AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben kızım olmasını isterdim her türlü gurur duyarım
Kız çocuğu başkadır elbette 🙂
kız evlat sevgisi başka gerçekten
Benim yok ama yeğenim'den biliyorum çok başka bir şey
Akademik kariyer ve diğer türevlerde gurur duyulurda ben yaramaz şımarık biriyim ondan hep derim ki oğlum bana benzesin
😃
Evet alnından öperdim
Tebrik ederim 👍😃
Teşekkürler jsjs
Aynı soruyu sana sorayım
Ben kesinlikle gurur duyarım, bana bu zamana kadar inanmayan bazı şeyleri başara bileceğime inanmayan insanlar gibi olmam ona çok inanır ve destekçisi olurdum
O halde kendine inan ve basarilarini izle💪🏻
Zaten bir çok şeyi kendi kendime yaptım yapmaya da devam ediyorum
Kendine inandiktan sonra her şey daha kolay inanki
Ama çok yıpratıcı oluyor en azından benim ilerlediğim yolda bu şekilde oluyo
Evet ama destekcin yoksa mecbursun
Şöyle, kendi ayaklarımın üstünde durmak kimseye muhtaç olmamak istediklerimi elde edebilmek için çabalıyorum evet bu güzel bir şey ama şu var açıkçası psikolojik anlamda bitik durumdayım mesleğim icabı yaşadığım olaylar neticesinde durum böyle olunca bir anlamı kalmıyor benim için doğru düşünemiyorum gibi geliyor bazen buna devam mı etmem lazım yoksa noktalamak mı lazım bunun kararını bu kafadayken veremiyorum
Ne meslegin
Askerim
Hmm isin zor evet peki nelerle kendin mücadele etmek zorunda kaldin ailen destek olmuyor mu
Ben her iki tarafı da idare etmekten yıprandım hem işimi hem aile'mi babam zaten yok onu kaybettim burada yaşadığım olaylar beni fazlasıyla aldı götürdü aile ne kadar destek olabilir ki daha onlara buralar da yaşadığım şeyleri söyleyemiyorum korkmasınlar diye, yani arkadaşları mı kaybettim sevdiğim insanlar bir bir gitti uyku yok yemek doğru dürüst yok bir yandan yaşam şartları zor psikolojik anlamda hayatım da hiç bu kadar zorlandığı mı hatırlamıyorum elbette ağır şeyler normal değil kendimle savaşıyorum adeta
Kusura bakma seni de rahatsız ettim, konu çok başka yerlere gitti
Meşgul etmeyeyim ben
Yok yok derin bi konu o yüzden daha müsait oldugumda yazayim demistim
Eger zorlaniyorsan işini degistirmeyi düşünmez misin evet kutsal ama cidden psikolojik olarak zor
Kafam fazlasıyla karışık olduğundan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum bir yandan yaşam mücadelesi bir yandan burayı bırakırsam elbette yerimi birileri doldurur ama üniformayı bırakmak istemiyorum sanki böyle gidersem yarı yolda bırakmış gibi olucam öyle hissediyorum bu hisler beni bırakmıyor
Benim jibi ovlum veya çıçım olçaydı onunla guvuv duyaydım
Bilmem ama kesinlikle psikologa felan yollaeim ahahsh
Tabikide evet
Evet
Yaniii
Bı emin değilsin gibi
Bazı konularr da işte sıkıntı oluyor
Herkes dört dörtlük değil tabi