daha çekici ama mefak ettiğim bir konu var ulasirmiisn sormak istiyorum sana
Burdan sor onun harici olmaz
yorumda sormuş biriisi zaten okudum bende burdan soramama ben
Bsey dcem tesettürlü muhafazakar birisi iç giyim olarak da sınırlı şekilde mi giyer
Nasil yani
Muhafazakar birisi ile nişanlandım görüş görücü usulüyle
Bu tarzda bir kadın içine fantezi tarz şeyler giyer mi
E tabiki de ben evde hep öyleyim mesela dişarda giyemesem de
Cidden mi 😳😳😳
Evet smdjsk niye şaşirdin ki
Ya azck vaktini alıcam sadece bulsana beni lütfen
Hatta kapalilar daha şey oluyor genelde
Nasıl şey oluyor?
az*in
Ya cidden bak Ya azck vaktini alıcam sadece bulsana beni lütfen
Hayır kapalı kal daha ateşi ve güzel oluyorsunuz
Niye üniyi Allah görmüyor mu
Ya temelli açilmaktan bahsediyorum ileride ama pişman okurum diye korkuyorum kapaliyken insan daha güvende hissediyor çünkü göz önünde olmuyorsun fazla
açılırsın bu kafayla
Üni de açılırsın 😊