vah vah gördün mü bak 2 gün abazalık yapıp kızları rahatsız edemeyeceksin. Bu da sana ders olsun böylelikle bir daha insanları rahatsız etmemeyi öğrenmiş olursun. Mesajlarimin hepsini it gibi okudun hatta senin mesajına cevap vermedim buna rağmen gelip yine gelip hesabını mı kapattın diye mesaj atmışsın. Bir sal beni artik. Ağır abazasin. 😉 Bin tane amim olsa birini bile sana vermem. Sana anca tasma takar dolaştırırım.
Ya haddini bileceksin bu kadar ego kasıyorsan yerini bileceksin mesaj atıp rahatsız etmeyeceksin ya da olduğun gibi bir böcek gibi davranacaksin büyük büyük konuşmayacaksin. Özelime kadar it gibi yaziyosun sonra da yüz bulamadığın için laf çarpıyor çirkin fakir edebiyati yapıyorsun. Az ye de kendine eskort tut ya da aramızda para toplayalım seni keraneye gönderelim. Zaten en fazla oralara yakisirsin. :D kendisi çok normalmiş gibi bana psikolog önerisinde bulunmuş bir de. Seni hiçbir şey kurtarmaz. İnsanlarin ayarını bozup bozup bir de üste çıkmayın. Hayatin boyunca hiçbir kız sana bakmamış seni adam yerine koymamış, sana özel foto göndermemiş bu yüzden soruma kadar gelip anons verdin zavallı şimdi kaybol ananın * kadar yolun var :D
@Öylesine1üye vah vah gördün mü bak 2 gün abazalık yapıp kızları rahatsız edemeyeceksin. Bu da sana ders olsun böylelikle bir daha insanları rahatsız etmemeyi öğrenmiş olursun. Mesajlarimin hepsini it gibi okudun hatta senin mesajına cevap vermedim buna rağmen gelip yine gelip hesabını mı kapattın diye mesaj atmışsın. Bir sal beni artik. Ağır abazasin. 😉 Bin tane amim olsa birini bile sana vermem. Sana anca tasma takar dolaştırırım.