Ya saçma sapan muhabbetler.. Oldu birde dayı de tam olsun. Ya nereden buluyorsunuz bu öküzleri ben anlam veremiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yok cok guzel olur hatta anne ve babani da cagir hep beraber dordunuz guzel bir aksam yemegi yersiniz en sonda babandan ister olur biter, nasil fikri ama? Bence cok guzel, dusun degerlendir bunu
Baba sevgisi gormeyen kızlar, genellikle olgun erkeklere ilgi duyarlar, zannederler ki yaşıtları istedikleri sevgiyi veremez olgunlar verebilir, tam tersi herkes yaşı yaşına dengi dengine olmalı tabi dogru insanla
Ben kendim gencim be 21 yaşımdayım ve ne kendimden kucuk ne de kendimden buyuk biri ile olmam max 25-30 o da max ama işte buyuk konuşmakta istemiyorum insan aşık olunca da gozu hiç bişeyi gormuyo
@fatmasadik9 İlla 25 30 olacak diye kayde yok ki Yarın ne olacağını bilemezsin hesapta olmadan elde olmadan bi bakmışsın hoşlanmışsın beğenmediğin yapmam etmem o yaşlarla tiplerle birde insan yaşı geçtikçe düşüncelerini fikirleri değişir sürekli dönem içi yaşıyoruz çünkü gözümüzün yanından her şey geçiyor görüyor demi hiç seviglin olma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Dün vazgeçmiştin 🤔 her gece aynı soruyu mu soracaksın
Net karar vermemiştim ama şimdi verdim buluşucaz
Ya saçma sapan muhabbetler.. Oldu birde dayı de tam olsun.
Ya nereden buluyorsunuz bu öküzleri ben anlam veremiyorum.
Yok cok guzel olur hatta anne ve babani da cagir hep beraber dordunuz guzel bir aksam yemegi yersiniz en sonda babandan ister olur biter, nasil fikri ama? Bence cok guzel, dusun degerlendir bunu
Baban yaşında adam ya seni kullanıp atar sevgi falan bekliyorsan boşuna beklersin
Çok fark var ve sonu belli
S’k’ş 😅
🤫🤫🤫🤫🤫🤫😝
Dayı taze istemiş cıtır😅 kullanıp atacak yazık yemin ederim, kızı yaşında, babası yaşında cok yazık
Biliyosun bu işi😁
Bilmem kötüye gitmesine izin verecek değilsin ya
Sen olgun gözüküyorsan bir problem yok ama kuzum yapma etme kendi dengini bul ne gerek var
Seni skkecek başka bissy olmaz
40 yaşında ki adamdan ne anlarsın ki etik değil
yılın çifti ödülünü size takdim ediyorum
Kardeşim yanlış sularda yuzuyorsun bogulursun
Sonrada seni alacak altina.
Yas farkı cok
Uzak dur kızım
Oha yani
Yazık
Yaşlılara ilgin var
Baba sevgisi gormeyen kızlar, genellikle olgun erkeklere ilgi duyarlar, zannederler ki yaşıtları istedikleri sevgiyi veremez olgunlar verebilir, tam tersi herkes yaşı yaşına dengi dengine olmalı tabi dogru insanla
@fatmasadik9 Belki yaşlı fetişin var illa Baba sevgilinden kaynaklanacak durum olmuyor bana göre
İy yaşlılar iğrenc oluyo be cnzözözzö kokuyor nasıl bir fetiştir o aman tovbe
@fatmasadik9 Bilmem herkesin fantezileri fetişleri farklı onu ben bilemem sen genç velet mi seviyorsun biraz o tip var gibi eğer sen isen
Ben kendim gencim be 21 yaşımdayım ve ne kendimden kucuk ne de kendimden buyuk biri ile olmam max 25-30 o da max ama işte buyuk konuşmakta istemiyorum insan aşık olunca da gozu hiç bişeyi gormuyo
@fatmasadik9 İlla 25 30 olacak diye kayde yok ki Yarın ne olacağını bilemezsin hesapta olmadan elde olmadan bi bakmışsın hoşlanmışsın beğenmediğin yapmam etmem o yaşlarla tiplerle birde insan yaşı geçtikçe düşüncelerini fikirleri değişir sürekli dönem içi yaşıyoruz çünkü gözümüzün yanından her şey geçiyor görüyor demi hiç seviglin olma
Çakacak sana
Uygun değil.
Olgun seven