İlk cümlemde Mahatma Gandi nin sözü var, “Kimseye beyninde kirli ayaklarıyla gezme fırsatı verme.” bu sözü sizinle paylaştım. İkinci cümlede de Watpad uygulaması herhangi bir denetim mekanizması olmadan okuyucuya metin paylaşan bir platform. Bu yüzden okumanızı tavsiye etmiyorum. Bilindik yayın evlerinin kitaplarını okumanızı tavsiye ettim. İyi geceler.
Ablam sakin oll, burdan nikah salonuna geçiyormuşuz gibi davranıyorsun beni de korkutuyorsun. Ben daha gencim, emir altına girmek için erken. Önümde mutlu günlerim var
Yok eğlenceli idi saplığın bilmem kaç yılında aksiyon oldu azıcık kaldı ki günlük hayatta böyle şeyler olmaz zaten ben de istemiyorum bu tür şeyler şimdilik
Ablam ne demeye çalıştığını insn bir kelimedini bile anlamadım. Saplık maplık yok, kimseye açık açık yürümüyorum, goygoy yapıyprum, kimse de umrumda değil. Güldüyseniz, bende güldüm
Flörtöz kötü bir şey mi oluyor şimdi az küfür gibi geldi. Kulağım da çınlıyor. Bu arada aslan benimdir umarım çünkü fiziksel olarak ceylana pek benzemiyorum da
Ciddi bu kızın her söylediği mesajda anlamadığım en az bir konu oluyor, bu da bir başarı. Başarılarının devamını dileniyorum. Ki bu sayede sap kalabilirsin
Hee biraz fırlama olabilirim orasına bir şey demiyorum daaaa, mesela burada sizr yalan söyledem br çıkarım olmaz ya, o yüzden söyleyecrğim şeyi ciddiye almamızı temenni ediyorum. Ben hayatımda hiçbir kadını aldatmadım, aldatmamda. Muhtemelen bu flörtöz özelliğimi eşimle 40-50-60 yaşlarında bile flört ederek kullanacam.
Sağol ablaaaam. Allah sevdiğinize kavuştursun ablammm. Yalnız burada ne niyet neye kısmet misali sizi birbirinize yapsam baya komik olur. Arkadaşta olabilirsiniz lez değilseniz. Yaşıtsınızda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
uykumu bekliyorum
Ben de
Ghandi nin çok güzel bir lafı var, “kimseye beyninde kirli ayaklarıyla gezme fırsatı verme.” elenmeden yayınlanan kaynakları pek okumuyorum.
Bir bok anlamadım
Nickinin hakkını veriyorsun.
Ya anlatsana be
Hiiii anladım qalibaa sen wattpad okumuyon
orada güzel kitaplar var ama
İlk cümlemde Mahatma Gandi nin sözü var, “Kimseye beyninde kirli ayaklarıyla gezme fırsatı verme.” bu sözü sizinle paylaştım. İkinci cümlede de Watpad uygulaması herhangi bir denetim mekanizması olmadan okuyucuya metin paylaşan bir platform. Bu yüzden okumanızı tavsiye etmiyorum. Bilindik yayın evlerinin kitaplarını okumanızı tavsiye ettim. İyi geceler.
Anladım
Ben zaten kendime uygun görmediklerimi okumam
Güzel kitaplar var gerçekden insana iyi gelen kitaplar
Aferim hep böyle güzel bir okuyucu ol.
Ehhehehehe
Kitap okumayı severmisin
Bazı şeyleri sevmesende yapıyorsun alışkanlık oluyor, yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum daha çok.
Hiiiiii
Ben kitap okumayı seviyorum ya huzur veriyor gerçek dünyadan uzaklaşıyorum
Yazarın dünyası ve yarattığı karakterleriyle kurduğu bağı merak ediyorum bazen bunu düşünürken bende uzaklaşıyorum.
Aynen ayneen
Ben karakterlerle aşk yaşıyorum sjjsjsksj
Hayalleriyle ^^
Ühüüüü
Seninle sevgililer günün kutlu olsun
Sapım ama teşekkürler
Olsun hepimiz sapız.
🚬🚬🚬🚬
Allah başka dert vermesin
Amin cümlemize
Amin
Uykum kaçtı öyle KS ye takılıyorum sorulara cevap veriyorum öyle işte
Ben deeeee
İyi geceler çiçeğim 🌺 iyi eğlenceler dilerim 🙏
Kitap okumuyox cahiliz cahil kalıyoz. Konuşanlar izleyerek cahiilime renk katıyorum. Ha birfe yazmayı bilmiyorum, umarım yaxdılatımı anlatsın
Kafan güzel galiba
Genelde tatlı, şeker gibi benzetmeler yaparlar, ama güzel kelimedini de kavul ederim
Teşekkür ederim iltifatın için
Ksksksksks
Eyvallah
Middle of the night dinliyorum
Beni de dinlermisin
Ohaaaa
Maşallah
Hadi mutluluklarrr
Ablam sakin oll, burdan nikah salonuna geçiyormuşuz gibi davranıyorsun beni de korkutuyorsun. Ben daha gencim, emir altına girmek için erken. Önümde mutlu günlerim var
@KozmikKahin bugün 2 3 tüm erkekler yürüyor 😂 hayırdır inşallah kafalarına taş falan düşmedi
Yav ne sakini
Ne güzel işte evleniiin
Bak bir de motorcusun
Herkes yürüyormuş ya, bende o yüzden motorcu oldum
@KozmikKahin ben de gencim zaten de hoşuma gitti sksksksj garibim bugün sevindi sevindi sorma
@KozmikKahin ama süper yürüme gece gece güldüm
Gül gül de ben seninle reelde görüşürsem elinden tutup okula götürcem. Bi türkçe öğretsinler önce de ne olacaksa ondan sonra olsun, beynimi yakıyon
🤣🤣
@KozmikKahin motoru yürütürsek olur bu iş toplu taşımalarda sürünmem
GÜZEEEEL
Ağzı açık izliyorrum şuaaan
@KozmikKahin beyin yakmıyorum aslında benim dilimden anlayan nadir insanlar var
abla Baya yürüyooor
Lan cevap versene kıza haysiyyetsiz
Abla benden çok sana yürümüştür, bence abla deme laxım olyr
Hem de nasıl böyle yürüme görmedim günlük hayatta erkekler en fazla uğraşır da o seviyede direk yaklaşan olmadı
LAN SKSKSKSKS
Siz tanışın Bence çok şeker olduzzxz
Arkadaşın dilini çevirirmisin rica etsem, translate çeviremedi, nesli tükenme tehlkesi altında galiba, o yüzden dilinden anlayan az
Bu arada senden küçüğüm abla deme çok sinir oldum tchh tchh ayıp
O lafın gelişiyfi de, hoşuna gitti madem o kadar niye eklemiyon, biraz daha eklemezsen teyze olacaksın haberin yok
Kime Diyon ablaaa
Napim dayımı Diyim kskks
He işte bende genelde ne dediğini ve kime dediğini anlamaya çalışıyprum, yoksa iyi anlaşıyoruz yengenle
Senle yaşıtım
Vaaaaaay
Tamam aq sakin olun
Aradan çıkayım isterseniz rahat rahat sevişin
@intelligentperson ben sana yürüyor sanıyordum
Neyyyy, (göğsünü ve o malum yerini eliyle kapatan adam emıjisi)
Kız ben sizi yapmaya çalışıyorum
Evlenin
@KozmikKahin daha erken o işler için de odun sert erkeklere alışmışım kendim gibi komik olanına denk gelince bir tuhaf oldu
Yiiiiaaaaa şapşikler sizi
Şekerim odun seviyorsan ormana gittiğimde getireyim biraz, ısınırsın
Adam uçuyor
Abla bırak bunu az önce birine yürüdü tüh
Belli ki uçuruma uçuyoz. Bi randuman alamıyoz, bu kıza yürüdüğüm kadar aleyna tilkiye yürüseydim, an azından parmakla gösterirdi bu bana yürüdü diye
Seni şerefsiz
Abla daha iyileri vardır elbeet
Yok eğlenceli idi saplığın bilmem kaç yılında aksiyon oldu azıcık kaldı ki günlük hayatta böyle şeyler olmaz zaten ben de istemiyorum bu tür şeyler şimdilik
He iyi
Haklı arkadaş sonuna kadar
Ablam ne demeye çalıştığını insn bir kelimedini bile anlamadım. Saplık maplık yok, kimseye açık açık yürümüyorum, goygoy yapıyprum, kimse de umrumda değil. Güldüyseniz, bende güldüm
Güldüm jsjsjsjzj
Flörtözsün kardeş sen
@KozmikKahin zaten onun farkındayım 😂 o yüzden ortama uyum sağlama çabası yoksa aslanlar yer ceylanı
Vay be aablaam
Flörtöz kötü bir şey mi oluyor şimdi az küfür gibi geldi. Kulağım da çınlıyor. Bu arada aslan benimdir umarım çünkü fiziksel olarak ceylana pek benzemiyorum da
Çıktığı kız düşünecek onu ejsjsjsj ben değil neyse şaka Maka senin gibi biri çıksın da gül gibi geçinin
Ciddi bu kızın her söylediği mesajda anlamadığım en az bir konu oluyor, bu da bir başarı. Başarılarının devamını dileniyorum. Ki bu sayede sap kalabilirsin
Amin amin
Olum birisi bana açıklasın yeterrr noluyor. Ben flörtöz oldum da bu kötü bir şey mi. Hangi dilde konuşuyonuz aw
@KozmikKahin kızlar arasında herkese yürüyen tiplere biraz da fırlama tiplere diyoruz
@KozmikKahin benimki kendime has bir dil olduğu kesin
Hee biraz fırlama olabilirim orasına bir şey demiyorum daaaa, mesela burada sizr yalan söyledem br çıkarım olmaz ya, o yüzden söyleyecrğim şeyi ciddiye almamızı temenni ediyorum.
Ben hayatımda hiçbir kadını aldatmadım, aldatmamda. Muhtemelen bu flörtöz özelliğimi eşimle 40-50-60 yaşlarında bile flört ederek kullanacam.
Maşallah abicim
@KozmikKahin mantıklı
Sağol ablaaaam. Allah sevdiğinize kavuştursun ablammm. Yalnız burada ne niyet neye kısmet misali sizi birbirinize yapsam baya komik olur. Arkadaşta olabilirsiniz lez değilseniz. Yaşıtsınızda
Pili bitmiş kumanda gibiyim iyi geceler hepinize
Aman sağa sola vurdurmasınlar kumanda gibi, iyi geceler
İyi geceler
Üstünü iyi ört yavrum
Tamam nine
Fatih Altaylı izlerim
Çalışıyorum işteyim sen
Həyatda kalmaya çalışıyoruz
Bende öyle...
Soruna cevap veriyorum
This is Elon musk 🗿
Video izliyorum tamam itiraf ediyorum
Nsnsksksks
Cıty maçını izliyordum
Kes lan
Noliyor
bir şey olduğu yok 🤣 uyuyun lan dedin bende öyle dedim
JSJSKSKKS
Yaş kaç nerdensin 🤣
18im dayı
Yeğenim bile senden büyükmüş
Zkksksks
Müzik dinliyorumm
Hangi müzik
Bu
www.youtube.com/watch
Güzel şarkı
Lan ismin kpip grup ismi kpop fanımısınnn
Hayır lan kpop fanı falan değilim alakam yok nereden yaptım bu nicki ak
Hühh
Kpop da güzel ehehhe
uzaniyorum
Uyusana Lan
uyuyamadim ki
Ben dee ühüüü
sen neden uyuyamadin
Öğlen uyudum diye sjsjjsjsjs
oglen uyuma dedim ben sanaaaa
Hasss gerçekdenmi ksksksks
hassss ivit🤪
👽👽👽
Sen niye uyumuyon
😎😎😎
Cevap versene kardeşim
uyuyamadim diyorum ya kardesiimm
Nedenki
donup duruyorum uzandigim yerde
Hmm mm
h himmm immm
Eski sevgilimi düşünüyorum
AqA beeee🚬
Artık beni düşünme diye sana kaç kere söyledim
Lan
Şaka şaka gül diye
Senı düşünmeden duramıyorum ahaha
Yaaa biliyorym biliyorum şekerim, ama bunu insan içinde paylaşamazsınnn. Bilinsin istemiyorum lütfen.
Tamam birdaha paylaşmicam aşkım hahaha sorry.
Herzamanki gibi anlayılıııı eski sevgilim. Eskisin eski kal.
Okey.
O siteyi bıraktım düzeldim
Güzel kitaplar var ben seviyoruuuum
Takip etsene işin yoksa konuşuruz
Flört arayışı
Kolay gelsin ajsjsjjs
Abim ekmeğinin peşinde sjdjdk
Teşekkürler
Öyle
Tv izlemek
Hayırlı TV izlemeler dayı
Teşekkürler sevgililer günün kutlu olsun