merhaba

Ea im ben cok kotu biliyorum ama 2 mezundum aile bidaha izin vermiyor benim saglik sıkıntılarimda var kafam kaldirmiyor artik
simdi ben cocuk gelisim medipol universitesi %50 burslu istiyorum gecen sene dolmamis gelme olasiligi nedir?
merhaba

Ea im ben cok kotu biliyorum ama 2 mezundum aile bidaha izin vermiyor benim saglik sıkıntılarimda var kafam kaldirmiyor artik
simdi ben cocuk gelisim medipol universitesi %50 burslu istiyorum gecen sene dolmamis gelme olasiligi nedir?
Yani nasıl oluyor da bu puan ve bu sıralamayı yapan biri bu kadar değerli ve önemli olan çocuk gelişimi lisans bölümünü okuyabiliyor hayret ediyorum.
Gerçekten hayret ediyorum..
çoluk çocuğumuzu 160 puan alan insanlara mı emanet edeceğiz? Bu nasıl bir gelişim? Kendini geliştirip keşke en azından 300-400bin yapsa kişi de sonra çocukları geliştirme gayretine düşse.
Bu ne ya...
tamamda bunun puanla ne alakasi var ki karakter meselesi bu
her halti yapan biri 4k da girebilir ama cok iyi biri belki isini cok iyi yapiyordur bunu bilemezsinki
Karakter değil sorumluluk ve kapasite meselesi. Sorumluluk Sahibi olan ders çalışır, kapasitesi olan az bile çalışsa en az 500bin yapar ki en azzz.
Sorumluluk Sahibi olmayana da çocuk da sağlık da, çocuğun psikolojik ve fizyolojik gelişim takibi de emanet edilmez. Bu kadar basit.
Herkes her şeyi okumamalı. OKUYAMAMALI.
dusunceleriniz bence cok sacma her dersi kotu olan sorumsuz mu oluyor ne alaka yani sizde diyorsunuz 500k olsa ha 500k ha 900 k sadece 1 2 3 soru fazla yapan insanlar cok merak ediyorum bu insani cok degistiren bir durum mu ben belki cok titiz calisan biriyim ama disleksi hastasiyim bunu goz onunde bulundurmuyorsunuz ki her dersi kotu olan sorumsuz tembeldiri yapistirin zaten
400 bin kişi arasında 3 soru mu var sizce? Sorumluluk Sahibi olan kişi, ders çalışmak olan sorumluluğunu yerine getirir ve en az 300k sıralama yapar zaten. Bal gibi de sorumluluk işi, he idrakı noktasında ve kapasitesinde sorun vardır. Çalışsa bile yapamıyordur bu kişi zaten çocuk gelişimi okumaya müsait değildir, algısı yüksek ve zihinsel fonksiyonlarını normal kullanabilen biri olmalı çocuk gelişimi. Bu önemli ve hassas bir meslek, önüne gelen de olamasın bi zahmet. O aradaki 400bin kişi, insanın kalitesini öyle bir etkiliyor ki...
disleksi hastalığınız var ise eğer bu çocuk gelişimi uzmanı olamazsınız anlamına gelmese bile bu süreçte destek almadan olamazsınız anlamına geliyor. Ve evet herhangi bir hastalığa ben de sahip olabilirim, bu bana başka bir durumda ayrıcalık ya da onu yapabileceğim hakkını vermez.
Bu sıralama ve bu başarıda olan birisi bu kadar değerli ve önemli bir bölümü okuyamamalı diyorum inatla size. Şahsınıza yönelik konuşmuyorum dikkat ettiyseniz.
Cevap
0Cevap
Kanka boşa yazma gelmez burası senden önde çok kişi var kontenjanlar muhakkak dolacaktir ki zaten sınav zor olmasına rağmen herkes biseyler yapmış yığılmada fazla olacak bilmiyorum bu puanlarla 2 yıllık bile gelmez açıkta kalırsın iyice otur çalış düzgünce sen yazsan bile gelmez knk moral bozmak gibi olmasın ama gelmez yani
knk sözelde ve ea da yığılmalar olacak sayısalcılar sagolsun ea sıralamalari bir hayli gerileyecek Mat kolaydı çünkü bu yıl Mat eleyici olamadığı için sayısalcılarin çoğu matematik yaptı sözelciler zaten Türkçeye güveniyordu Türkçede ÖSYM tarihinin en zor Türkçesi gelince şapa oturdular EA cilar sözele kaydı bu yıl ea sıralamalarinda çok sayısalci var sözelde çok ea ci var yığılma mutlaka olacak dikkatli tercih yapmak lazım ama bu sınav düzgünce çalışanın hakkını alabileceği bir sınavdı
Knk bak yukarıda da aynı şeyi söyledim kafan mı çalışmıyor anlamadım ama Türkçe bu sınavın anahtariydi Türkçeyi yapan sınavın kilidini açtı genelde mati zor soruyorlardi ama bu yıl Türkçeyi zorladilar sözelcilerde Türkçeye güveniyor Türkçe zor gelince Türkçeyi batırdılar Mat zaten yapamadığı için Türkçe açığını kapatamadı zaten bu sınav düzgünce oturup çalışanın hakkını alabileceği bir sınavdı
Yapan nasıl yaptı bir yıl boyunca bu sınava hazırlanan var geçen seneye kıyasla herkes ona göre hazırlandi zaten sen kendini kimse bisey yapamadi diye teselli etme herkes biseyler yaptı benim rehber hocama 102 tyt ile gelen var sen ne diyorsun herkes yaptı bu sınavı düzgün hazırlanamayanda kaldı
Sen tercihlerini en yüksek puandan düşüğe göre yap bakma gelmez yazma diyenleri yaz istediğin tüm bölümleri nasipte varsa gelir
teşekkur ederim 😊
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?